Zoeken naar doe je

Uw zoekactie voor doe je leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
27 dagen
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
slanke klassevolle prille vijftiger is op zoek naar een jongedame/vrouw die voor hem wil optreden als pooier. Ikzelf doe dit puur voor de kick en alle inkomsten zijn voor u. Ik bied mezelf aan aan een publiek van bi-mannen en gays en sta open voor alle mogelijke wensen. Ik heb hier reeds ervaring mee en er is behoorlijk wat vraag naar. Dit kan gemiddeld tussen de 500 en 1000 EUR per week opleveren.  
31 dagen
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
31 dagen
Dimitry 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.  
  1   2   3   4