Zoeken naar 233

Uw zoekactie voor 233 leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
De Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze SLAVIN gezocht voor pis,squirt,sperma,sex,genot en pijn
Ik zoek een all-in slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Enkele kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn en genot (nauwe grens!!), fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik ontvang bij mij thuis waar ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep, NO FAKE! Reacties liefst met duidelijke foto(‘s). Je draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick. WEL GRAAG hoge hakken en een sensueel parfum. Mee  
27 dagen
Frederik 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vrouw gezocht voor medeonderwerping
: Hey kinksters Het is jammer dat ik hiermee nog eens moet beginnen, maar ik zoek dus enkel vrouw. Idealiter ben je rond mijn leeftijd. Belangrijker dan uiterlijke kenmerken is vooral dat je opgewonden wordt om onderdanig te zijn aan man én vrouw. Je bent dus bi of bischierig en wordt samen met man een sub. Focus ligt niet op extremen of pijn wel op dienen en onderdanigheid. Het is een long shot, maar als dit je aanspreekt contacteer me gerust.  
27 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze totaalslavin leent zich voor pis, squirt, sex, genot en pijn
Ik zoek een allround slavin voor extreem “totaalgebruik”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn en interesse om grenzen te verleggen wél . We nemen een drankje en zien wat kan en niet. Enkele kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn en genot (nauwe grens!!), fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face-kunt-en assslapping, fisting, ... maar ook FWB, massages, wellness …. Ik ontvang het liefst thuis waar ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep, NO FAKE! Reacties liefst met duidelijke foto(‘s). PS : je draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick. WEL GRAAG hoge hakken en een sensueel parfum. De Meester  
Naughty 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky slet (m) zoekt Meester(es) of koppel
Dag iedereen. Ik ben een 31-jarige jongeman, bottom/versa, sub/slet, bi en 190/78/15. Ben op zoek naar mijn volgende BDSM-partner, nl. een Meester, Meesteres of koppel, die me kort samengevat wil gebruiken, trainen en opleiden als slaaf, sub en slet. Trefwoorden: anale training / anal play (buttplugs, dildo’s, neuken, rimmen), keelneuken (sloppy), plas, bondage, lingerie, dubbel gevuld zijn, opdrachten, likken, gebruik als slet, pijn,… Ben iemand met weinig taboes, dus ik zoek gelijkgestemden. Ik zoek iemand die bereid is om mijn grenzen te testen, op te zoeken en te verleggen. Genre Hookuphotshot, Pascals Subsluts, Everythingbutt en Hoby Buchanon… Niet voor eenmalig, maar om op regelmatige basis af te spreken. Wie heeft interesse? Graag wel antwoorden met meer dan 1 zin, ik zoek échte BDSM-liefhebbers. Ben een slet en slaaf in bed, maar hou van wat niveau daarbuiten. Tot snel?  

Kinky slet (m) zoekt Meester(es) of koppel
30 dagen
Frederik 32 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vrouw gezocht voor medeonderwerping koppel
Hey kinksters Het is jammer dat ik hiermee nog eens moet beginnen, maar ik zoek dus enkel vrouw. Idealiter ben je rond mijn leeftijd. Belangrijker dan uiterlijke kenmerken is vooral dat je opgewonden wordt om onderdanig te zijn aan man én vrouw. Je bent dus bi of bischierig en wordt samen met man een sub. Focus ligt niet op extremen of pijn wel op dienen en onderdanigheid. Het is een long shot, maar als dit je aanspreekt contacteer me gerust.  
  1   2   3   4   5