Zoeken naar afspreken nacht

Uw zoekactie voor afspreken nacht leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Femke 28 jaar Limburg - Borgloon
Zin in regelmatig geile dates?
Hi guys! Als de titel hierboven je aandacht trok, ben jij misschien wel de persoon waar ik naar op zoek ben. Ik ben een jongedame van 28 jaar, normaal gebouwd met tattoos en lange bruine haren. En ik zou graag op regelmatige basis afspreken met een leuke, geile vent om de stoom wat af te blazen samen. Ik ben zelf gebonden dus discretie is een must, dit wordt ons geheimpje ;-) bij mijn thuis kan dus uiteraard ook niet. Ik ben biseksueel, en samen met een vrouw maar af en toe verlang ik gewoon om lekker door een man genomen te worden. Kan jij mij daarmee helpen? Kan al niet wachten om je in me te voelen. Stuur me een berichtje met je voorstel, foto en wat info over jezelf en misschien zien (en voelen) we elkaar snel. Kus  
Drake Ray 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar leuke vrouw voor buitenseks en meer 150e
Derde keer goede keer? Ben op zoek naar een leuke vrouw die graag seks heeft met alles er op en eraan. Jij bent tussen de 25 en 50j uit regio Gent of omstreken 30m rijden. Intiem kaal, proper voorkomen en discreet. Voor de eerste ontmoeting wil ik graag in de open buitenlucht afspreken en op een rustige plaatsje seks hebben en je onderspuiten als je helemaal naakt voor me staat. Ik ben 37j uit de regio van Gent, 180cm groot 95kg en goed voorzien met 19cm. Bij jij iemand die graag actie onderneemt en niet twijfelt reageer dan graag met wat informatie over jezelf en een foto is reactie gegarandeerd.  

Op zoek naar leuke vrouw voor buitenseks en meer 150e
Erotic Dreams 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sensuele momenten (geen penetratie) met single mama of studente in ruil voor een royaal zakcentje?
Jawel het kan! Langs deze weg ben ik immers op zoek naar een gewone single mama of studente, die een extra royaal zakcentje/financiële bijdrage kan waarderen. Geen pro’s, fotomodellen of escortes, maar gewone mama’s en/of meiden van naast de deur. Bovendien geen penetratie noodzakelijk (dus 101% safe) maar gewoon sensueel erotisch genieten van elkaars lichaam. Ik verplaats me graag voor de juiste date, door gans het Vlaamse land. Afspreken kan overdag en avond in de week of weekends. Indien interesse graag foto van jezelf (hoeft niet naakt en mag onherkenbaar zijn). Per kerende ontvang je dan ook dito van mezelf. 101% eerlijke advertentie, dus kom op meiden/dames… tot binnenkort?  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man zoekt leuk koppeltje of vrouw
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppeltje of vrouw. Ik ontvang in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles verloopt veilig. Financiële vergoeding: 250 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dame gezocht
Hoger opgeleide man zoekt een dame, bij voorkeur slank gebouwd en tussen 18 en 55 jaar, voor seksueel contact. Afspraak vindt plaats in (de buurt van) Antwerpen (stad). Jouw vergoeding wordt in overleg geregeld. Discretie, wederzijds respect en hygiëne gevraagd en geboden. Indien er wederzijds vertrouwen of een klik is, is regelmatig afspreken zeker een optie. Ik zelf meet 1m77, weeg ong. 72 kg, en heb geen baard of snor. Op seksueel vlak hou ik van wederzijdse verwennerij, ook oraal, (tong)zoenen en knuffelen. Ik hou niet van extreme zaken of anaal. Een foto bij uw reactie wordt geapprecieerd, maar is geen must. Misschien tot gauw? Beroepsdames: gelieve jullie te onthouden.  
Bert 60 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Vast contact
Hoi als vrijgezel ben ik op zoek naar vast iemand ( dame tussen de 35 en 75) uit de buurt waar ik geregeld mee kan afspreken . Dit om eens iets te gaan drinken en of eten , voor praatje - voor welgemeende knuffel en beetje kussen en strelen . De daad op zich hoeft niet , mag natuurlijk moest er klik zijn . Graag woordje uitleg over Jezelf ( foto + punt) en wat jij hier over denkt en kan aanbieden . Ook wat je er voor in ruil wil . Lieve groetjes Berre  
Knuffelbeer42 42 jaar Limburg - HASSELT
Dit weekend of maandag
Opzoek naar een fijne spontane dame om dit weekend of maandag af te spreken. Geen extreme dingen alleen fijne dingen zoals, knuffelen, meerdere orgasmes, fijne babbel, zachte sex enz... Reageer met je prijs. Afspreken op hotel. Als het klikt wil ik graag op vaste basis afspreken met jou.  
Bert 65 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben je opzoek naar iets extra's
Ben je een slanke dame vanaf 30jaardie regelmatig wil afspreken tegen vergoeding. Geen extreme dingen elkaar fijn verwennen en genieten stuur mij dan een mailtje. Groetjes  
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw voor speed-date, geen intiem, mooie vergoeding
Is er hier een jonge vrouw die tijd heeft en houdt van erotiek en wil afspreken voor een speed-date, zonder intiem, in ruil voor een mooie vergoeding? Dat van 20-30 minuten, geen intiem, vergoeding van 200 euro of meer. Interesse? Mail je gegevens, voorstel en een gewone foto.  
Jongeman 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt leuk koppel
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppel. Jullie verblijven in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel) en ik kom langs op jullie kamer voor een leuke avond (nadien vertrek ik). Dit kan bv in Antwerpen, Gent, Brussel, etc. Alles verloopt veilig. Cuckold of trio. Financiële vergoeding: 350 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7