Zoeken naar afspreken nacht

Uw zoekactie voor afspreken nacht leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Ronny 55 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Alleen deze avond
Wij zijn een gelegenheidskoppel , beide vijftigers . Mijn vriendin heeft er nog eens zin in en vanavond zou het kunnen om jullie te ontvangen. Wij willen met een koppel afspreken , mannen doe dus geen moeite. vermeld je uw nummer zodat wij telefonisch verder kunnen afspreken . geen nummer is geen reactie .  
22 dagen
Citroentje 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Op reis Kroatie
Hai wy zyn een koppel die op reis gaan naar kroatie van 9mei tot 18 mei zyn er nog koppels die daar ook op vacantie zyn in de omgeving van tucepi laat gerust iets weten mischien kunnen we eens afspreken om kennis te maken, gewoon om gezellig samen te zyn savonds iets drinken een klapke doen en info uit wisselen van de streek intresse laat maar iets horen gr  
23 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
25 dagen
H en s 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Openbare plaatsen
Zijn er ergens in de Kempen plaatsen waar koppels afspreken? Liefst buiten  
25 dagen
Pat leen 59 jaar Antwerpen - Merksplas
Koppel gezocht voor zaterdag 6april
Wij koppel man 59 vrouw 55.zoeken een koppel voor zaterdag 6 april. Wij roken beide .kunnen hier thuis ontvangen .wij doen full pr maar soft kan ook maar de daad wel safe .wie wil er afspreken laat jullie maar horen en misschien met een fotoke van beide .zodat we weten met wie we te maken hebben en dan krijgen jullie een foto van ons retourxx  
25 dagen
B&S 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar lekker koppel of vrouw
Hoi koppels/dames:wij zijn gelegenheidskoppel en zijn op zoek naar jullie.Zij is een kleine mooie klasse dame met volle boezem en ik ben een grote slanke man,zeer goed voorzien...Wij kunnen enkel overdag afspreken.Er zijn geen taboes voor ons;zij is bi,ik niet.Wij zijn zeer verzorgd en verlangen dit ook terug.Foto's wisselen bij interesse.  
26 dagen
Wij twee 44 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Leuke vriendschap
Hoi wij zijn een aangenaam leuk koppel en zoeken langs deze weg een leuk koppel om vriendschap mee op te bouwen. Lekker genieten van leuke dingen en ook tussen de lakens. Man is hetreo vrouw geeft bi gevoelens. Wij kunnen zowel overdag of s'avonds afspreken verplaatsen en ontvangen op mooie locatie. We rekenen op discretie en hygeine stellen we zeer op prijs. Veel is bespreekbaar en houden ook van uitdagingen. Bij welk leuk koppel en vrouw spreek dit aan ? Stel jullie even voor met meer dan één zinnetje. Graag antw met foto of nr. Geen mannen alléen die zoeken wij niet.  
27 dagen
Koppel 63 jaar Henegouwen - Frasnes-les-Anvaing
Last minute date
Beste pr- vrienden, we zijn een koppel 60+ en zouden graag kennis maken met koppel ( ouderdom van geen belang) voor pr apart of in dezelfde kamer. Vr is Franstalig,eerder klein van gestalte,volslank, zachte borstjes. M1,70m sportief gebouwd, normaal voorzien. We zouden graag afspreken nu zaterdag vanaf 18u tot? Mannen alleen,zich onthouden aub. Graag reactie met foto aub. Mvg, koppel.  
  1   2