Zoeken naar ( bi )

Uw zoekactie voor ( bi ) leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
JE KU 47 jaar Antwerpen - Brecht
Doenerskoppeltje gezocht voor dinsdagavond 19/09
Wij, koppeltje, V38 (bi) en M47 (hetero), normaal gebouwd met een gezonde dosis humor en sex-drive, zijn op zoek naar een actief koppeltje die weten wat ze willen. Gewone vrienden hebben we genoeg, zoeken nu leuke en eerlijke sex-vriendjes. Daten kan privé, sauna, club……alles wel het nodige respect en met de juiste hygiëne. Kunnen soms tijdens de week s’avonds of soms tijdens het weekend. Alleen deftige reacties met foto van beiden krijgen antwoord. Discretie gevraagd en geboden. (Geen mannen alleen aub!) Date gezocht voor komende dinsdag 19/09, kunnen ontvangen.  
20 dagen
Charlotte 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avond of middag genieten
Wij getrouwd koppel met kindjes waarvan de man 39 hetero en ik de vrouw 37 en bi. Zijn op zoek naar gelijkgestemden die zin hebben om met ons een leuke middag of avond te hebben. Wellness samen of ander voorstel zeker welkom. Voor ons moet de broek niet direct uit, dus liever eerst een glaasje drinken wat kennismaken en de vrouwen die starten met elkaar te kussen en er de mannen bij betrekken. Soft kan zeker voor ons en als de klik er is en iedereen heeft er zin in kan er zeker ook meer. Beginners heel zeker welkom om samen op ontdekking te gaan. Bij klik kan meermaals afgesproken worden, ideaal vinden we een koppel waar het mee klikt en we verder samen op ontdekking kunnen. Klinkt dit iets voor jullie dan krijgen we graag een deftige reactie met foto van beiden erop. Graag rond onze leeftijd of jonger. Mannen alleen onthou jullie, we doen toch een fakers check.  
Hot Koppeltje 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
gezellige thuisdate
Graag maken wij kennis met een speels en avontuurlijk slank koppel of dame. Beginnende en/of jonge koppels zeer welkom om samen met ons nieuwe horizonten op te zoeken. V30-159cm-48kg-B cup, M38-177cm-73kg-19cm. Beiden intiem netjes gladgeschoren. Bi for the game, zonder dat dit voor ons een vereiste is, maar gewoon een leuke geile extra. Wij zijn beiden rokers. Wij genieten graag samen met jullie, van en met elkaar onder de vorm van full pr in de zelfde ruimte. Wij ontvangen jullie graag in een gezellig kader, sfeerlicht, kaarsjes, trance muziekje op de achtergrond, heerlijk verwarmde massageolie om te starten met een opwindende massage. Overnachten is perfect mogelijk in onze gastenkamer met eigen badkamer. Bij ons moet niets, maar mag er veel, zolang wederzijds respect behouden blijft. Reacties met foto van beiden als koppel en gsm nr. voor snel whatsapp contact en videohall met 4 voor fake check. zonder foto zoals gevraag of gsm is de kans op reactie terug van ons zeer klein.  

gezellige thuisdate
Gewoon stel 57 jaar Vlaams-Brabant - Kortenaken
Thuisfeestje met vier koppels
Wij zijn een gehuwd stel : waarvan de vr 56 j is : 1,60 m en 62kg licht bi maar zeker geen must : de man is 57 j : 1,80m en 75 kg en wonen tussen Tienen en Diest. Zoeken voor zaterdagavond 16/09 nog een extra stelletje om mee te komen genieten op ons thuisfeestje. Geen trance toestanden of exstreme dingen. Kunnen ontvangen vanaf 19,30 uur. Graag actief stellen : geen mannen alleen!! Graag antwoord met recente foto en uitleg over jullie. Hopelijk tot dan xx  

Thuisfeestje met vier koppels
21 dagen
Petra & Fred 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ondeugend Antwerpen
Gehuwd koppel uit Holland, mid 50-ers. Ervaren swingers, zij bi. Morgenmiddag arriveren we in A’pen. We zoeken stel voor date: eerst op een terras en als de bekende klik er is …. ;-) Wie doet voorstel voor woensdag- of donderdagavond: waar en hoelaat treffen we elkaar? Teasen en wie weet ook pleasen.  
21 dagen
A&T 51 jaar Vlaams-Brabant - Overijse
zondag 17/09 namiddag te Overijse
Wij ontvangen graag koppel volgende zondag 17/09 in de namiddag voor enkele uurtjes kennismaking en plezier. Vrouw 51J : hetero + bi-actief - 1m75 - 68 kg Man 55J : hetero - 1m73 - 73 kg - sportief,normaal gebouwd. Houden niet van al teveel voorafgaandelijke blabla. Bij interesse, enkel reactie met foto en duidelijke uitleg. (PS : m.b.t. "fotoverzamelaars" --> we hebben geen tijd om fotocollecties aan te leggen) Misschien tot zondag.  
Gewoon stel 57 jaar Vlaams-Brabant - Kortenaken
Date nu zaterdag avond
Wij zijn een gehuwd stel : waarvan de vr 56 j is : 1,60 m en 62kg licht bi maar zeker geen must : de man is 57 j : 1,80m en 75 kg en wonen tussen Tienen en Diest. Zoeken voor zaterdagavond 16/09 nog een extra stelletje om mee te komen genieten op ons thuisfeestje. Geen trance toestanden of exstreme dingen. Kunnen ontvangen vanaf 19,30 uur. Graag actief stellen : geen mannen alleen!! Graag antwoord met recente foto en uitleg over jullie. Hopelijk tot dan xx  

Date nu zaterdag avond
22 dagen
Koppel 57 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Zaterdag sauna
Fijn dat jullie ff de tijd nemen om onze ad.te lezen. Zaterdag gaan we dagje wellness doen te Londerzeel,welk koppel ongeveer onze leeftijd komen we daar "tegen"? Kan natuurlijk ook ander dag/gelegenheid. Wij zijn een sociaal ruimdenkend koppel, Dame iets voller,bi, heer normale levensgenieter,hetero, en beide genieten we van het leven,vinden PR heel spannend voor ons beide,en als het kan ,graag iets blijvend, zodat we ook gezond blijven. We plaatsen bewust geen foto's omdat we daar al eens problemen mee hebben gehad,idd de bekende fakers,maar éénmaal contact is dat geen probleem. Vragen, stel ze , we lezen het graag. Wijtwee  
22 dagen
Eveline en Matti 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vast koppel
Zijn jullie net als ons een vast koppel die bewust voor spanning en opwinding graag op regelmatige basis afspreekt met ander koppel? Dan zijn we mogelijks naar elkaar op zoek. Wij zijn beiden slank/normaal gebouwd. Uiterlijk speelt een rol, maar pinnen ons niet vast op bepaald type. Belangrijker is dat we zelfde verwachtingen hebben. Wij willen immers slechts met 1 koppel afspreken, niet eenmalig, waar er vertrouwensband ontstaat en we daardoor bare met 4 kunnen genieten. Vr bi for the game. Full pr in zelfde ruimte is ons beider fantasie. Verwachten geen stormloop aan reacties, maar hopen dat dat ene, oprechte koppel ons weet te vinden.  
23 dagen
Echtpaar 41 jaar Antwerpen - Herentals
HETERO
Is er hier nog een hetero echtpaar zeker niet bi met normale sexwensen niks extreem vóór PR in aparte kamers,.Gaag foto,maar moet niet leeftijd tot50 zelf 40 jaar  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10