Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jason 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jason
Ben gescheiden man die graag nog eens een slank meisje/vrouw wil knuffelen en overal likken en strelen, penetratie moet niet, me wel klaartrekken of pijpen op het einde, ik zoek ongeveer voor een half uurke, ik ontvang thuis, prijs is overeen te komen, laat gerust iets weten als je interesse hebt.  

Jason
T-sex 56 jaar Antwerpen - Turnhout
fatsoendelijke vrouw gezocht
ik man 100 % hetero en op zoek naar een vrouw om elkaar regelmatig te ontmoeten ,geen veelneukers, profs of semi profs ,of geldzoekers, uiteraard heb je geen SOA , je bent een slank gebouwde ,eerlijke en hygiënische vrouw (uiteraard best knap )rond de 30 om samen leuke dingen te doen ,geen intiem ,alleen orale sex ,zowel geven als krijgen ,ik hou van beffen ,en goed gepijpt worden (zonder condoom ),ik ben zelf super in beffen, geen extremen , iemand die niet voor het geld doet maar ook zelf wil genieten ,iemand die niet continu op de klok zit te kijken ,mijn IQ en EQ zijn in evenwicht ,ik ben ongebonden en verzorgd en ontvang je bij mij thuis in penthouse ,ik ben normaal gebouwd 1.80 m groot 79 kg ,normaal geschapen ik heb geen baard, bril of snor ;hyg. bijgeshoren, graag een reactie met (een) recente foto(‘s) ,nadien krijg je mijn foto , 150 € ,ik woon in het Turnhoutse. Iemand die ook hoopt dat er misschien meer in zit .Hier gaat zeker niemand op reageren but you never kn  
stefan 54 jaar Limburg - Bree
vaste date
Ik ben een Belgische/blanke man van 55 en op zoek naar een leuke dame met slank/normaal postuur (max. 75 kg) tussen de 18 en 40 jaar voor exclusief contact. Als je dit dus vaker doet, dan ben je niet degene die ik zoek. Als je geen ervaring hebt met dit soort dates is dat een pluspunt. Iemand waarmee ik een fijne band kan opbouwen, zonder een 'relatie' te hebben. Geen anaal, pijn e.d. Vergoeding is 300 euro voor intiem met condoom . Het heeft geen zin om te reageren als je een zogenaamde 'aanbetaling' wilt. Mocht je vragen hebben of kennis willen maken hoor ik het graag.  
Jongeman 29 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jongeman zoekt voor nu
Het is nu bijna 23u00. Welk koppeltje of vrouw heeft zin om nog langs te komen. Alles verloopt veilig. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Financiële vergoeding afhankelijk van voorstel. Ikzelf ben 1m82 en slank. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
6 dagen
Jens 29 jaar Limburg - Beringen
Geil studentje volspuiten
Ik ben op zoek naar een jong en slank studentje dat discreet een centje wil bijverdienen. Ik heb al lange tijd geen seks meer gehad en kijk er nu enorm naar uit om een lekker poesje te voelen.  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Man zoekt leuk koppeltje of vrouw
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppeltje of vrouw. Ik ontvang in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles verloopt veilig. Financiële vergoeding: 250 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
Erik 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dame gezocht
Hoger opgeleide man zoekt een dame, bij voorkeur slank gebouwd en tussen 18 en 55 jaar, voor seksueel contact. Afspraak vindt plaats in (de buurt van) Antwerpen (stad). Jouw vergoeding wordt in overleg geregeld. Discretie, wederzijds respect en hygiëne gevraagd en geboden. Indien er wederzijds vertrouwen of een klik is, is regelmatig afspreken zeker een optie. Ik zelf meet 1m77, weeg ong. 72 kg, en heb geen baard of snor. Op seksueel vlak hou ik van wederzijdse verwennerij, ook oraal, (tong)zoenen en knuffelen. Ik hou niet van extreme zaken of anaal. Een foto bij uw reactie wordt geapprecieerd, maar is geen must. Misschien tot gauw? Beroepsdames: gelieve jullie te onthouden.  
Anthony 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB, welke leuke slanke dame is op zoek?
Verzorgde, grote en uiterst nette man is op zoek naar een leuke geile slanke tot normaal gebouwde (vaste) dame om wekelijks (2 a 3 maal per maand) samen een potje sex te hebben, rechttoe rechtaan. Ook ben ik sportief en slank, op en top Belg. Liefst iemand die kan ontvangen en/of zich kan verplaatsen tot bij mij. Klikt het verder tussen ons dan kunnen we ook wel eens samen gaan eten, cinemake of een terrasje doen... Dit alles in volle vrijblijvendheid. Stuur een (onherkenbaar) fotoke mee en gsmnr. voor snel en eerlijk contact+misschien een kleine voorstelling van uzelf. Welke toffe dame ziet dit zitten  
Phil 52 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge meid komt nog even neuken aan pool deze avond
Goede avond, ZIjn hier nog jonge dames (ouder dan 18, jonger dan 30) die. deze avond nog even aan zwembad willen geneukt worden. 2 of meer vriendinnen kan zeker. Graag slank. Zowel blank als exotisch welkom ! Tot straks ?  
jonas 29 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Ook zoveel nood aan intiem contact deze zomer ?
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Ook zoveel nood aan intiem contact deze zomer ?
  1   2   3   4   5   6