Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Looking4tou 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ben je een jongedame die af en toe op deze pagina komt kijken, maar twijfelt of 'dit' wel iets voor jou is? Welkom bij je mannelijke tegenhanger :-). Gezocht: Jongedame, max.45, maar vooral jong van geest, avontuurlijk, enige niveau slank/sportief? Geboden: Hetzelfde :-) Doel: samen genieten, met respect voor elkaar en elkaars wensen. Uiteraard voorzie ik een mooie vergoeding.Omdat betalen voor, ook een andere soort rol definieert en zorgt voor spanning. p.s. twee (lesbische) dames die op zoek zijn naar avontuur/trio mogen ook reageren  

Op zoek
27 dagen
Ruben 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Poesje likken
Dag dames, ik stel me kort even voor: goeduitziende man van 37, verzorgd voorkomen, slank gebouwd, 1m80. Ik zoek een knappe vrouw met een mooie poes die ik van jou mag likken. Niet meer, niet minder. Ben je nieuwsgierig naar meer of heb je meteen zin? Stuur me dan een berichtje voor verdere info, geef ook een omschrijving van jezelf.  
27 dagen
Anoniem neuken 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Anoniem afspreken op 1juli
Hallo ik zoek voor maandag 1/06 een leuke vrouw liefst regio Brugge. Gewoon anoniem afspreken niet teveel blabla en elkaar op een respectvolle manier verwennen. Ik geef je daar een vergoeding voor. Mijn fantasie is om met een wild vreemde vrouw in bed te duiken zonder elkaar echt te kennen. Een eenmalige spannende date waar alles kan en niks moet. Lekker vrijen en genieten en elkaar nooit meer horen. Zelf ben ik een respectvolle man, 1,86m, slank, blauwe ogen en kort bruin haar. Zelf sturen we geen foto’s van elkaar om het nog spannender te maken. Zie je dit zitten voor maandag namiddag zeker mailen….  
27 dagen
Emma 28 jaar Limburg - Hechtel
Jongevrouw zoekt man
Hey! Ik ga de stap toch eens wagen. Is er hier toevallig een man (tussen de 28 en 50 ongeveer) die vandaag of morgen zou willen afspreken? Regio Limburg a.u.b. Hygiëne, respect en discretie uiterst belangrijk. Graag reageren mét foto van jezelf (geen dickpick!), een korte voorstelling met wanneer je zou kunnen afspreken en welke vergoeding je ter beschikking stelt. Ik houd niet van op en af gemail, dus graag concreet een paar mails en eventueel afspreken. Intiem is sowieso altijd MET condoom, geen discussie mogelijk, graag respect hiervoor. Ik ontvang ook graag een mooi bedrag, ik ben niet van plan om 10 mannen uit te kiezen, prikkel mijn interesse. ;) Zelf ben ik een jongevrouw van 27, slank / normaal postuur met lange donkere haren. Afspreken zou op hotel kunnen, maar enkel in Limburg. Groetjes en wie weet tot snel!  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Lekkere seksdates
Hoi dames,ik ben op zoek naar een leuke vrouw of studente (max35j) om regelmatig lekkere seksdates te hebben. Bij voorkeur ben je heel verzorgd,slank en openminded. Ik ben een aantrekkelijke,39jarige,slanke en zeer verzorgde man. Ik ben voor veel te vinden zolang er maar hygiëne en respect is. In bed ben ik een enorme gever. Ik hoop je dus op deze manier ook veel plezier te kunnen geven,zodat we er beide iets aan hebben. Reageer snel indien je interesse hebt. Groetjes  

Lekkere seksdates
28 dagen
Man 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vandaag
Graag spreek ik vandaag af met een leuke dame of een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Tot snel!  
29 dagen
Henk 60 jaar Antwerpen - Kasterlee
Verjaardag cadeautje
Net 60 geworden welk vrouwtje wil dit met mij vieren.? Ik man netjes en goed verzorgd 183 groot normale bouw. Jij leeftijd tussen (45 en 65) slank tot volslank,eventueel intiem behaard. Trefwoorden. Tongzoenen,knuffelseks,massage,en eventueel alles zc. Hygiëne respect en discretie geboden en gevraagd. Reactie met foto is Reactie terug. Kan enkel verplaatsen. Groetjes.  
Murad 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Curvy geil licht bi men zoekt koppel of vrouw of men voor paydate bijverdienste
Beginnende men nieuwe in Gent 30 jaar slank skinny met een lekker dik penis besneden vol zaadjes. Deze jongeman zoek maximaal 2 paydates per maand moet leuk en geil genoeg blijven ik zoek enkel bijverdienste ik heb al vaste job. Alles mogelijk niks moet. Wie wil mij boeken ? Xxx  

Curvy geil licht bi men zoekt koppel of vrouw of men voor paydate bijverdienste
30 dagen
Man 31 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Wie wil deze vrijdagavond afspreken?
Deze vrijdag op zaterdag verblijf ik op hotel in Brussel. Wie (dame of koppel) wil vrijdagavond langskomen voor een leuk afspraakje? Intiem steeds met condoom. Graag een reactie met een foto en een concreet voorstel (inclusief de gewenste financiële vergoeding). Mijn foto ontvangen jullie dan ook. Mijn stats: 1m80, slank, donkerbruin haar. Hopelijk tot snel.  
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
  1   2   3   4   5   6