Zoeken naar alles safe

Uw zoekactie voor alles safe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yvan 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
zoek wat ouder iemand voor regelmatig
Ik ben een man van 56 en zoek een (liefst) vast en betrouwbaar contact voor regelmatig waarbij veel kan en niets moet. Genieten van elkaar zowel oraal of anaal zou fijn zijn. Ruime regio Dendermonde. Vanzelfsprekend safe, hygiënisch en gezond. Liefst een wat ouder persoon. Stel jezelf even voor en wat je voorkeuren zijn. Hopelijk tot gauw.  
Bottomsletje 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zoekt zondagplezier
ik pijp en laat safe neuken. Wie heeft zin!  

Bottom zoekt zondagplezier
SFGo 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste Suck/Fuck&go
Ik ben een man van 37 en zoek een vast en betrouwbaar contact voor regelmatig eens een suck / fuck en go te doen. Voor mij hoeft er niet te veel blabla zijn, gewoon eens genieten van elkaar oraal of anaal is prima. Wel iemand uit de regio zodat er niet te veel tijd verloren gaat met heen en terug te hoeven rijden. Safe seks vind ik zeer belangrijk maar wordt bespreekbaar na verloop van tijd. Uiterlijk is niet zo heel belangrijk, wel een goed formaat in de broek hebben die hygiënisch en gezond is en niet te zoeken is in een oerwoud schaamhaar. Stel jezelf even voor met een zinnige reactie. Laten we snel eens fysiek connecteren ;-)  
Mark 41 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Welke top 55+?
Welke getrouwde of weduwnaar heeft zin om een lekker gespoeld kontje te neuken op hotel? Safe en 100% discreet! Eind juli in Blankenberge. Stats:41, bi, bot, 185, 82, 16×3, slank en onbehaard.  
Wouter 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil pijpsletje zoekt sportieve top(s) om in groep deze week op kamer af te spreken
Hey geilerds! Ik ben een pijpgeil sletje 40j 174 67 onbehaard kontje en ik wil komende week op een hotelkamer in Gent verschillende pikken samen of na elkaar ontvangen om af te zuigen en/of mij te laten afneuken. Bare of safe, alles bespreekbaar. Ben jij max 45j, sportief en heb je een lekkere pik, stuur me dan je stats door en we spreken verder. Toekijken of meedoen, het kan allemaal.  

Geil pijpsletje zoekt sportieve top(s) om in groep deze week op kamer af te spreken
Geil 28 jaar Antwerpen - Stabroek
Sta geil en wil nog wel afspreken . Wie kan
Iemand zin cardate / fuck hier. Heb zin en wil nog eens geneukt worde of zelf. Alles safe wel 75kg 1m69  
Sexfun! 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand voorstel?
Iemand zin in lekker pijpen , neuken kan , wel safe, ben versa. Graag reactie met foto , weet graag wat te verwachten.  

Iemand voorstel?
Bi versa 38 jaar Antwerpen - Stabroek
Bi versa zoekt boy om mee te spelen
Versa zoekt top / versa voor nu snelle wip enkel safe. kan ontvangen in stabroek lft 18- 45 Stuur asl met eventueel foto  
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds op die eerste date met een goed voorziene top-lover?
Ik zoek dus nog steeds naar een deftige eerlijke nette verzorgde en goed voorziene 100% gezond zijnde top ingestelde man,die mij eens wil inwijden,ontmaagden? Mijn maagdelijk hunkerende bottom hoopt er nu al zolang op. Wie is niet kalend,heft gbbs, is intiem ook glad,en die weet van aanpakken om me eens respectvol en safe in te wijden en te ontmaagden. Mijn droom is om een bi-top masseur of bi-top man te kunnen vinden tussen al dat gefake hier.Je moet dus wel goed voorzien zijn en een niet roker of drinker.Want dat doe ik ook niet.xxx  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10