Zoeken naar afspreken nacht

Uw zoekactie voor afspreken nacht leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Carl 46 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Op zoek naar 2 slanke jonge slanke vriendinnen voor betaalde Bi trio seks
Zou als discrete heer, goed en hoger niveau erg graag in contact komen met bijv. 2 vriendinnen die single/gescheiden zijn, milfjes evt bi om wekelijks een vaste avond/nacht met elkaar door te brengen met open minded taboeloze seks met de nodige sexy dress code rose Ca Va en meer lekkere versnaperingen heel discreet, ook leuke gesprekken en vooraf etentje etc. Zelf zeer verzorgd en voor jullie elk 750 euro per week. Dit blijft uiteraard tussen ons en ik kan discreet ontvangen. Zijn jullie twee vriendinnen of ... en zien jullie dit wel helemaal spannend zitten ? Jullie zijn tussen 18 en 40 jaar en willen wel elke week wat spanning in jullie leven en een mooie bijverdienste ? Stuur mij dan een mailtje met foto van jullie beiden en we kunnen altijd eens vrijblijvend afspreken met een etentje. Alles op basis van eerlijkheid en vertrouwen.  
13 dagen
Sexting 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexting
Heb jij zin in een beetje spanning maar lukt afspreken nog niet? Ik ben vandaag beschikbaar voor sexting inc foto’s. Wel een deel op voorhand betalen. Tot zo ?  
16 dagen
Andre 35 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Vrouw gezogd voor vast te afspreken, gfe
Ik zoek een vrouw voor vaste afspraken minimaal twee keer per maand of één keer per week. als ze kan ontvangen is een pluspunt, regio lebbeke dendermonde zele lokeren aalst tot max gent. Ik sta open voor alles. Voor meer details en vergoeding kunt u contact met mij opnemen  
16 dagen
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge dame of studente gevraagd
Hoger opgeleide man zoekt een jonge dame (studente?), slank gebouwd, open-minded, tussen 18 en 25 jaar, die wat extra zakgeld kan gebruiken voor een seksuele suikerrelatie. Afspreken doen we in Antwerpen (stad of onmiddellijke omgeving). Het is de bedoeling om geregeld (wekelijks of tweewekelijks) af te spreken om seks te hebben waarbij ook jouw genot telt. Geen anaal of pijntoestanden, wel orale verwenning (likken en pijpen zc) en neuken. Discretie, hygiëne en respect gevraagd en geboden. Ik ben 1m77 groot, weeg ong. 70 kg, en heb geen baard of snor. Graag een foto bij je reactie. Geef ook aan welk bedrag je hiervoor verwacht. Tot snel?  
17 dagen
Patrick 41 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bijverdienste voor studente of milf.
Ik zoek een studente vanaf 18j. of milf tot 45j. van slank tot volslank, met of zonder ervaring, als ge maar een leuke tijd wil beleven met elkaar verwennen met knuffels en voorspel, beffen, pijpen, zachte sex, als ge wat harder, stevige beurt wil, is ook mogelijk. Ik ga je doen klaarkomen van genot, niets extreem, in alle discretie met respect voor privéleven. Eenmalig of regelmatig afspreken volgens feeling. Liefst een rustig verlegen onderdanig vrouw. Bij interesse stuur mail met info en foto.  
18 dagen
Simon 33 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Vrouwlijke wielrenster gezocht voor pijpdate
Hey, waarschijnlijk iets totaal anders dan de meeste hier vragen maar ik val enorm op vrouwen in fietskledij :). Nu is mijn droom om eens af te spreken met een vrouw in fietskledij waar we dan ergens afspreken voor een pijpdate te doen en als je meer wilt mag maar moet niet :) Hopelijk tot snel ?  
19 dagen
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
19 dagen
Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
19 dagen
Sertan 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek student of jong koppel
Hallo ik zoek jong koppel student of alleen stande moeder max 30jaar oud per date krijg jij 400€ antwoorden met foto aub ik zoek vaste person weekelijks afspreken Groetjes  
20 dagen
Wim 47 jaar Limburg - HASSELT
Vrouw gezocht voor date volgende week
Welke jongevrouw (geen professionele dame) wil volgende week eens afspreken met een goed uitziende man van 47? Veel is mogelijk. Vergoeding overeen te komen. Mogelijkheid om ook voor de langere termijn iets op te bouwen.  
  1   2   3   4   5   6   7