Zoeken naar doe je

Uw zoekactie voor doe je leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Samen plezier
Hallo daar, ik ben een student van 22 en ik ben op zoek naar een dominante vrouw om samen mee langere tijd plezier te hebben. Denk zo ongeveer aan fwb. Ik kan wel niet ontvangen. Ik ben 1m80 lang, slank gebouwd en doe regelmatig aan sport. Mijn penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Hopelijk tot binnenkort😊  
Vertegenwoordige 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vertegenwoordiger - Rolplay
Ik ben op zoek naar dame die me in de week na 17u ennop Vrijdag na 15u kan ontvangen . Je wil verbouwen aan je woning en ik help je verder en dit kan ontaarden van masturberen to neuken alles is mogelijk op uw vraag en met discretie en hygiëne als voornaamste voorwaarde . Dit om op regelmatige basis te doen. Ik ben singel 47 j en werkzaam te Deerlijk en woonachtig te Gulllegem . Doe u voorstel , liefst zonder financiële bedoelingen .  

Vertegenwoordiger - Rolplay
Nep dokter 64 jaar Antwerpen - Duffel
Wie maakt mijn fantasie waar
Welke vrouw wil zich eens laten onderzoeken door een nep dokter ik gebruik geen instrumenten en kan niet ontvangen. Wat doe ik wel ik bekijk grondig uw naakte lichaam betast je buik je borsten en kijk tussen je benen zit aan je schaamlipjes en clitje en breng vinger(s)in evt ook anaal. Ik heb geen seks met u. Ik verplaats tot max 30km . Je kan een afspraak maken op een namiddag in de week tussen 14 en 15 uur of zaterdag tussen 9 en 10 uur.  

Wie maakt mijn fantasie waar
Tim 43 jaar Antwerpen - Lier
zin in een hete avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

zin in een hete avond?
nep dokter 64 jaar Antwerpen - Duffel
Wie maakt mijn fantasie waar
Welke vrouw wil zich eens laten onderzoeken door een nep dokter ik gebruik geen instrumenten en kan niet ontvangen. Wat doe ik wel ik bekijk grondig uw naakte lichaam betast je buik je borsten en kijk tussen je benen zit aan je schaamlipjes en clitje en breng vinger(s)in evt ook anaal. Ik heb geen seks met u. Ik verplaats tot max 30km . Je kan een afspraak maken op een namiddag in de week tussen 14 en 15 uur of zaterdag tussen 9 en 10 uur.  

Wie maakt mijn fantasie waar
10 dagen
Vincent 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Goldenshower gezocht
Ik probeer het toch nog maar eens via deze weg om een goldenshower te zoeken van een vrouw. Leeftijd en uiterlijk maken niet uit, hygiëne wel. Het is al een tijdje een fantasie van mij om eens een goldenshower te krijgen en ben daar dus ook al even naar opzoek, verschillende manieren geprobeerd maar helaas zonder succes (wat ik aan de ene kant wel begrijp). Denkt u mij te kunnen helpen met mijn fantasie dan help ik u ook graag met uw verzoek, fantasie of verlangen. Veel is bespreekbaar mits respect en discretie. Bij interesse wil ik wel een foto van mezelf sturen en meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe. Hopelijk tot snel. :))  
Object 23 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Deze week in de avond
Hey ik ben opzoek naar een dame of koppel die me deze week op een avond kunnen ontvangen of kunnen verplaatsen naar mij thuis Wat heb ik te bieden ik bied me zelf volledig aan zowel als boytoy als huishoudslaaf en als dienaar ik zal alles proberen en wil alles eens meemaken Als we goede afspraken maken kan u zelf blijven eten en zal ik alles voorzien ? Kom ik naar u thuis dan kan ik eventueel eerst nog even schoonmaken als u wenst en daarna doe ik alles wat u verwacht ik droom hier al zo lang van mvg s Ik ben 23 jaar 1m78 67kg Normaal postuur Onderaan mooi geschoren En goed geschapen kusjes  

Deze week in de avond
11 dagen
slaaf 49 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
KINKY dame gezocht voor vaste langdurende relatie
Hallo, ik ben vrijgezel maar ik zoek een KINKY vrouw om mee door het leven te gaan. Samen wonen, die toestanden... maar een vrouw dat zich sexy voelt en me af en toe een KINKY opdrachtje geeft. Ik geniet van de liefde te bedrijven (ik vertel het saai) maar ik wil dit spannend beleven. Ik ben een beetje onderdanig ten opzichte van een vrouw. Ik luister en doe alles voor haar, wanneer ze me blijft graag zien. Afkomst, kleur, kinderen... zijn geen voorwaarden voor mij. Alleen iemand dat jonger is dan mezelf en zich knap en sexy voelt en dat zich graag laat verwennen als een vrouw door een lieve man.  
Mr.S. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Alvast een voorsmaakje...
Je komt binnen. Ik kijk je diep in de ogen. Mannelijk, maar tegelijk ook speels. Dominant, maar tegelijk ook zacht. Ik glimlach en stap op je toe. Mijn handen nemen je schouders vast en traag maar zonder aarzelen komen mijn lippen dichter bij de jouwe. Ik hou even in, om je te teasen, om te luisteren of ik je hart niet hoor kloppen van de spanning. Een ondeugende grijns maakt zich meester van mijn gezicht. Dan kus ik je vol op de lippen, eerst zacht, daarna steviger, intenser, passioneler. Mijn handen glijden langs je rug, je geniet. "Je ziet er echt leuk uit" fluister ik in je oor, "maar toch... je lijkt het iets te warm te hebben", daar is die grijns weer. Zacht maar zelfzeker duw ik je met je rug tegen de muur, neem je bij de polsen vast en doe je armen gestrekt boven je hoofd. “Hou ze daar”, fluister ik, waarna... waarna... tja, ik kan je toch nog niet alles verklappen. Dus stuur me een bericht en... beleef het misschien zelf ;-)  

Alvast een voorsmaakje...
11 dagen
Dirk 59 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Speels
Zijn er vrouwen of meiden doe graag stout chatten smssen of mailen.. ik nie vrije man doe dit graag en wie weet wat nog kan.. leeftijd speelt geen rol mail me gerust.. kusje ok je kutje xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9