Zoeken naar bij alles

Uw zoekactie voor bij alles leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Koppel39-40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man met uithoudingsvermogen gezocht
Hi iedereen, wij zijn een hoger opgeleid koppel, vrouw (N-Afrikaanse origine), slank en sportief, man, blank, groot (+1m90) en sportief. Zij is onderdanig en gewillig en samen zijn we op zoek naar één of meerdere mannen om haar samen te verwennen. Jij bent 28-38 jaar, normaal/sportief gebouwd (geen bodybuilders - niet haar ding) en bij voorkeur niet te groot/dik geschapen (we willen - op termijn - graag DP proberen). Je bent hoger opgeleid en kan in volzinnen typen. Je hebt er ook begrip voor dat alles safe gebeurt (ook oraal). Ben je bi, dan heb je een streepje voor. Kan je je vinden in deze advertentie, dan ontvangen we graag een mailtje inclusief foto (met gezicht).  
Jenn & Josh 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvol koppel zoekt klassevolle man met XXL
Wij zijn een mooie stijlvol koppel veertigers en zoeken een deftige stijlvolle man in maatpak die een haarloos lichaam en schaamstreek heeft en die vooral een enorm dikke pik heeft en dan vooral zijn eikel (onze fetish). We ontvangen je bij ons thuis voor een spannende avond, beginnen met een drankje, elkaar wat teasen in de jacuzzi en als de klik er is een geile avond met drie. Ervaring is niet belangrijk als maar leuk en spannend is. Indien je massage skills hebt is zeker ook een pluspunt. Graag mailtje met wat meer over jezelf, herkenbare foto + bewijsfoto van je XXL. Gelieve niet onze tijd te verdoen aub ... enkel te reageren als ook echt durft te komen.  

Stijlvol koppel zoekt klassevolle man met XXL
22 dagen
Zoekende 43 jaar Antwerpen - Westerlo
Huisvriend(en) gezocht
Zoekend naar de ideale man(nen) om op regelmatige basis af te spreken bij ons thuis. Vriendschap met dat ietsje meer, gezellig samenzijn zonder daad moet ook kunnen. Doeners zijn bij ons aan het verkeerde adres net zoals opdringerige mannen. Je bent bij voorkeur single, leeftijd 40-55, intiem geschoren, goed geschapen, goed voorkomen en sociaal in de omgang. Je moet je kunnen verplaatsen in het weekend. Soft bi kan maar hoeft niet. Geen extreme toestanden, wel deftig en sensueel, genieten met z'n allen. De man kijkt soms toe of/en doet mee. De eerste ontmoeting is sowieso ergens anders want je zal tenslotte haar interesse moeten opwekken en verleiden/overtuigen om te worden uitgenodigd bij ons thuis. ps de fakers halen we er wel snel van tussenuit...  
22 dagen
Koppel 68 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Interesse ?
Hallo wij zijn koppel zij 75 hij 65 allebei verzorgd en intiem glad geschoren. Wij hebben er lang over nagedacht om er eens een man bij te nemen van rond de 70 en verzorgd en geen die het met iedereen doet om samen eens te genieten. Zou kunnen dat tijdens het spelen wel eens tot aanraking komt met man man maar is nog niet zeker omdat we er totaal geen ervaring mee hebben. De persoon moet ons wel kunnen ontvangen en we wensen een duidelijke foto niet naakt wel met kleren en gezicht. Heb je interesse ? Laat maar horen liefst iemand van rond Brugge. Groetjes  
28 dagen
hct53 62 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Gezocht : leuke of spannende locatie
Wij zijn gelegenheidskoppel prille zestigers en zoeken een locatie om ons volgend afspraakje te laten doorgaan. In plaats van op hotel hopen we iemand te vinden die ons kan ontvangen op een leuke, spannende of ongewone locatie, waar we veilig van elkaar kunnen genieten. Afspraak gaat overdag door. Onze gastheer mag niet deelnemen, enkel toekijken en zichzelf verwennen. Regio : bij voorkeur zuiden Antwerpen : Linkeroever - Beveren - Aartselaar - Boom. We kijken benieuwd uit naar jullie suggesties.  
  1   2