Zoeken naar alles doen

Uw zoekactie voor alles doen leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / befdate
Hallo, graag had ik in contact gekomen met een leuke dame met een tongpiercing. Ik ben zeer benieuwd hoe het voelt om zo eens gepijpt te worden. Ook hou ik van dames met gothic/emo-look. Ook zou ik graag een zeer magere dame/a-cup beffen, ik vind het zalig om je smalle heupen vast te nemen. Uiteraard financiële vergoeding voorzien. Ik kan verplaatsen. Past je profiel niet in deze advertentie maar je pijpt wel graag of je wordt graag gebeft mag je mij zeker contacteren. Het leven is al zo saai dus wie weet kunnen we wat doen voor elkaar! Groetjes een eerlijke, hygiënische, sympathieke jongeman!  
30 dagen
Daniel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wekelijkse verwendate
Langs deze weg zoek ik een sexvriendin om elkaar regelmatig te verwennen. Ben zelf zeer hygienisch en hou ervan een vrouw te zien en te doen genieten.Natuurlijk komt er een goede vergoeding. Interesse?mail foto of een goede beschrijving van jezelf en wat jij wilt. Leeftijd geen belang maar je kunt jezlf volledig overgeven aan het genot.  
31 dagen
Puppy zondernaam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Puppy zoekt baasje
Puppy zoekt een baasje om aan puppyplay te doen. Wie wil me opvoeden? Er komt geen intiem aan te pas, geen sex. De eerste die echt afspreekt mag ook mijn puppynaam kiezen. Foto kan op reply.  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs/100 eur
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u,op een afgelegen plaatsje in de natuur of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjobs/100 eur
31 dagen
Dimitry 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.  
  1   2   3   4   5   6