Zoeken naar haar man

Uw zoekactie voor haar man leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

D/s koppel 58 jaar Limburg - Genk
D/s koppel zoekt D/s koppel
Wij zijn een verzorgd D/s koppel 50+,slanke sub v,nylons s,highheels, kinky spellen,discipline, opgelegde dresscodes, handelingen, v-v.De D,s bepalen en de subjes ondergaan. Zoeken vast koppel met de zelfde insteek.Man is D.Graag foto bij reacties.  

D/s koppel zoekt D/s koppel
11 dagen
Koppel 41 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Knap koppel zoekt een eerste avontuur
Hallo wij zijn een getrouwd koppel al 10j samen en zijn op zoek naar extra spanning en genot om ons sexleven aan te vullen. Dame is 42j blond groene ogen 1m65 60kg DD intiem geschoren pijpgeil slikt graag en houdt van diepe penetratie standjes. Man 45j bruin haar blauwe ogen 1m92 85kg 21cm intiem geschoren. Graag reacties met foto en wat jullie zoeken.  
M43 V41 41 jaar Antwerpen - Putte
Koppel zoekt koppel
M43, 178 cm, 100kg, donker haar en baard V41, 172 cm, 84 kg, D-cup, rood geverfd lang haar We zoeken een leuk koppel voor full swap… liefst hetero man en bi vrouw, dat is wat wij ook bieden…. We kijken uit naar een leuke reactie en een spannende avond/nacht…  

Koppel zoekt koppel
12 dagen
Kevin nathalie 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Koppel zoekt koppel met bi vrouw...
Hallo, wij zijn een koppel 40 - ers ... man begin en vrouw eind! Yolo, de vrouw zou graag eens een biseksuele ervaring hebben ... hiervoor zijn wij op zoek naar een gelijkgestemd koppel! Graag reactie met foto!  
C&G 62 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Slank koppel zoekt slank koppel of vrouw
Hey. Wij zijn een verzorgd en slank koppel, stijlvol maar speels. Wij zoeken: een vrouwtje of een koppel. Graag slank en verzorgd. Belangrijk dat het klikt tussen de vrouwtjes. Die mogen elkaar lekker verwennen, later kan meer, ook elkaars man verwennen. Discretie en hygiëne zijn belangrijk. Willen graag kennismaken. Kunnen ons verplaatsen of ontvangen. Graag reactie met foto.  

Slank koppel zoekt slank koppel of vrouw
13 dagen
Wij2 opzoek 31 jaar Noord-Brabant - Oosterhout
Leuke sauna date?
Wij gaan op 31/07 naar Spa One in Oosterhout. Wij houden van kijken en bekeken worden. Met de juiste personen kan uiteraard meer. Bij voorkeur koppel rond onze leeftijd. Vrouw hier blond en lekker gepiercd. Man hier blond-grijzig en groot schapen. Stuur ons mailtje en wie weet zien we elkaar daar! Mail graag met foto erbij. Anders is de kans groot dat je geen reactie krijgt. Wij sturen foto terug!  
14 dagen
Dom & sub 65 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
Samen genieten 37 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leeftijfsgenoten gezocht
Hey, wij zijn een 37 jarig slank sportief koppel uit het Kortrijkse. Vrouw (bi), man (hetero). We zoeken een koppel dat net als wij nog zot is van elkaar en kan genieten van sex waarbij je volledig ongeremd bij elkaar kan opgaan. Graag wat uithoudingsvermogen bij de man zodat we een aantal uren kunnen doorgaan. We houden er van om tijdens het spel nog eens terug te keren naar elkaar. Het nut van een condoom is tijdens die momenten van intense langdurig spaghettisex volledig weg en we hebben dan ook de voorkeur om zonder van elkaar te genieten. We laten ons regelmatig testen en zijn eerder selectief. Hopelijk schrikt dit jullie niet af. Zijn jullie ongeveer onze leeftijd en uit de regio? We kunnen niet wachten om jullie te leren kennen. GEEN SINGLE MANNEN! Om oplichting uit te sluiten gaan we redelijk snel vragen om af te spreken of een whatsapp groep met videobellen.  

Leeftijfsgenoten gezocht
15 dagen
Mark en Anna 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nog altijd op zoek naar....
Zoals in de titel. Nog altijd op zoek naar een leuke koppel om elkaar te leren kennen. Wel niet direct met sex bedoelingen. Eerst elkaar leren kennen. Wij hebben geen ervaring dus zeker geen PR. Dat zoeken wij niet. Niet geďnteresseerd om af te spreken enkel om naar bed te gaan voor een uur of twee. Wel om iets rustig op te bouwen. Hier v 47 en man 52. Beide slank en verzorgd. wij weten dat meeste koppels hier direct sex willen. Indien jullie ook niet reageren. Wij zijn geen konijnen. Wel mensen. Degene, die ons al vroeger iets gestuurd hebben en er was geen klik moeten niet op nieuw sturen.  
15 dagen
T&F 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt man/vrouw/koppel voor wellness
We zijn opzoek naar andere mannen, vrouwen of koppels die ook graag naakt zijn en willen relaxen en hiervoor naar de (publieke) wellness/sauna gaan en daarbij door ons vergezeld willen worden! Het is altijd fijner met meer mensen. Als je niet graag naakt bent of naar de sauna gaat ook geen probleem, we willen altijd nieuwe mensen leren kennen om fijne en leuke herinneringen mee te maken! We zijn afkomstig van Antwerpen (centrum) (F 23 jaar - M 28 jaar) en zoeken bij voorkeur mensen van 18 tot 35 jaar die Nederlands of Engels spreken.  
  1   2   3   4   5   6   7