Zoeken naar altijd open

Uw zoekactie voor altijd open leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Ano 21 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Plezier met 3
Man 21 en vrouw 19 zoeken een vrouw om samen te delen en van te genieten man is licht dominant en vrouw is zeer submissive veel kan niks moet we staan open voor veel, doe je voorstel! Berichten zonder foto krijgen geen antwoord. De rest van de berichten worden allemaal beantwoord hebbe we interesse krijg je fotos terug en contact gegevens of een datum. Tot geils ;)  
C&G 62 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Leuk vrouwtje gezocht voor intense avontuurtjes
Hey. Open minded, spontaan, niveauvol, en aantrekkelijk koppel zoekt een slank vrouwtje voor sfeervolle kennismaking en heerlijke erotiek, v-v maar ook v-v-m. V 1m70 50 kg, m 1m89 84 kg. Willen niet eindeloos mailen maar ontmoeten en ervoor gaan... Wij kijken er naar uit. Graag reactie met foto.  

Leuk vrouwtje gezocht voor intense avontuurtjes
24 dagen
Mr p miss j 31 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Vrouw voor Trio , Fun gezellige avond en meer
hey, hey , we zijn een leuk koppel uit Oudenaarde, heel open-minded, veel kan, niks moet. V31 m40, normaal gebouwd, we houden van het leven , reizen graag en trekken er graag op uit .We houden van respect en hygiëne. We zoeken een extra vrouw die bi, of bi-schierig is om op regelmatige basis afspreken. Voor met de vrouw een leuke avond te hebben, maar ook om de man te verwennen. Samen met ons een leuke tijd te gemoed gaan. Alles start met een afspraak, met een drankje en een leuke babbel. Heb je interesse, stuur gerust een berichtje met wat uitleg over jezelf en wat je allemaal wil. En ook er een foto bij voegen.  
26 dagen
F&G 26 jaar Limburg - Beringen
Jong sportief koppel zoekt dame
Hey! hier sportieve kerel 25j, atletisch gebouwd 1m70 65kg, sportieve dame 27j 1m66 58kg C-cup, ronde kont, lang bruin haar. Wij zoeken een dame van rond onze leeftijd, ook sportief/goed uitziend, voor trio/ontdekking, laat gerust iets weten als je interesse of voorstellen hebt, wij zijn redelijk nieuw hierin maar staan er voor open. GEEN MANNEN ALLEEN GEEN KOPPELS MET MAN ALS VOYEUR  
  1   2