Zoeken naar buiten pijpen

Uw zoekactie voor buiten pijpen leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Jens 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Voyeur zoekt vrouw/ koppel om te bekijken.
Man van 35 jaar zoekt koppel. Ik ontvang jullie thuis en jullie hebben seks in mijn bed terwijl ik toekijk. Ik ben sub ingesteld. (Licht bi indien gewenst) hou van kijken, passief meedoen. (Beffen, vingeren en eventueel pijpen). Hou van creampie cleanup en soortgelijke scenario’s. Ik speel ook met mezelf ondertussen en aan het einde kom ik klaar waar en hoe jullie willen. Andere scenario’s ook mogelijk. Enkel serieuze reacties aub. Hygiëne en discretie is een must. Graag reactie met foto, jullie krijgen ook een foto terug.  
18 dagen
Just4Fun 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Elkaar plezieren..., zonder intieme sex...
Hallo, ik zoek een dame die net zoals ik eens een pleziertje wilt maar zonder dat er intieme sex bij hoeft te zijn, geen penetratie dus. Wat dan wel, elkaar verwennen en bevredigen door te masturberen, te vingeren, te beffen, te pijpen... Wie ziet dit zitten...? Uiteraard met alle nodige hygiene, respect en discretie! Leeftijd en lichaamsbouw vind ik niet belangrijk, als we maar van elkaar genieten...  
22 dagen
Heerlijke beffer 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
PIJPDATE
Ik zoek een meid, jonge vrouw, milf of rijpe dame die goed kan pijpen. Met jou spreek dan graag af voor een pijpdate in de auto. Ik ben een goed uitziende, slanke en groot geschapen man. Ik ben intiem geschoren en kaal.  

PIJPDATE
Wouter 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg 0484041420
ik betaal
ik ben opzoek naar een leuke dame die me zou willen pijpen . ik betaal u ervoor . ik kan ontvangen in ledeberg of ik kan naar jou komen . laat iets weten  

ik betaal
23 dagen
Kurt 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Suck&go
Welke slanke onderdanige vrouw tot 40j kan mij deze namiddag anoniem (geblinddoekt of gloryhole) ontvangen om mij snel en keeldiep leeg te pijpen? Jij zit/ligt klaar, broek open, klaarpijpen en ben weer weg, meer niet! Ben sportief, hygiënisch en geschoren. Mvg, Kurt  
Manel 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdagavond leuk vrouw gezocht
Hey ik mag lekker leuk geil vrouw doen van mijn minnares terwijl ze kijkt en op bepaalde moment zal ze mee pijpen en mee doen met jouw dus een geil bi vrouw gezocht leeftijd maakt niet uit ik ben slank sportief niet onknap met ferme lul besneden welke vrouw heeft zin lekker seks terwijl ze door mijn vriendin bekeken word en ziet haar spelen en instructie geven ik kan langskomen of verplaatsen. Welke vrouw heeft zin en tijd vrijdagavond ?  

Vrijdagavond leuk vrouw gezocht
25 dagen
ForFun 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Elkaar plezieren..., zonder intieme sex...
Hallo, ik zoek een dame die net zoals ik eens een pleziertje wilt maar zonder dat er intieme sex bij hoeft te zijn, geen penetratie dus. Wat dan wel, elkaar verwennen en bevredigen door te masturberen, te vingeren, te beffen, te pijpen... Wie ziet dit zitten...? Uiteraard met alle nodige hygiene, respect en discretie! Leeftijd en lichaamsbouw vind ik niet belangrijk, als we maar van elkaar genieten...  
27 dagen
Lesage 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
onderdanig vrouwtje
Ik zoek een sletvrouwtje of koppel waarvan man het vrouwtje uitleent (man mag aanwezig zijn) om maximaal gebruikt te worden, zijnde meermaals klaarkomen, bewerken van kut, kont en borsten, dildo gebruik, pijpen, ... Ik kan ontvangen in Antwerpen centrum, alle dagen tussen 12u en 17u (ook weekdagen dus). Reageer graag met je stats en mogelijke verzoeken. You live only once!  
31 dagen
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
  1   2   3