Zoeken naar even opnieuw

Uw zoekactie voor even opnieuw leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hetero21 21 jaar Limburg - HASSELT
Hetero 21 zoekt man +40 voor bondage in centrum Hasselt
Ik zoek een oudere man die me morgen namiddag kan ontvangen in centrum Hasselt voor bondage. Je mag me blinddoeken en vastbinden met touwen / handboeien en dan mag je me langdurig edgen en met mijn ballen spelen ( cbt ). Belangrijk dat je kan ontvangen in Hasselt. Indien geďnteresseerd stuur even een berichtje met je leeftijd en ervaring.  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. graag reageren met beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
facefuck lover 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
facefuck en throatfuck
Ik wil graag mijn mond laten gebruiken om geneukt te worden en ook diep in men keel. ik: 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, onderdanig. jij: 18-45j, normaal tot xxl geschapen, liefst besneden maar geen must, niet teveel haar en intiem geschoren, dominant, kan ontvangen of kamer betalen. Je kan even volhouden of meerdere keren men mond neuken. Meerdere mannen, vrienden, koppels etc kan ook altijd! Ik kom bij je (of kamer) binnen, kleed mezelf direct uit, speel met mezelf tot ik geil ben. Ik zet me op mijn knieen en pijp je even stijf. Daarna gebruik je mijn mond/keel hoelang, hard, diep je wil/kan. Antwoord met je stats en foto van je lul. Waar mag ik eens langskomen om gebruikt te worden?  

facefuck en throatfuck
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
jockstrapfan 61 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
hallo zin ,ook voor spanking ,even mailen en voorstel voor sexdate ,geen taboe's  
Thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Nieuwe ervaringen
Ik ben een top die op zoek is naar enkele nieuwe ervaringen. Je mag me dan ook zeker verassen met jouw fantasie. Liefst iemand de me kan ontvangen in de buurt. Ik sta voor veel open, dus is alles zeker bespreekbaar. Het is al even geleden dat ik het via deze weg geprobeerd, dus mijn laatste ervaring met een man is al even geleden. Maar ik wil nog steeds meer.  
Fuckbuddy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Vaste fuckbuddy gezocht
Vaste fuckbuddy gezocht voor bare seks. Ik ben versa maar voorkeur bottom. Zoek 1 vast iemand, geen allesneuker die kwantiteit boven kwaliteit verkiest, graag iemand uit de regio. Graag goed voorzien, intiem geschoren en uit de regio. Zoek geen relatie, wel elkaar genot geven en ontvangen. Stel jezelf even voor, interessante reacties krijgen zeker reactie terug ter verdere kennismaking.  
Alex 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Wil vandaag eens afspreken.
Ik zoek voor vandaag een lekkere jonge pik. Is al Even dat ik dit wil maar tot nu nog niet gedaan. Zou fijn zijn mocht hier iemand interesse hebben en mij hierbij helpt de eerste stap te zetten. Wederzijds kan uiteraard ook wel.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Iemand zin in vroege pijpbeurt?
Onderweg van Geraardsbergen langs Halle naar Namen. Waar stop ik even om je te verlossen?  
Benjamin 34 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Iemand zin in een blowjob vanavond?
Hey boys,er stonden net een tiental wielrenners naast de rijbaan ik moest er even voor wachten...komt er iemand naast men raam gegaan met alles goed duidelijk zichtbaar...ik fantaseerde hoe het zou zijn om zo iemand is lekker te verwennen met een massage/blowjob! Dus ben jij wielrenne,of sportieve man met sportkledij en wil je me zo ook ontvangen voor een verwenbeurt dan hoor ik dit graag! Graag mailtje met stats (ik 1.92/84/15)en wat uitleg over jezelf en wie weet spreken we straks nog af!! Grtz Benjamin  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9