Zoeken naar dominant

Uw zoekactie voor dominant leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
2 fitte mannen 33 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
2 fitte heren zoeken een stijlvolle dame voor date
Hey, wij zijn twee fitte heren die elkaar kennen van het daten. mid 30'er en mid 20'er, beide verzorgd, stijlvol en respectvol. nu en dan (na corona) zoeken we een leuke en charmante dame om eens lekker te daten. dat kan volledig zoals jij het wenst, dominant, harder, zachter, zoals je wenst. dates gaan door in discretie, overdag en op kamer (door ons gezocht en voorzien). meer weten, mail vrijblijvend, wij bijten niet  
26 dagen
Vik 41 jaar Limburg - Bree
Te gek?
Hi, We hebben het allemaal gehad met deze lockdowns.. Onze relaties zijn hard onder druk komen te staan en routine heeft in veel gevallen gewonnen van passie. Als 40 jarige man, wil ik me nog niet overgeven aan de dagelijkse sleur en zoek dus een dito dame voor fun en passie. Wat ik zoek? Een friend met wie de benefits de komende weken nog virtueel mogen blijven, maar hopelijk in enkele weken/maanden ook echt kunnen worden ! Uitkijken naar jouw volgende mail, een foto ontvangen , niet kunnen wachten tot de volgende date, naar elkaar verlangen, vlinders voelen, alles in alle discretie en respect. Je mag zeker getrouwd of in een relatie zitten.. Looks en leeftijd zijn niet zo belangrijk, zolang onze verwachtingen in lijn zijn met elkaar. Zelf ben ik 1m80, 77kg, donker haar, bl ogen, dominant onder de lakens, hoog opgeleid en sportief. Foto op verzoek. tot snel!!  
26 dagen
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lembeke
Straks ?
Welke dame / juff wil straks een goed dominant geneukt worden ?! Ik doe een toertje in Lembeke en kan gerust met men fiets ergens stoppen ? Wie durft er eens gek te doen ? Wel alles veilig en met hygiëne aub . Welk geil stout sletje voelt zich geroepen ? Als je kan sturen met een normale foto ? Dan stuur ik ook eentje ? Let op zou wel al voor straks zijn xxx  
Thibault 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek...
Stijlvolle gebonden man uit omgeving Brugge. Sociaal, spontaan , goedlachs,en ruimdenkend. Ik zoek spanning,verleiding, geflirt,een leuke babbel en een goeie klik! Dominant tussen de lakens en verder een gentleman. Donker type, 1m88,sportief gebouwd en verzorgd Voel jullie vrij om een berichtje te sturen!  

Op zoek...
27 dagen
Bart 58 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Tijdens de week overdag!!
Hallo iedereen! Wie ben ik verzorgde gehuwde man van 57j m69 70, slank gebouwd. Ik hou van een sensueel voorspel, geen snelle wip. Een vrouw verwennen van kop tot teen met of zonder massage olie. Ik ben licht dominant. Wie zoek ik: Iemand in een relatie of singel, leeftijd niet belangrijk. Hygiëne, discretie, respect, staat hoog op je lijstje. Je kan zeker daten tijdens de week overdag en je bent klaar voor een nieuw avontuur, waar je iedere week naar uitkijkt. je hebt beide voetjes op de grond en durft ook al een de touwtjes in handen te nemen. speeltjes, opdrachtje, bondage, of je staat open voor nieuwe dingen, dit alles in samenspraak, zonder pijn toestanden. Interesse of nieuwsgierig, stuur me een mailtje met eventueel een foto, een beetje uitleg over je zelf en je krijgt zo snel mogelijk een mailtje terug. groetjes en dikke kus.X  
27 dagen
Thomas 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpsletje
Hoi! Bedankt om mín advertentie te lezen. Eerst en vooral; ik heb deze site zeker en vast niet nodig om aan mín trekken te komen. Het lijkt me vooral spannend om via deze weg iets spannend te fiksen. Het anonieme en zuiver fysieke trekt me hierin aan. Ikzelf ben een 27-jarige,sportieve, hoger geschoolde, aantrekkelijke jongeman die dominant is op de juiste momenten en stevig gezegend op de juiste plaatsen. Wie ben jij? Een onderdanige studente of vrouw die ervan geniet om haar stiekeme stoute schoentjes aan te trekken en zich even als sletje uit te leven in een gestolen, discreet moment met een volslagen vreemde. Hierbij spreken we af en ga je zonder veel introducties meteen op je knietjes voor me en zuig je me leeg. Erna roken we een sigaretje en gaan we terug onze eigen weg. Solliciteren kan via een anonieme bikini/body pic. Ik ben benieuwd x!  
aaron 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt Knuffelcontact
Hey ik ben een 24 jarige sportieve student en zoek een meisje/vrouw met onderdanig kantje rond de regio antwerpen/oost-vlaanderen. ik ben dominant, alsook teder en laat je zo lang mogelijk genieten. Ik ben natuurlijk discreet en vraag hetzelfde daar voor terug. Spreekt je dit aan reageer dan met een foto van jezelf met eventueel een tekst bij. Bij interesse stuur ik een mail terug met een foto vn mijzelf.  

