Zoeken naar lanaken

Uw zoekactie voor lanaken leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sexdating > Man zoekt man (4)
jean-marie 62 jaar Limburg - Lanaken
op zoek: onervaren bi
ben op zoek naar een klein geschapen man die me weg wijs maakt in de mannen seks. 1,78/100/13 x 3 ik kan alleen verplaatsen in de omgeving van lanaken.  
14 dagen
jean 62 jaar Limburg - Lanaken
op zoek
62 man is op zoek naar een maatje die kan ontvangen om samen van soft sex te genieten op regelmatige basis. Ik reageer alleen op mannen (jongens) in de regio lanaken, zutendaal en bilzen. 1,78/100/13 x 3,5. Eerlijkheid, hygiëne en discretie is een must.  
20 dagen
Heteman 54 jaar Limburg - Zutendaal
Bij wie mag ik komen
Hallo Ik ben een man van 56 jaar en ik ben gelukkig gehuwd maar ik mis toch nog iets in mijn leven en dat is een vaste Sexmaat of homokoppel waar ik regelmatig eens mee kan afspreken om samen te genieten van elkaar ik heb heel veel zin om met een man te vrijen ik wordt er heel geil van als ik er aan denk ik heb bi gevoelens maar kan dit niet aan mijn vrouw vertellen zijn hier mannen die dat ook hebben om samen met mij te genieten van elkaar heerlijk pijpen en ook tongen en daarna wil ik je neuken en dat op regelmatige basis mij kunt ontvangen en liefst in de buurt van lanaken ik kan op maandag, dinsdag en donderdag vrij verplaatsen van 9.00u tot 14.30u Wie heeft er tijd om mij te ontvangen leeftijd speelt geen rol en iemand wie het echt zit zitten om mij regelmatig te ontvangen Gr geile man  
28 dagen
Pedro 55 jaar Limburg - Maaseik
Trekkek,pijpen
Waar kan ik nog aankomen om lekkere sex te hebben.Ben 56 181 90 14 getrimd.Lekker elkaar pijpen en trekken.Ik rij van Lanaken naar Maaseik.