Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Mr and Mrs 28 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Ondeugende, (ont)spannende ontmoeting(en)?
Wij zijn 2 weken in verlof en onze deur staat 24/24 open voor (bi/hetero) vrouwen die zin hebben in een alles mag, niks moet-avontuur. Zij is bi, m60, donker halflang haar, bit curvy, nice tits, tattoo, uitdagende billen/kont, seksueel tikkeltje onderdanig en hij is hetero, m79 en slank, tattoo, groot geschapen). Enkel vrouwen (18 tot 60j), géén koppel/man, reageren met info/foto aub (no fake, discretie verzekerd!)  
16 dagen
A + ? + C 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Surprise trio vrijdag avond 12/07
Mijn vriend heeft de fantasie van een trio. Nu wil ik hem de verrassing geven en hem laten verwennen door een andere vrouw in mijn bijzijn. Hij is 43j heel sportief en slank gebouwd, ik 39j volslank. Door medische redenen heb ik het gevoel dat ik hem niet altijd kan geven wat hij verlangt. Hopelijk vind ik hier een vrouw van max 40j slank tot volslank dat ons kan bekoren. Enkel reacties met duidelijke foto krijgt reactie terug met foto van ons.  
17 dagen
Etie 63 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Koppel om te stoeien met 2 of 3
Ben de mannelijke helft van een koppel en zouden graag een vrouw willen vinden voor FWB met de man, dit met akkoord van de vrouwelijk helft. Misschien is ze later wel te verleiden om mee te doen. Zijn zelf een slank tot normaal gebouwd koppel, niet rokers, die kunnen ontvangen en verplaatsen. Graag iemand die ook slank tot normaal gebouwd is om een mooie vriendschap mee op te bouwen. Een koppel mag ook reageren om hetzelfde te beleven maar dan met drie zonder jaloerse gedachten. Wij kijken uit naar jullie bericht, liefst een beetje onderbouwd.  
Kempisch koppel 49 jaar Antwerpen - Turnhout
trio mvv
Wij: 50 gers, slank, intiem geschoren, discreet, hygiënisch, kinky, geil, beiden goed voorzien,... Jij: Leuke dame, 25-50 jaar, slank tot mollig, geil, bi,... Liefs voor vast contact en uit de regio. Reactie met foto en wat info aub.  

trio mvv
21 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 5p en hij 54 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
22 dagen
kinky stelletje 50 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Graag een bi-vrouwtje die ook van wat kinky houd .
Hallo wij zijn een koppeltje waarvan zij:49 slank bi en Dominant is,hij is 59 beetje voller en kan zowel Dominant als onderdanig zijn (switchen). Wij zouden graag kennis maken met een bi-vrouwtje,een vrouwtje die onderdanig kan zijn en zich aan haar en/of aan hem wil onderwerpen, en/of Dominant kan zijn om samen met het vrouwtje hier aan hem te Domineren.Wij zien onszelf niet als echte SM'ers, maar eerder als een kinky koppeltje, waarbij handboeien, blinddoekje, koord enz. altijd wel in de buurt liggen, een koppeltje waarbij veel kan en alles mag mits wederzijds respect en in onderling overleg. PS:Voor ons is het de eerste keer dat wij een 3é persoon in onze kinky spelletjes betrekken, laat ons dan eerst op een rustige manier kennis maken om daarna dan een stapje verder te gaan. Hygiëne en discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Spreekt onze adv. jou aan reageer dan snel met een mailtje. Groetjes kinky Stelletje  
24 dagen
J&E 33 jaar Antwerpen - Stabroek
Vrouw gezocht
Lees aandachtig, zodat je weet wat we zoeken en vooral wat we niet zoeken. We zoeken een hetero of bi dame, verzorgd, discreet, niet rokend, sportief/slank of normale bouw, voornamelijk voor contact met mijn man, maar mits de klik juist zit misschien ook met mij (bischierig). Eerst apart af te spreken met mijn man, nadien kunnen er mogelijkheden zijn tot ffm. Wij zijn beide dertigers, normale/slanke bouw, niet rokend en vrij denkend. Hij is 1m83, 34 jaar, intiem verzorgd en een gever. Ik ben 1m70, C cup en intiem geschoren. Discretie is belangrijk, dus we beantwoorden ook enkel met een foto indien we er een ontvangen. Misschien tot binnenkort?  
25 dagen
koppel leuven 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar onze eerste trio ervaring
We zijn een sportief koppel van 45 en 51 Na 24 jaar samen vinden we het tijd om ons huwelijk wat open te gooien en eens een trio te proberen. We geven de voorkeur te geven om voor onze eerste keer een extra vrouw te betrekken. We zijn beide heel nieuwschierig zijn naar iemand met een grotere boezem al is dat zeker geen must. We zijn allebij slank, hoger opgeleid en drinken of roken niet. Gezonde levensstijl vinden we belangrijk. Wie wil graag eens kennismaken met ons ? Groetjes N & K  
29 dagen
Bbw koppel 40 jaar Limburg - Genk
Volslanke vrouw (bbw rubens type)
Zoeken vr die heel volslank is Om beide te verwennen Vr is volslanke m is slank en normaal gebouwd Kunnen savonds ontvangen Koppel mag ook reageren  
  1   2