Student zoekt Knuffelcontact
27 dagen
Mr.C 49 jaar Limburg - HASSELT
Voor een lustvolle single vrouw.
Heb jij regelmatig diepe lustgevoelens en fantasieën daarrond en weet je niet altijd even goed hoe daar mee om te gaan? Omdat je dit niet kan linken aan een liefdevolle relatie?Je kan wel degelijk beiden hebben!De zekerheid van een vaste relatie waarin je toch volop kan gaan voor je lusten.Zie jij je daar eerder in begeleid door een zelfzekere maar empathische passionele warme persoonlijkheid,dan door een kille dominant? Iemand die jou veilige haven is en voor jou zorgt.Geen pijntoestanden maar puur lustgericht, dresscode (smaakvol sexy) opdrachten,grenzen opzoeken/verleggen,etc.Opbouwend,in overleg en op jou tempo.Bedoeling is om dit alles een deel te laten zijn van een spannende sexy levensstijl binnen een volwaardige relatie waar er vanzelfsprekend ook ruim tijd en aandacht is om een voor de rest leuk leven te hebben.Spreekt het jou aan om dit te beleven met een slanke, charmante,prille vijftiger?Tot mails.  
27 dagen
Vik 41 jaar Limburg - Bree
Dromer?
Hi, We hebben het allemaal gehad met deze lockdowns.. Onze relaties zijn hard onder druk komen te staan en routine heeft in veel gevallen gewonnen van passie. Als 40 jarige man, wil ik me nog niet overgeven aan de dagelijkse sleur en zoek dus een dito dame voor fun en passie. Wat ik zoek? Een friend met wie de benefits de komende weken nog virtueel mogen blijven, maar hopelijk in enkele weken/maanden ook echt kunnen worden ! Uitkijken naar jouw volgende mail, een foto ontvangen , niet kunnen wachten tot de volgende date, naar elkaar verlangen, vlinders voelen, alles in alle discretie en respect. Je mag zeker getrouwd of in een relatie zitten.. Looks en leeftijd zijn niet zo belangrijk, zolang onze verwachtingen in lijn zijn met elkaar. Zelf ben ik 1m80, 77kg, donker haar, bl ogen, dominant onder de lakens, hoog opgeleid en sportief. Foto op verzoek. Hopelijk tot snel!!  
Naughty 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spontane dame gezocht
Hoi, gluurt er hier soms een spontane dame die net als ik nood heeft aan wat passie, spanning en avontuur? Ben een sportieve jongeman 1m98 . Heb een goede uithouding, een gezonde fantasie en een dominant kantje. Niet op zoek naar een relatie maar naar iemand waar het echt mee klikt voor regelmatige spannende afspraakjes. Friends with benefits zoals ze zeggen. Interesse? Stuur gerust een mailtje met een woordje uitleg en stop er een foto bij. Safe en discreet Xx  

Spontane dame gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10