Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
15 dagen
A. 24 jaar Limburg - Genk
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1, 1m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Een cuckold-situatie ligt ook binnen de mogelijkheden. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan niet ontvangen maar ik kan me wel makkelijk verplaatsen. Groetjes  
15 dagen
Bischierige 67 jaar Antwerpen - Wijnegem
Wie is klein mager en onderdanig
Bischierige met voorlopig slechts soft ervaring wil kennismaken met fwb voor regelmatig contact. Voorkeur voor eerder kleine lichaamsbouw, slank of mager en (wat) onderdanig.  
15 dagen
Laurent 40 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Bezoek
Hallo Als specialist in energie transitie kom ik zowat overal in vlaanderen. Ik vroeg mij af of er een koppel of een dame is met een spannend scenario tijdens een bezoek van mij. Hier knap, slank, hygiene en zakelijk. Ik kijk ernaar uit. Graag jullie stats/ foto leeftijd niet van belang.  
16 dagen
Lucas 21 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman zoekt leuk koppel
Hallo! Ik ben Lucas, een 21-jarige jongeman van 180 cm groot, 63 kg, met een slank en sportief postuur. Ik ben op zoek naar een leuk koppel om mee af te spreken Ik kan me gemakkelijk verplaatsen. Even over mezelf: ik ben hoogopgeleid, sportief, en heb een goed uithoudingsvermogen. Hoewel ik bi ben, heb ik nog geen ervaring, maar ik sta er zeker voor open om dit te verkennen met de juiste begeleiding. Is dit iets voor jullie? Stuur me gerust een berichtje, en wie weet spreken we snel af!  
Sibe 25 jaar Antwerpen - Herentals
Sportieve jongeman, opzoek naar een tof, speels koppel.
Hey jullie! Leuk dat jullie de tijd nemen m’n advertentie te lezen. Ik ben een sportieve & goedlachse jongeman van 25 jaar. Hoe zie ik er ongeveer uit? Ik heb blond (krullend) haar, blauwe ogen, ik ben slank, sportief en 1m88 groot. Een paar eigenschappen van mezelf zijn: slank, verzorgt, fit, goedlachs, sportief, welgemanierd, openminded. Ik ben iemand die graag experimenteert en nieuwe dingen probeert. Ik ben opzoek naar een tof, speels koppel, om samen met te genieten. Voor mij kan er veel, maar uiteraard moet er niets. Het is gewoon belangrijk dat iedereen een leuke tijd beleeft! Ik zit al boordevol energie & enthousiasme om jullie te leren kennen. Als jullie interesse hebben, hoor ik het graag. Leeftijd maakt speelt geen rol. Graag een reactie met wat inhoud over julliezelf. Een reactie met foto is altijd leuk :). Discretie is voor mij wel heel belangrijk. Heb ik jullie al wat nieuwsgierig gemaakt? Ik ben alvast enorm benieuwd naar jullie. :) Sportieve groetjes!  

Sportieve jongeman, opzoek naar een tof, speels koppel.
16 dagen
Geile gastheer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Discreet, respectvol doch geil avontuur?
Welke vrouw van een koppel laat me (in het bijzijn van haar man) haar schaamteloos bekijken/uitkleden en me aan haar vergrijpen; welke vrouw wil deze groot/fors geschapen kerel kordaat aftrekken/pijpen; welke vrouw laat me haar uitgebreid vingeren terwijl ik haar lik, alvorens haar ongeremd te laten neuken door mijn lange pik? (49/m79/slank/hetero)  
thibeau 36 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Leuk contact uit mijn buurt
Hallo, ik zoek een slank koppel uit mijn buurt. Ik ben singel en zoek een soort relatie om op te bouwen. Iets vast met regelmaat. Zelf ben ik een verzorgde man m72 slank en open-minded. Ik hoop op enkele leuke reacties. Mvg  

Leuk contact uit mijn buurt
Toyboy 24 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik wil jou boytoy zijn
Hi dames, ik ben een jonge knappe gast van 24j, slank gebouwd, discreet en hygiënisch. Ik zou graag een boytoy worden voor een leuke dame hier. Wat versta ik hieronder: ik wordt jouw speeltje voor lust en gezelligheid. Ik kan makkelijk ruim verplaatsen. Laat maar weten als ik je interesse heb gewekt en dan praten we wel verder hoe we het beide zien verlopen. Hopelijk tot snel x  

Ik wil jou boytoy zijn
Sdr 20 jaar Limburg - HASSELT
Welke Dame/koppel komt me helpen?
Welke dame/koppel is vrij en kan deze jong gast komen helpen en hem leeg pijpen? Ik ben 20 jaar,slank met 17cm pik van Hasselt en kan ontvangen. Welke geile dame kan me komen leegpijpen?ik kan je ook lang beffen of je neuken. Mvg  

Welke Dame/koppel komt me helpen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10