Zoeken naar 233

Uw zoekactie voor 233 leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

2 klasse mannen 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bij wie mogen wij langskomen 2 verzorgde klasse mannen.
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Kriebelt het zonneke ook zo.. ?
Man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziend én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. zeer vrouwvriendelijk! Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zijn jullie een jong slank stijlvol koppeltje die zin hebben in een iets fijn, lekkers.. geil... Laat gerust een berichtje met een foto. Ik hoor het graag... Groetjes Koen  

Kriebelt het zonneke ook zo.. ?
Mister Secret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie durft?
Wie durft te daten met 42 jarige sportieve kerel die voor heel wat open staat? Mijn voorkeur gaat uit naar dames of koppels die op zoek zijn naar een extra. Mensen die net als ik ruimdenkend willen genieten van seks. Ik heb ervaring met privédates, gangbangs en cuckold scenario's. Interesse? Stuur gerust concrete info en eventueel foto terug!  

Wie durft?
Sxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Filmpje
Welke man zou graag eens zijn vrouw filmen terwijl ze bezig is met andere man. Deze goedverzorgde man bied zich graag aan. Voor jullie privé gebruik wel onherkenbaar. Welk scenario hebben jullie voor ogen. Stel jullie eens voor en wat jullie verwachten. Geen platvoetse toestanden . Wie weet tot binnenkort ?  
25-jarige Bull 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ervaren Bull op zoek naar koppel
Al ervaring met een ouder koppel (>50). Op zoek naar een oudere dame die weet wat ze wilt, met een onderdanige cuck die zijn plaats kent. Apart met één van de twee afspreken kan ook. Ikzelf ben sportief, goed geschapen, 1m83. Stel je voor via mail en wie weet zie ik jullie straks nog  

Ervaren Bull op zoek naar koppel
10 dagen
Zomerkriebel 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Als de vrouw zin heeft... kom dan maar gauw langs
Deze naughty gentleman, 1m80, verzorgd, slank, tattoo, xl in de boxershort, wil jou (vrouw van koppel) héél graag eens uitgebreid bekijken/betasten/vingeren/(klaar)likken en je ongeremd neuken/van zaad voorzien; vol passie/pure lust.. terwijl je partner kijkt of meedoet; respectvol, discreet doch intense/stevige beurt(en).  
11 dagen
Kurt 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Leuk spontaan bi koppeltje voor vaste huisvriend
Hallo,leuke spontane single M86 KG87 sportief lichaam geen sbb intiem glad,wenst kennismaking met leuk spontaan bi soft koppeltje,om samen(ont)spannende zwoele uurtjes te genieten van elkaar.Ik kan me vlot vrijmaken 'savonds en weekend,respect discretie en hygiéne spreekt voor zich.Bij eventuele interesse graag info over jullie en hoe jullie het zien met eventuele foto,foto van mij retour,mss het begin van een zwoele vriendschap,Bisous X  
11 dagen
Louis 55 jaar Limburg - HASSELT
Mature vast koppel gezocht
Verzorgde vijftiger (180-84-55) zoekt mature koppel of dame van koppel als vast contact. Een vertrouwensband, het maandelijks weerzien, het vriendschappelijke is van meer belang dan losse éénmalige contacten. Welk koppel, dame (60-70j) denkt hier net zo over? voorstel welkom!  
Alex 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt koppel
Sportieve, biseksuele man (geen must) zoekt een open-minded koppel om bij een klik, leuke trio's mee te beleven. Ik ben 1m97, 88, 18cm. Reeds enige ervaring maar enorm verlangend om verder te (s)experimenteren. Ik sta alvast voor veel open. Indien interesse, reageer gerust. Liefst met meer dan één zin :). Ik kan gerust nog meer foto's doorsturen. Hopelijk tot snel.  

Man zoekt koppel
Xxlgent 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
XXL zoekt leuke date
XXL zoekt leuk koppel & vrouw om een binnenkort een leuke date te hebben. Ik ben 27 jaar / 1m80 / 21cm (zie foto’s). Bij interesse gelieve te reageren met een deftig antwoord of een foto. Voorkeur gaat uit naar grote rondingen.Sta open om te ontvangen & verplaatsen maar ook outdoor is oké bij dit weer. Misschien tot binnekort in de Gentse feesten of ergens anders.  

XXL zoekt leuke date
  1   2   3   4   5