Zoeken naar even opnieuw

Uw zoekactie voor even opnieuw leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bicurious 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi-curious
Is hier een discrete respectvolle man die in het Brugse kan ontvangen? Stel U even voor.  
Yvan 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
zoek wat ouder iemand voor regelmatig
Ik ben een man van 56 en zoek een (liefst) vast en betrouwbaar contact voor regelmatig waarbij veel kan en niets moet. Genieten van elkaar zowel oraal of anaal zou fijn zijn. Ruime regio Dendermonde. Vanzelfsprekend safe, hygiënisch en gezond. Liefst een wat ouder persoon. Stel jezelf even voor en wat je voorkeuren zijn. Hopelijk tot gauw.  
Bericht vr Axel 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
BERICHT VOOR AXEL (EERLIJK AUB)
Bekijk ook even je spam folder aub! Kus!  
FckBddy 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Fuckbuddy uit de buurt?
Hoi, Ook heterorelatie en een vrouwtje dat altijd wel iets weet om zo weinig mogelijk goesting te moeten hebben. Heb je monogamie ook opgegeven en ben je ook niet vies van een plaatsvervangend mondje of kontje en ben je zelf niet vies van ook eens te ontvangen... Zoek een vast en discreet maatje om elkaar geregeld te plezieren en terug weg zonder gedoe? Allesneukers hoeven niet te reageren want heb geen nood aan risicocontact. Mail me dan even ter kennismaking en wie weet tot snel en vaker.  
Mateo 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie helpt mij van mijn fantasie
Ben zelf licht bi en zou graag eens een jonge gast pijpen. Heb deze fantasie al even maar tot nu nog niet gedaan. Wie kan mij hierbij helpen. Je mag ook zelf pijpen als je wil. Leeftijd Max 40 jaar.  
SFGo 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste Suck/Fuck&go
Ik ben een man van 37 en zoek een vast en betrouwbaar contact voor regelmatig eens een suck / fuck en go te doen. Voor mij hoeft er niet te veel blabla zijn, gewoon eens genieten van elkaar oraal of anaal is prima. Wel iemand uit de regio zodat er niet te veel tijd verloren gaat met heen en terug te hoeven rijden. Safe seks vind ik zeer belangrijk maar wordt bespreekbaar na verloop van tijd. Uiterlijk is niet zo heel belangrijk, wel een goed formaat in de broek hebben die hygiënisch en gezond is en niet te zoeken is in een oerwoud schaamhaar. Stel jezelf even voor met een zinnige reactie. Laten we snel eens fysiek connecteren ;-)  
aan je trekken 65 jaar West-Vlaanderen - Wervik
altijd alleen aan spelen
je hebt een beperking of wat ouder of vind niemand en wil graag dat er eens iemand met je paal speelt wel mail me even....  
Hey 23 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Jonge beer geil
Bot beertje zoekt grote domiante beer voor deze avond. Kan enkel verpl. Stuur je pic even mee!  
Tom 44 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Pijpdate
Ik sta bloedgeil. Wie wil er me deze middag pijpen? Ieper, Zonnebeke, Moorslede... Om het even. Wie kan me ontvangen of we spreken af op een spannende plaats. Wie heeft er zin? Ik ben een veelspuiter. Vrouwen die zin hebben in pik mogen ook steeds sturen.  
jockstrapfan 61 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
hallo ,mooi warm weer ,ik kan ontvangen en verplaatsen versa bi ,geen taboe's ,even mailen en we zien wel  

Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9