Zoeken naar donderdag avond

Uw zoekactie voor donderdag avond leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Jef 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Donderdag avond
Jij zit relaxed in jou zetel filmpje te zien . Ik kom binnen zet me tussen jou benen en pijp als jij het vraagt. Als je genoten en voldaan bent vertrek ik terug.  
29 dagen
babbelaar 55 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
dame durf jij over je dromen te praten...
Donderdag, jij leuke dame belt aan op het afgesproken uur .... ik doe open. Je stapt binnen en wandelt door naar de living en je neemt plaats in de zetel... ik schenk een glas bubbels in... we praten... waarover? We kiezen elk om beurt een onderwerp... hoelang? Max een kwartier per onderwerp... en of er wat volgt ... dat bepaal jij.. maar laat ons op deze manier starten en we zien waar we uitkomen.. geen verplichtingen... geen verwachtingen... gewoon een leuke babbel en wie weet... misschien het begin van regelmatige ondeugende ontmoetingen waarbij niks moet ... maar waar respect en discretie naast ondeugd centraal staan. PS dit kan ook met 2 vriendinnen zijn of een stel (m/v)... als respect en discretie ook belangrijk zijn voor jullie ... en je met open vizier en taboeloos over alles kan en durft praten... dan kan de babbel beginnen..  
Marc 51 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Date donderdagavond
Welk koppel heeft zin in een spannende trio? Over mezelf: 51j, 172, 76, 18/5, vrouwvriendelijk, respectvol, hygiënisch, gevoel voor humor, verzorgd, niet-roker, hoger opgeleid, intiem geschoren en goed geschapen. Discretie is geboden en gevraagd. Interesse? Ik kijk uit naar jullie reactie... xxx  

Date donderdagavond
  1   2