Zoeken naar afspreken nacht

Uw zoekactie voor afspreken nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Boy 32 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Geen bla bla, ik kom een pijpbeurt geven
Waar kan ik langskomen om te pijpen? Geen gedoe, concreet afspreken. Ik pijp tot je klaar bent, niets meer of minder;)  
Gio 44 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Wie oh wie heeft nu of morgenavond zin.
Ik loop botergeil. Kan ontvangen, of ergens afspreken in mijn gemeente. Buiten is ook leuk. Wat ik wil is genieten en laten genieten. Alles kan. 170 92 15 5 behaard. Enkel reactie met foto, lees goed met foto. En duidelijk wat en hoe je het ziet.  
horn 45 jaar Antwerpen - Lier
whatssap of skype , wie weet afspreken live
iemand zin om geil te doen , nadien kan live ook , lekker pijpen etc..leeftijd maakt ni uit  

whatssap of skype , wie weet afspreken live
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
John 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Buddy gezocht
Hallo.Ik ben een mannelijke gast1.83 95kg gespierd br.haar bl.ogen 18cm. licht behaard geschoren/getrimt. Al ruime tijd zoek ik een vriend waar ik samen op het gemak kan afspreken thuis,stapje zetten jointje roken,of gewoon van elkaar genieten. Ik ben gescheiden met kids. Ik kan regelmatig ontvangen ik heb niet zo veel ervaring met mannen ik ben eerder Bot ingesteld maar sta open om verder te ontdekken. Ik hou van pijpen,rukken,pikken tegen elkaar vrijven, rimmen... Kussen en knuffelen doe ik liever met een vrouw. Dirty fetisj en pijn is niets voor mij! Ben jij uit de buurt niet zwaarlijvig bi/bicurious niet veel ouder dan mezelf is discretie en hygiëne een prioriteit. Stuur dan gerust met een foto van jou speelgoed(voorang). En hopelijk horen we elkaar snel!  

Buddy gezocht
fwb992 30 jaar Antwerpen - Deurne
31&36 MM voor XL/XXL Top FWB
Hey , Wij 2 gay gasten (koppel 31 bttm en 36 side) van prov Antwerpen te Deurne zoeken een XL of XXL top als FWB. De bttm kickt op groot en/of dik geschapen en kan een echt sletje zijn ;). De ander kijkt graag en doet ook mee. Eerste keer 4 us … Wel een max leeftijd van 40 jaar! Als je interesse zou tonen, laat maar een bericht achter, antwoordt sowieso verzekerd. Wel liefst meer dan 1 woord. Eerst kijken of het matcht, dan pas afspreken. Grts  
binieuwsgierige 49 jaar Limburg - Hechtel
wie pijpdatezin of ander soft voorstel
binieuwsgierige man laat zich graag relax pijpen en met pik spelen. wie zin ? of waar 18+ twink om mee te spelen ? graag reactie met stats ? waar en wanneer ? pik & bodyfoto is welkom. Kan nu voormiddag verplaatsen. of andere dag afspreken ? wie ook geile zin nu ?  

wie pijpdatezin of ander soft voorstel
Fab 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor vandaag en alleen voor oudere mannen tussen 40 en 75
Hoi, ik ben 34/169/70 versa meer bottom uit Gent, en ik kan ontvangen(gemakelijk bereikbaar station sintpeters) . Ik wil met u afspreken en jou laten genieten. Ik ga u goed maseren jou paal lekker zuigen en je mag mij neuken.ik heb een lekker kontje. Interesse? Altijd Welkom! Hoe ouder je bent hoe beter!!!  

Voor vandaag en alleen voor oudere mannen tussen 40 en 75
Hetero 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Zoekt pijper voor deze nacht
Iemand deze nacht nog afspreken voor mij te pijpen? Zoek discretie/normale man rond mijn leeftijd. Ik kan niet ontvangen men stats zijn 176/74/16 intiem geschoren. Stuur stats als je interesse hebt  
Exhi-BI-voyeurke 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10