Zoeken naar donderdag avond

Uw zoekactie voor donderdag avond leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Bi34 34 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Voor morgenavond (donderdagavond)!
Hoi allemaal, Wie heeft zin om morgenavond (donderdagavond) deze 34 jarige sportieve bi top te ontvangen? Let op, ik kan pas waarschijnlijk na 22u dus vlotte en snelle communicatie is belangrijk. Jij bent bij voorkeur Max 38 jaar, ook slank en uiterst discreet. Omgeving deerlijk, Ingelmunster, Waregem tot maximaal Roeselare Foto is pluspunt! Hopelijk tot dan!  
24 dagen
Stef 34 jaar Antwerpen - Geel
Wie wil mij neuken ik bot
Bot 170 86 170 16 wie wil me neuken in de week van maandag 8 tot donderdag 11 juli savonds na 17 uur kan niet ontvangen kan te voet of per fiets verplaatsen outdoor kan zeker in de belse bossen ofzo hopelijk tot snel wil je lekker hard en diep in me voelen ben ligt onderdanig met poppers sletje  
24 dagen
Nico 53 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie hou er van een lekker massage lees alles goed
Ik zou donderdag om 18u graag eens een man willen maseren. Kan jij ontvangen en wil je genieten van Een heerlijke massage. Ik maseer je volledig naakt . Eerst je schouders ,rug ,en anus binnen en buiten . Dan voorkant borst tepels je pik en ballen Ik kom met mijn kontje over je pik vrijven. Dan zal ik je montje met mijn pik je maseren zo ga ik terug naar je gaatje vingeren en mijn pik ertegen vrijven . Wil je deze scenario ondervinden stuur van waar je ben En enkel als je olie heb Donderdag om 18u  
24 dagen
Bart 53 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Enkel voor donderdag om 18u kan jij ontvangen
Ik droom er al lang van om eens een man een volledig eens te onderzoeken. Ik kom bij jou ik heb een bak mee met materiaal. Ik kan jou bloeddruk controleren, je suiker meten je senturatie meten. Jij ben een man die beetje schuw is van de dokter . Je zecht ik voel mij niet goed . Ik zeg ik ga je eens volledig ga onderzoeken. Ik vraag van je kleren uit te doen tot boxer na . Jij ben zo beetje beschaamt en zeg moet dat echt . Ik onderzoek je op bed ik voel zo langzaam naar je boxer ik trek deze uit je werkt beetje tegen ik zeg ik ben hier de dokter . Ik onderzoek je ballen en pik en je anus grondig . Je zal mijn pik moeten proeven ik jou ook Pijpen om te kijken dat hij nog werkt en als alles werkt . Kan er veel gebeuren . Jij ben echt verlegen maar laat alles toe wat er gebeurd Nu donderdag om 18u Ieper , wervik , wevelgem,  
24 dagen
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt bijkomend sletje/slaafje
Mijn stats zijn 45 174 66 en meestal ontvang ik op donderdagochtend een sletje/slaafje. Graag wil ik er nog eentje bij ! Tongen is een must. Het sletje pijpt geblinddoekt en ik bind hem ook vast en spank hem ... Wie is onderdanig en gewillig ? ik zoek real en zeer discreet Wie o wie ?  
24 dagen
Sander 54 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Ik weet wat ik zoek maar moeilijk te vinden .
Ik ben een toffe gast met een mooie pik van 17x4. Zeer verlegen . Ik zoek voor donderdagavond om 18u een leuke man die KAN ONTVANGEN en mij lekker van kop tot teen wil verwennen en mij verplichten je kontje te likken jou te pijpen . Als je me heet maakt kan er veel . Ben benieuwd naar jou wensen.  
25 dagen
Keurdertje 61 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil gekeurd en betast worden
Hallo. Ik ben een verzorgde en discrete man. 62j 1m79 72kg. Ik zoek een kerel tussen 20 en 35 die zich eens wil laten bekijken, betasten en keuren. Je bent slank gebouwd, weinig tot niet behaard, discreet, hygienisch en niet roker. Tijdens de date blijf jij passief. Graag reactie met woordje uitleg over jezelf en een lichaamsfoto maakt uiteraard meer kans. Date gaat door volgende week donderdag om 13u30 in Diksmuide. Fakers niet reageren, aub!!!  
25 dagen
Ronneke69 68 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpgraag
178,92, geen erectie meer,verwen,kus,tong,pijp,tepels…….. Zoek voor donderdag rond de middag(12u),geile senior,met ervaring. Poppers .  
exhibit bottslet 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bottom slet voor pijp en neukbeurt in sexcine
ik ga donderdag naar de sexcine aan de dampoort en loop er dan volledig naakt je mag me bekijken gebruiken vernederen en ook soft BDSM is geen probleem ik pijp lik aan je ballen en lik je eikel en ben ook fotolover graag mailen voor meer info of gewoon daar zijn rond 17u  

Bottom slet voor pijp en neukbeurt in sexcine
25 dagen
Jefke 58 jaar Antwerpen - Bornem
Donderdagvoormiddag
Welke slanke, verzorgde man kan mij -182 80 16- donderdag voormiddag ontvangen? Rustig beginnen in ondergoed met een drankje. Strelen, voelen en we zien wel waar we stranden. Koppel mag ook reageren. Graag jullie voorstelletje.  
  1   2   3   4   5