Zoeken naar ( bi )

Uw zoekactie voor ( bi ) leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppel 40 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Bi koppel
Bi koppel zoekt bi dame of bi koppel regio limburg wij man 39 vrouw 34 beide bischierig zoeken voor deze avond gelieve ons leeftijd ergens  

Bi koppel
gisteren
Gelegenheid stel 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gelegenheids stel voor biman of bikoppel
We gaan vanavond naar acanthus of een ander voorstel is ook goed😉 willen graag kennismaken met een koppel die beide bi zijn of een biman en houden van eerste plaats elkaar uitdagen en dan samen met 3/4 naar boven te gaan. Wij zijn ook beide bi.Hij 43 normaal gebouwd, tatoeages donkere ogen en donkere haar. Zij is klein en fijn gebouwd fel blauwe ogen en een grijs moderne korte coupe. Beide niet rokers Graag reactie met foto en dan krijg je 1 terug bij interesse.  
Sporty 42 jaar Limburg - Leopoldsburg
(Bi) koppel
Koppel (sportieve 30tigers) en huisvriend (sportieve 40tiger) willen hun gestoei eens "kruiden" met een extra koppel, bij voorkeur op 06 augustus s'avonds. De afspraak vindt plaats bij de huisvriend en wordt eveneens gecoördineerd door hem. Groot geschapen, veel kunnen spuiten zijn plus punten. Gelieve te reageren met (onherkenbaar) fotootje alsook jullie verdere wensen.  

(Bi) koppel
Molligkoppeltje 40 jaar Antwerpen - Bonheiden
Kennismaking
Hey, wij zijn een mollig koppeltje van beide 40j. Voor ons is dit wereldje totaal nieuw en zijn we opzoek naar een dame/juffrouw/koppeltje die ons zou willen begeleiden in de wereld van trio’s en naar verloop van tijd misschien het swingersleven. Wij zijn beide niet bi, maar v zegt niet meteen nee tegen een verloren handje of tong. Welke dame wilt ons beide inleiden in dit mysterieuze wereldje voor ons? Grtjs sofyan  
Mercedes 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gelegenheids koppel
V36 volslanke E-cup 1.78m en M45 normaal geschapen 1.75m zoeken koppel voor volledige partner ruil zonder condoom. We daten al meer dan 10j samen en hebben op seksueel vlak geëxperimenteerd. Beiden hebben een bi-kantje en we houden enorm van oraal verwennen en verwend worden. We kunnen komende week overdag maar niet zelf ontvangen.  

Gelegenheids koppel
koppel x 53 jaar Limburg - Maaseik
zondag 28/7 namiddag
hello, wij zijn een spontaan hoogopgeleid aantrekkelijk koppel met alle savoir vivre en wensen het begin van ons verlof spannend in te zetten..hiervoor zoeken wij voor zondagnamiddag een koppel om te stoeien met 4...zij is 52, slank, 100% bi, mooie brunette, hij is 53, slank, goodlooking zakenman, soft bi...wij zijn in onze erobeleving een taboeloos kinky koppel (met voorkeur lustgerichte D/s..maar geen must) en zoeken idem een actief koppel voor een kinky middagje..wij ontvangen (of verplaatsen)..reactie enkel als jullie zondag wensen te daten en graag met foto x  

zondag 28/7 namiddag
Swinger 38 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Swingavond
Wij zoeken leuke mensen om ons zaterdag 27 juli te vergezellen bij ons thuis op een swingavond. Wijzelf zijn een getrouwd koppel, hetero man, bi vrouw en een bevriende man homo. Wij zoeken (bi)vrouwen en bij voorkeur biseksuele mannen. Wij zijn alledrie sportief en niet onknap. Graag reageren met stats en foto.  

Swingavond
M&S 37 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Wie gaat er mee naar Acanthus?
Wij zijn een enthousiast koppel dat al 19 jaar samen is. De laatste jaren zijn we op ontdekking op seksueel gebied. We zijn allebei 37 jaar, verzorgd, niet-rokers, met de nodige rondingen. Zij is volledig bi, heeft mooie lange benen, een lekkere E-cup en een kaalgeschoren kutje. Hij is bi/top, heeft een sexy kontje, vaardig in vingerwerk en zowel teder als vurig. Volgende week maandag (29/07) brengen we een bezoekje aan Acanthus. Welk koppel vergezelt ons die avond? Stuur ons een berichtje met wat meer info over jullie. Graag ook een foto, dan sturen wij eentje terug.  
BDSM_koppel 34 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Vaste speelpartner(s)
Hij is een switch, zij een submissive en occasioneel dominant. Om onze eigen verlangens en spel uit te breiden zoeken wij vaste speelpartner(s) voor 2-wekelijks speelcontact. Koppel (sub/sub of sub/dom) / sub vrouw / sub bi-man. Maximum 49 jaar, SOA-vrij, tot 30 minuten rond ons en een eerlijke open communicatie. Je hebt enige basiskennis van BDSM en porno is niet je beeld van wat BDSM voorstelt. Wij bieden een veilige basis om samen met jou/jullie ieders verlangens en kinks te beleven of mee te experimenteren. Zegt dit jou wat? Stuur ons uitgebreid wat jij/jullie zoeken in een speelrelatie zodat we al een klein beeld hebben van je verlangens en of deze een match kunnen zijn met de onze.  
M55 V52 54 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Tof koppel
Beste mensen, we zijn een verzorgd gelegenheidsduo jonge vijftigers en spreken geregeld samen af voor lekkere seks. Zij is normaal gebouwd met de nodige rondingen, hij is wat voller en leuk geschapen. Nu lijkt het ons eens leuk om binnenkort eens kennis te maken met een ander koppel voor geile gezelligheid. We hebben als duo geen ervaring met anderen erbij. Daarom pakken we onze tijd om rustig op te bouwen. Als t klikt kunnen wat ons betreft alle remmen los. Eerste dates verlopen safe! We willen aan onze avonturen enkel leuke herinneringen en mogelijk vriendschap overhouden. We zijn zelf niet bi … maar we hebben geen schrik van bi … veel hangt af van t gevoel van het moment. Als t goed klikt hoeft het niet bij iets eenmaligs te blijven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9