Zoeken naar donderdag avond

Uw zoekactie voor donderdag avond leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Respectvol genot 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Donderdagmorgen welke ondeugende dame komt langs
Welke slanke dame komt morgenvoormiddag (donderdag 4/4) even langs om haar borstjes te tonen? Liefst een B-cup maar een A-tje is ook wel fijn. Jij belt aan, ik doe open… we nemen plaats in de zetel en terwijl jij je blouse en BH uit doet schenk ik een glas bubbels in. We maken kennis en praten een beetje terwijl ik jouw borstjes kan bewonderen… bij klik liefkozen en wie weet… niks moet en grenzen worden gerespecteerd. Wie weet is dit het begin van een ondeugende vriendschap met opties. Een koppel waarvan zij leuke borstjes heeft mag natuurlijk ook reageren.  
22 dagen
Alex 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie vrij op 11/04
Wie wil verwent worden op donderdag 11/04 tijdens de dag omgeving Leuven 10 km ben normaal gebouwd geen beharing discreet hygiënisch en rustig hou veel van beffen wie weet grt no fake en vertrouwbaar 0468120798 whatsapp  
Goodlooking man 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gang bang
Welke vrouw gaat er donderdag mee naar een club?  

Gang bang
27 dagen
BlackV 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Donderdagavond 28.03
Gezellige BBC (20cm) is opzoek naar gezelschap van vrouw of koppel voor donderdagavond 28.03. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Laat mij interesse iets weten en dan kijken we of de eerste klik er is 😈 x  
28 dagen
babbelaar 55 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
dame durf jij over je dromen te praten...
Donderdag, jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur .... ik doe open. Je stapt binnen en wandelt door naar de living en je neemt plaats in de zetel... ik schenk een glas bubbels in... we praten... waarover? We kiezen elk om beurt een onderwerp... hoelang? Max een kwartier per onderwerp... en of er wat volgt ... dat bepaal jij.. maar laat ons op deze manier starten en we zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ondeugende ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. PS dit kan ook met 2 vriendinnen zijn of een stel (m/v)... als respect en discretie ook belangrijk zijn voor jullie ... en je met open vizier en taboeloos over alles kan en durft praten... dan kan de babbel beginnen..  
30 dagen
James 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt gezelschap naar London
Nette rustige grappige man zoekt vrouw voor gezelschap naar London. Donderdag vertrekken in de ochtend vrijdag in de avond terug. Wel een paspoort nodig tegenwoordig. Geheel betaald. Ik geen taboes. Alles is bespreekbaar. Stuur mij een mail met een beschrijving van je looks. Foto mag ook.  
  1   2