Zoeken naar borsten

Uw zoekactie voor borsten leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou enorm van zware hang borsten. Welke vrouw voelt zich aangesproken en laat me toe om daar aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Ik verwacht niets terug. Kan ontvangen of verplaatsen.  
14 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Welke vrouw voelt zich aangesproken en laat me toe om daar aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Kan ontvangen of verplaatsen. Discretie verzekerd.  
17 dagen
Meester jo 59 jaar West-Vlaanderen - Veurne
vrouw , meisje slavin die mollig tot dik is
zoek meisje,vrouw,slavin die mollig tot dik is jong en oud hangborsten zijn super welkom zijn hier nog van die mooie vrouwen die het aan durven  
19 dagen
Dominant 59 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Mollige of dikke slavin
Zoek mollige of dikke slavin oud of jong hang borsten krijgen voorrang. Veel is bespreekbaar zoals dokters onderzoek , gevangen , misbruikt op school , enz ook van soft tot hard  
20 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie verzekerd.  
24 dagen
Binder 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante ervaren meester zoekt naar een koppel met onderdanige slavin met dikke borsten
50-er, slank postuur, dominant ingesteld, zoekt opnieuw naar een geil en pervers ingesteld koppel waarvan slavin met dikke borsten. Keuring, borsten kneden, afbinden, tepel stretching, klemmen, kutklemmen, fisting, kont rood zetten, sperma, kut en kont oprekken, anaal, plassex, . Meld jullie aan met stats, ervaring, foto en wat er met je slet moet gebeuren.  
25 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel zware borsten .is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie verzekerd.  
26 dagen
gewone man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
(h)eerlijke zoektocht
man 51 werkzaam in de bouw wil kennis maken met aanzienlijk jongere leuke meid. graag iemand met enorme borsten e of f  
28 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Kan ontvangen of verplaatsen. Discretie verzekerd.  
29 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Welke vrouw voelt zich aangesproken en laat me toe om daar aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen ook s'avonds. Discretie verzekerd.