Zoeken naar doe je

Uw zoekactie voor doe je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
leren zuigen
Bi-curious hier. Wie kan mij leren hoe ik moet zuigen? Doe je benen maar open en geef instructies... ik wil ook leren hoe ik moet rimmen... Ik wil graag een grote, lange en mature vent vinden, met grote benen en voeten...dus daddys en grandpas zijn zeker welkom. Harig is een pluspunt. Regio Leuven  
Tom 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Welke jonge gast +18 met zin 😘😘
Welke jonge gast +18 heeft er zin in fun doe maar voorstel alles kan niets moet ik ben top met foto voorhang 🤪🤪🤪🤪  

Welke jonge gast +18 met zin 😘😘
gisteren
Stef 32 jaar Antwerpen - Dessel
Wiens vrouw is op vakantie, en nodigt me vanavond uit voor fun?
Hey hey,een jaartje geleden men eerste keer afgesproken met men man in hetero relatie waarvan de vrouw op vakantie was,om samen te ontdekken! Voor herhaling vatbaar,dus wie nodigd deze prille dertiger vanavond uit om nog wat geile spanning te ervaren? Ik ben 32/1.94/86 verplaats vlot! Doe uw voorstel, inclusief zeker uw volledige stats en bij interesse spreken we vanavond gewoon af... Groetjes  
Guy 50 jaar Antwerpen - Kapellen
Geile dominante perverse senior
Allemaal met verlof zeker de geile senioren? Wie doet slipje uit en likt men sterretje…. Doe voorstel wat je wil doen…..  

Geile dominante perverse senior
Oudere Top 76 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Ouder bitop
Wie komt me volgende Dinsdag klaar pijpen in Diest?? Geen rokers of behaarden aub! Neuken doe ik ook!!fuck and go!  

Ouder bitop
gisteren
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie vandaag zin ,doe maar voorstel ,veel mag en kan ,liefst regelmatig  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile sex
Dag allen, wie wil mij vandaag ontvangen voor geile sex? Ik ben bischierig, bot en laat me graag als sletje gebruiken. Ik sta klaar om je goed te pijpen, mij te laten nemen (safe) zoals je wil, klaarkomen doe je waar jij wil :) Ik kan de hele dag verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, ik doe quasi alles (niet kussen). Alle maten en leeftijden zijn ok, een foto is geapprecieerd.  

Geile sex
John 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Buddy gezocht
Hallo.Ik ben een mannelijke gast1.83 95kg gespierd br.haar bl.ogen 18cm. licht behaard geschoren/getrimt. Al ruime tijd zoek ik een vriend waar ik samen op het gemak kan afspreken thuis,stapje zetten jointje roken,of gewoon van elkaar genieten. Ik ben gescheiden met kids. Ik kan regelmatig ontvangen ik heb niet zo veel ervaring met mannen ik ben eerder Bot ingesteld maar sta open om verder te ontdekken. Ik hou van pijpen,rukken,pikken tegen elkaar vrijven, rimmen... Kussen en knuffelen doe ik liever met een vrouw. Dirty fetisj en pijn is niets voor mij! Ben jij uit de buurt niet zwaarlijvig bi/bicurious niet veel ouder dan mezelf is discretie en hygiëne een prioriteit. Stuur dan gerust met een foto van jou speelgoed(voorang). En hopelijk horen we elkaar snel!  

Buddy gezocht
mark 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Niemand?
Niemand regio Aalst die deze namiddag wil afspreken met deze onderdanige chubby om hem te neuken? Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen, mag ook ergens buiten zijn. Geen taboes, onderga en doe alles, ook SM. Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Tot straks??  

Niemand?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10