Zoeken naar donderdag avond

Uw zoekactie voor donderdag avond leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Vic 21 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Zoek eerste ervaring , nog volledig maagd.
Hallo. Ik ben Vic 22j zeer sportief, Ik ben vanaf morgen tot donderdag alleen aan zee op ons app. Ik zoek een jongen tot ongeveer de zelfde leeftijd die ook wil ontdekken . Voor mijn eerste keer ga ik niet boven de leeftijd van 24j. Graag je status en van waar je ben En al dan niet je ervaring . Een nachtje blijven slapen kan ook . Mits goede afspraak  
Koen 25 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Ma di wo do avond
Hey 1m65 chubby bottem van 26j zoekt en top die me in de avond wil komen verwennen ik kan ontvangen na 21u van maandag tot donderdag  

Ma di wo do avond
31 dagen
Patje 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze morgen
Ben bi vanuit Gent. Zoek date voor donderdagvoormiddag 27/06. Wie heeft interesse. Ben 60j. Geen fakers.  
31 dagen
Frankbi 58 jaar Limburg - Beringen
Samen masturberen en wie weet
Ik ben een verzorgde man van 58/176/81 met 15 cm, niet roker, onder geschoren en niet besneden. Ik hou van samen geil worden bij geile porno. Kijken en bekeken worden en bij klik mogelijk iets meer. Ik kan donderdagvoormiddag in Beringen ontvangen. Kun je dan en heb je interesse, laat dan iets weten met beschrijving van jezelf en wat je wil doen. Hygiëne en discretie zijn uiteraard vanzelfsprekend. Jonger is zeker welkom. Ik fantaseer al lang om jonger zaad te zien spuiten en wie weet te proeven.  
31 dagen
bi4fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Man met goesting
Morgen donderdagavond vrij vanaf 18 u iemand zin in safe date? Ik 1m86 85kg en geen te grote besneden paal van 15cm, val op jonger tot 50 j , tedere geile gast. Safe discreet zijn voor jou ook belangrijk. Laat ons samen ontdekken wat de avond ons brengt, soft, meer?  
31 dagen
Sletje 26 jaar Limburg - Genk
Donderdag na het werk pijpen
Voor donderdag ben ik nog opzoek naar een lekker speeltje. Jij ontvangt mij (of we gaan op kamer). Je kiest wat ik aandoe. Je geeft mij een uur de tijd om mij klaar te maken in de badkamer. En daarna ben ik van jouw. Enkel in Limburg.  
Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgenavond?
Hallo, ik ben een verzorgde man van 35 jaar uit het Kortrijkse en ik ben morgenavond na 20u in Brugge. Ik ben een gehuwde heteroman die ook wel af en toe het avontuur opzoekt met mannen. Daarom zoek ik een knappe, jonge slanke, licht onderdanige man (jonger dan 30 jaar) die me een leuk voorstel doet. Eerst samen douchen of in bad/jacuzzi/zwembad en tijdens/erna gewoon wat plezier maken. Laat gerust iets horen. Reageer enkel als morgenavond (donderdag 27/6) kan, jonger bent dan 30 jaar en me kan ontvangen in de ruime regio. Misschien tot morgen!  

Morgenavond?
31 dagen
eddy 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek handjob of blowjob voor donderdagvoormiddag
Gezonde discrete eerlijke 60ger op zoek naar iemand (m/v/x/gay/bi) die mij donderdagvoormiddag ontvangt om mijn fluit af te spelen of mij te zuigen tot ik klaarkom. Ik kan NIET ontvangen, ik zoek geen fakers, twijfelaars of fotovragers. Graag doeners uit de regio die weten hoe een pik te behandelen en er samen van te genieten. Wie t beste voorstel heeft krijgt vanavond antwoord.  
  1   2   3   4   5