Zoeken naar afspreken nacht

Uw zoekactie voor afspreken nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Marnick 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik wil RIMMEN en pijpen slikken kan ook
Wie wil eens langskomen om gerimd te worden je pijpen ik slik je vocht Graag hyghiene en discretie geregeld afspreken is mogelijk jij kan passief genieten als je wenst stats aub en wanneer kom je ? Ook vandaag kan behaard geen probleem  
14 dagen
Steven 28 jaar Antwerpen - Laakdal
Nu 3.10u
Wie is er nog wakker en wilt afspreken? Alle wensen worden vervult (de vuilste gekste als 1st) ook foto's en filmpjes van de blonde hete vrouw (27jaar)beschikbaar. Reageer met foto en leeftijd  
15 dagen
Bischierig 35 jaar Limburg - Genk
Softdate
Goee weekend allemaal als allereerste. Is er een oudere man die een graag wilt afspreken voor een softdate? Ben juist fris gewassen. Zoek korte omgeving Genk, bokrijk, hasselt (aangrenzend). Heb weinig ervaring en mss kan je me wat lesgeven. Kan zelf niet ontvangen.  
15 dagen
Onervaren bi 34 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zin om te ontdekken
Hey daar! Wie weet ben jij wie ik zoek en ik wie jij zoekt... Ik heb een relatie maar wil graag wat op ontdekking gaan. Al een tijdje fantaseer ik erover een man heerlijk te soigneren door te pijpen en wie weet meer. Voor mij kan dat wederzijds, maar dat hangt natuurlijk ook van jouw voorkeuren af. Regelmatig discreet afspreken, dat zou echt de max zijn. Maar misschien moet ik realistisch zijn hier. Dus ben je uit de buurt, max. 40 of jonger, mail me dat jouw stats, wensen en een foto helpt natuurlijk. Ik beloof eerlijk te zijn en effectief discreet te willen afspreken. Wie weet tot straks?!  
15 dagen
bibi 58 jaar Limburg - HASSELT
meerdere mannen
hoi. ben versa meer top. 58/163/60 kg. zou graag eens afspreken met meerder mannen. om elkaar te verwennen.. kan niet ontvangen. geen feakers aub. liefst door de dag ergens  
15 dagen
eric 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zondag mij laten leegzuigen
Ik kan zondag rond de middag verplaatsen om mij te laten afzuigen. Kom van richting Leuven naar aalst. Slanke man en normaal voorzien met veel zaad ! Verder afspreken via WhatsApp bij interesse. Ook slanke TV-ts mag ook  
16 dagen
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft bi fun
Ik ben op zoek naar een senior die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Misschien wil je me dan al een eerste geile opdrachtje geven? Thuis kan je me volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Enkel voor deze voormiddag tot max 14 uur.  
Fun 39 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Spicy friend
Ik ben 40, slank en in heterorelatie. Ik vind het geil als andere mannen op mijn vriendin geilen. Daarom zoek ik een man eveneens in heterorelatie om te rukken en elkaar te pijpen terwijl we op naaktfoto's van onze vrouwen geilen. Elkaar vertellen hoe we ze neuken, wat ze graag hebben,.... Verwacht geen pornofoto's van mijn vriendin maar wel leuke amateur naaktbeelden. En nee, ik heb ook geen massa aan foto's. We starten hiermee maar bouwen iets leuk op om het mancontact verder samen te ontdekken en leuke seksuele dingen te doen. Zo hou ik enorm van gewoon naakt zijn, wat braaf voyeurisme, exhibitionisme. Nog belangrijk, ik kan pas afspreken vanaf augustus en kan niet ontvangen, wel gemakkelijk verplaatsen.  

Spicy friend
16 dagen
eric 62 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
scat date
hallo, bestaan er mensen die niet alleen zitten te rukken, maar echt komen opdagen als we afspreken voor scat date? ik 62 180 86 versa, geschoren en getest, ik ontv o ja, scat is niet hetzelfde als chat he !!!  
17 dagen
Nick 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht voor zaterdag
Ik begin nu al te zoeken naar een date voor zaterdag. Om zo een beetje de fakers te onderscheiden van diegene die echt willen afspreken. Ikzelf ben 1m89, 47j, 80kg, bi-ingesteld, schaduwbaardje, weinig tot geen lichaamsbeharing, niet-roker en de ervaring is er.Zoekend naar geile date, leeftijd niet van belang. Luisterend naar uw voorstel,want ben voor veel in. Moet kunnen ontvangen (Kortrijk, Ieper, Waregem,Roeselare,...) heb poppers Gelieve stats bij te vermelden. Tot.. ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10