Zoeken naar sugardaddy

Uw zoekactie voor sugardaddy leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Escort / Privé Ontvangst > Betaald contact gezocht (3)
Justin 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge sugardaddy zoekt studente
k: 32 jaar, 1.71m groot. Niet onknap, hygienisch en intiem geschoren. Ik zie er nog uit als een 20'er. Op zoek naar een studente, liefst regio Gent. Ik kan langskomen en ontvangen. Ik prefereer kleine cupmaten, en een smal poesje. Graag foto in mail en wat jij verwacht in ruil voor een regelmatig seksueel contact. Je mag ook aangeven wat je wel en niet ziet zitten, ik ben niet iemand die grote eisen zal stellen, maar wil het leuk voor beide maken. Indien er een klik is, kan het ook een relatie worden als je dat wenst. Voordeel van mijn jonge sugardaddyleeftijd: - Ik zie er nog goed uit. - Als je met mij zou samenlopen zal niemand vreemde dingen denken, ik zie er perfect uit alsof ik jouw gewone lief zal zijn. Nadeel van mijn jonge sugardaddy leeftijd: - ik heb natuurlijk nog niet het grote budget dat de oudere sugardaddys hebben. Maar afhankelijk van jouw verwachtingen hoeft dat daarom geen probleem te zijn.  
24 dagen
Lucas 51 jaar Antwerpen - Schilde
Sugardaddy zkt klassevol meisje of dame (na de corona)
Ik ben als zakenman op zoek naar een meisje/dame vanaf 20 jaar. Vaste vergoeding per maand voor 6 dates. Ook mogelijkheid tot etentjes, reizen, shopping,....Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Meisje/dame moet over de nodige looks beschikken en ook houden van highheels, nylons (stay-ups), maquillage,...Buiten de schoonheid moet ze ook over de nodige brains beschikken en kunnen meepraten over allerlei zaken. Welke persoon wordt mijn sugarbabe ? Graag op regelmatige basis. Gelieve duidelijke reacties te plaatsen.  
30 dagen
Lucas 49 jaar Antwerpen - Schilde
Sugardaddy zkt klassevol meisje of dame (na de corona)
Ik ben als zakenman op zoek naar een klassevol meisje/dame vanaf 20 jaar. Vaste vergoeding per maand voor 6 8 dates. Ook mogelijkheid tot etentjes, reizen, shopping,....Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Meisje/dame moet over de nodige looks beschikken en zichzelf ook graag opmaakt met o.a. highheels, nylons (stay-ups), kleedje, maquillage,....Buiten de schoonheid moet ze ook over de nodige brains beschikken en kunnen meepraten over allerlei zaken. Welke persoon wordt mijn sugarbabe ? Graag langdurige afspraken. Gelieve duidelijke reacties te versturen.