Zoeken naar amateurtje

Uw zoekactie voor amateurtje leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Escort / Privé Ontvangst > Betaald contact gezocht (4)
mark 47 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
geil amateurtje met zin?
Hallo, Zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een spontane, echte amateurmeid met zin voor avontuur en spanning. De bedoeling is een ongedwongen afspraakje met een leuke babbel die overgaat in een pittige vrijpartij. Wie ben ik? Een goedlachse, uiterst verzorgde man met een gezonde goesting, verder ben ik bijzonder 'normaal', dus je hoeft je zeker niet aan extremen te verwachten en al zeker geen "machotype". Naast het bovenstaande heb ik geen bijzondere eisen, ook oudere of volslanke dames kunnen mij bekoren, wel ben ik enorm gesteld op hygiëne, wederzijds respect en hygiëne. Uiteraard mag je hetzelfde terug verwachten. Voor een fijne ontmoeting van ongeveer een uurtje heb ik 300 veil. Heb ik jou getriggerd of heb je een ander voorstel, stuur dan een vrijblijvend mailtje.  
Peeters 34 jaar Antwerpen - Geel
Welk amateurtje laat zich nemen voor 200 euro?
Ben jij een vrouw tot 30 jaar en wil je graag eens betaalt sex hebben? Reageer dan met foto en misschien tot snel!  
11 dagen
dirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
amateurtje met zin?
Hallo, Als ondernemer heb ik het meestal héél druk, dus af en toe heb ik er wel nood aan een beetje ontspanning. Ben jij een echt amateurtje die er af en toe ook nood aan heeft om eventjes te ontsnappen uit de dagelijkse ratrace? Jouw leeftijd is niet belangrijk, wel dat je een echt amateurtje bent en geen prof. dame. Ikzelf ben een verzorgde man van 47 voor wie wederzijds respect, discretie en hygiëne zeer belangrijk zijn, dus verwacht ik dat ook van jou. Hou van normale, spontane seks waar we ons beiden goed bij voelen, dus zeker geen extreme zaken en uiteraard altijd veilig. Zie je dit zitten stuur me dan vlug een berichtje. Uiteraard voorzie ik een mooie vergoeding.  
16 dagen
bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
amateurtje met zin?
Word je graag verwend en verwen je graag? Wil je graag het nuttige aan het aangename koppelen en samen met een vriendelijke, verzorgde man op een spontane manier genieten van een ongedwongen date waar we ons beiden goed bij voelen? Zijn wederzijds respect, discretie en hygiëne ook voor jou super belangrijk? Ben niet specifiek op zoek naar en fotomodel, ook rijpere en/of molligere dames kunnen mij zeker bekoren. Indien het klikt kunnen we wekelijks afspreken, zonder verdere verplichtingen. Uiteraard voorzie ik een mooie beloning. Interesse, mail me dan snel en wie weet liggen we binnenkort samen te rollebollen!