Zoeken naar even opnieuw

Uw zoekactie voor even opnieuw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Elkaar verwennen 61 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Elkaar verwennen
Hoi hallo daar hier een gezellige geschoren potente man. ik zoek een leuke vrouw voor een gezellige geile date met alles erop en aan. event met een heerlijke olie massage op de massage tafel of op het matrasje om mee te beginnen. hier in mijn Chalet op de camping net buiten bergen op zoom. daar ik rustig en discreet kan ontvangen hier. lijkt het je wat laat dan even wat weten. gr Frank  

Elkaar verwennen
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
peter 54 jaar Limburg - Zutendaal
Gewoon genieten
Hey, wil jij ook genieten. Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? alles kan/niets moet. ben openminded man. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts.  
Man40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Zachtaardige dame gezocht
Hallo dames, Misschien niet de juiste plaats, maar wie niet waagt niet wint hé! Ikzelf ben een 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Geraardsbergen. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevend bediende in een kmo. Aangezien m'n job nogal wat uurtjes opeist en ik sowieso als geen versierderstype ben ... probeer ik het hier maar eens! Ik zoek een leuke, lieve, zachtaardige dame met een leeftijd tussen de 28 en 45. Iemand die gezelligheid boven "porno" verkiest. Uiteraard sta je op persoonlijke hygiëne, maar niet met de bedoeling om de eerste minuut in bed te belanden. Je vindt knuffelen al minstens even belangrijk dan het meer intiemere deel en je staat wel open om iets op langere termijn te beginnen?! Stuur dan gerust een mailtje waarin je jezelf nader voorstelt en een deftige foto. Reactie verzekerd! Groeten, Man40  
Natural lover 57 jaar Antwerpen - Geel
Behaarde vrouw
Ben jij een vrouw die er van houdt om een zo natuurlijk mogelijk lichaam te hebben, een behaard kutje , zeer vrouwelijk met hier en daar een rolletje of maatje meer is geen probleem. Geniet je ook graag om je te laten verwennen , massage , gelikt worden, neuken...en al waar je van houdt, reageer dan even op deze advertentie. Leeftijd is niet zo belangrijk en dat je een relatie hebt is geen probleem, discretie is verzekerd. Ik ben groot , normaal gebouwd , attent ,discreet en respectvol.  
Mr.L 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
Heb jij soms kinky en/of zelfs onderdanige fantasietjes ?
Hallo lieve dame, heb jij soms een kinky kantje of heb je fantasietjes waarin je jouw onderdanigheid wil ontdekken en waarbij je de controle even wil over laten aan een betrouwbare respectvolle discrete Dominant waarbij jij je onderdanigheid geleidelijk aan bij kan ontdekken, we bespreken jouw fantasieën en maken er een fijne ervaring van, jij maakt je hoofdje leeg en geeft je over aan wat komen gaat, of wil je liever iets zachter starten om zo stap voor stap op ontdekkingstocht te gaan, kortom alles is bespreekbaar, het voornaamste is dat jij je er goed bij voelt en je er ten volle kan van genieten. Ik ben een positief ingestelde ervaren Dominant, en jij bent een al dan niet vrije dame want discretie is verzekerd, een date overdag tijdens de week is zeker geen probleem. Heb je zin om kennis te maken stuur me dan gerust een mailtje. Groetjes Mr.L  
gewoon op zoek 63 jaar West-Vlaanderen - De Panne
zoek jij ook nog wat genegenheid en vakantie
even mailen ,in sep gran ganaria  
Mick. 35 jaar Antwerpen - Hemiksem
Jong voor ouder
Hey ik ben 36j, 1m80 joviale man uit het Antwerpse. Wil graag iemand leren kennen met niveau/integriteit om samen te genieten. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Fakers/oplichters gelieve zich te onthouden. Veiligheid en hygiëne staan voorop. Misschien tot dan? Groetjes, Mick.  

Jong voor ouder
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Pieter 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nog maagd? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10