Zoeken naar buiten pijpen

Uw zoekactie voor buiten pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
Bi top slank 50j m60 lul 16 5 zeer hygïens Rukken pijpen ballen neuken ook ik kan ontvangen  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
zuigzin 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ik zoek een pik om af te zuigen en rukken voor nu in Brussel
Zoals titel zegt, zoek ik een pik om lekker af te zuigen, rukken en laten spuiten. Voor nu in Brussel. Graag proper en zeker 17cm, maag ook man van koppel, trav, cd of shemale zijn. In geval van koppel met dame: zij mag me ook neuken met mijn strapon, gewoon toekijken, same pijpen etc. Ik slik niet maar heb graag dat je over mijn gezicht/hoofd spuit. Ik draag hiervoor kinky outfitje, latex stockings en jarretellegordel, volledig hoofdmasker. Ik ontvang. Graag reactie met wat beschrijving en als kan foto graag.  
Mario 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Ik heb zin om eens te pijpen, is er een 65+ in de buurt die zin heeft in een pijpbeurt en die me kan ontvangen?  
Tom 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik deze namiddag pijpen?
Hoi, 38 jarige hier, 1m90 85kg 18cm op zoek naar een mooie pik om klaar te pijpen vandaag. Ik ben vrij vanaf 13u. Jij kan ontvangen, bent intiem geschoren en blijft passief! Indien interesse, graag een mailtje. Outdoor / car is ook een optie.  
Neukteef/bottom 64 jaar Antwerpen - Rumst
Nrukteef/ bottom zoekt dominante top.
Ik ben een jonvuitziende zestiger en ik ben een echte neukteef/bottom. Ik zoek een dominante top/bull om mij tot zijn neukteef/bottom te maken. Ik hou van tongzoenen pijpen en gepijpt worden maar vooral word ik graag grondig en diep geneukt. Ik heb KLEINE TIETEN,en een mooie kont/neukkut. Ik woon alkeen en kan alle dagen iik het weekend ontvangen.  
Aksel 27 jaar Antwerpen - Merksem
Pijpbeurt of massage
Ben onervaren man die wil pijpen of gepijp te worden maar van iemand rond mijn leeftijd , jonger of ouder maar tot 40 j max Ben 170 69 kg 27 j Studenten zijn met prioriteiten Kan niet ontv Reg merksem en luchtball  
Bi bi 59 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Pijpen op mijn werk nu
Hallo ik ben bi versa op mijn werk nu in vichte tot 14.30. Durft er iemand langs komen voor een pijp of alles kan discreet. Stuur foto of gsm nummer ik stuur sms waar je moet zijn.vertel ook je wensen...real en heet nu  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
wie zin heeft is welkom ,pijpen slikken ,meer is mogelijk ,ben bi-bottem ,kan vrij ontvangen, ,meerdere mag ,sta voor alles open ,weinig taboe ,58-172-70-16-glad ,reactie met stats en foto is antwoord ,foto retour Hygiene en Discretie geboden  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
vaste dominante oudere man gezocht
Ik zoek een vaste oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. Zelf ben ik (56 182 80) onderdanig en ik wens je seksueel te dienen om uw lusten te bevredigen. U bent potent en geil, van het militaire type (dus geen man in vrouwenlingerie) met een duidelijke voorkeur om gediend te worden. D at betekent me uitkleden voor keuring, spanking van mijn billen om te tonen dat u de baas bent en pijpen op bevel. U bent autoritair en duldt binnen de grenzen van geen tegenspraak. Als het klikt mag u mij ook neuken. Dat is wel een tijde maar ik besef dat mijn meester ook, het recht heeft om mijn kontje vol te spuiten. Ik ben geen veeldater en zoek een vast iemand om regelmatig mij af te spreken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit voor een auditie?  

vaste dominante oudere man gezocht
Voor rijper 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mooie knalharde paal gezocht om.af te pijpen.
Hoi,ik ben een 42 jarige single op zoek naar 50'ers of 60'ers die er van houden lang en diep oraal verwend te worden.Dit kan zeer discreet bij me thuis.Ook voor outdoor sta ik open.Eventueel interesse in Libelle Kortrijk , om er te genieten.Iemand die me daar wegwijs kan maken?Ontvangen en verplaatsen is geen probleem.Wel hygiëne en discretie (gevraagd en geboden).Ik ben vrij vanaf 16 uur vandaag,of begeef ik me eens naar de Libelle Kortrijk (sexbos),als iemand ook naar daar kan gaan om te genieten.Foto van penis is meerwaarde,maar geen verplichting.Voor na 16 uur.  

Mooie knalharde paal gezocht om.af te pijpen.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10