Zoeken naar haar man

Uw zoekactie voor haar man leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

pa en ma 55 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0495307708
koppel voor vriendschap en daete
Hallo wij zij een koppel uit de Vlaanderen. De vrouw is er 53 j en de man 55 zitten beide goed in ons vel. Zijn geen fotomodellen mar wel goed uitziend. Hier kan veel met wederzijds respect geen pijntoestanden en geen anaal. Zijn op zoek naar een lief en eerlijk koppel van rond onze leeftijd mag ook jonger zijn wel degelijk op zoek naar een koppel of vr geen man alleen. Reactie met een foto zeker antwoord Kunnen niet ontvangen wel verplaatsen . Hopelijk tot vlug.  
Regio aalst 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fwb koppel zoekt pr
Hallo wij zijn fwb koppel vrouw 46 volslank e cup super geil onverzadigbaar . Man 41 1 m 80n85 kilo en lul van 19 cm . Wij kunnen ontvangen regio aalst voor pr zonder veel gesoe direct actie . Liefst hebben we een jonger koppel die kan langs komen. Reageer metstats en foto  
E en B 45 jaar Zeeland - Goes
Geil trio - kwartet
Hallo geile koppels en/of single man, Wij zijn voor aanstaande zaterdag 30-09 op zoek naar een geil doeners stel of single man die best ver willen gaan. Wij willen graag 1 van onze fantasieen uit laten komen, meer daarover via mail conversatie. Wij zijn E man 52 1.80m lang 80kg 18cm en B vrouw 45 1.78m lang 63kg cup B. beiden intiem geschoren. Wij zoeken mensen die een gezonde BMI hebben, niet dat we vollere mensen niet mogen, maar dit gaat om puur sex genot waarbij het uiterlijk belangrijk is. Wij vragen dan ook om te reageren met een duidelijke foto van lichaam (hoeft niet naakt) en bij de koppels een foto van beiden. Geen foto is geen reactie. Afspreken doen wij enkel bij ons thuis dus kan je niet verplaatsen niet reageren. Wij willen graag een koppel of man die zaterdag uitnodigen rond 22 uur geen andere dag of tijd. Groetjes, E en B  

Geil trio - kwartet
Leuk stel 56 jaar Zeeland - Terneuzen
Ouder koppel gezocht om vandaag af te spreken
Goedemorgen Wij getrouwd stel van vrouwtje 49 jaar man 55 jaar Wij zijn op zoek naar een leuk en zeker eerlijk stel wat vandaag nog wil en kan afspreken met ons waar veel kan en mag zeker koppels uit Vlaanderen ook zeker wel kom en apart kamers zeker bespreekbaar Dus zijn benieuwd of er hier ook eerlijk koppel zijn of zo als vele zeggen allemaal faker hier op de site Zijn dus benieuwd Antwoorden graag wat wat uitleg over jullie zelf en met foto anders geen antwoord terug en wat jullie wensen zijn en hoe jullie een date zien Groetjes  

Ouder koppel gezocht om vandaag af te spreken
Liza en Paul 57 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Leuk tof koppel
Blij dat U onze advertentie leest. We zijn een vast koppel,vrouwtje 41 jaar blond en mooi model Man 57 jaar. Wat molliger. Zouden graag vriendschappelijk in contact komen met ander koppel om samen es te gaan eten,sauna,terrasje enz. Lopen graag naakt in huis, ook met ander koppel erbij, Kunnen ontvangen bij ons en genieten van de jacuzzie samen,elkaar bekijken tijdens het vrijen, elkaar wat uitdagen enz.. Geen partnerruil, wel samen genieten in dezelfde kamer, mag wat kinky zijn, Blinddoek, bondage,enz Kunnen steeds es vrijblijvend afspreken. Groetjes van ons ..  
Spannend 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vastbinden
Wij zoeken een koppel die de vrouw hier willen vastbinden en samen haar verwennen. Geen pijntoestanden. Blinddoek maakt het misschien nog spannender.Weinig ervaring hiermee. Man kijk in eerste instantie toe. Wij slank, verzorgd, welopgevoed en respectvol. Wij kunnen niet ontvangen.  
Weekend aan zee 48 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Vandaag
We zijn dit weekend aan zee in ons appartement te Blankenberge. Graag willen we er vanavond een heerlijke geile avond van maken met een ander geil koppeltje. Samen genieten van de geneugten van sex en al wat erbij hoort. We kunnen jullie ontvangen. V is molliger (1m74, 88 kg, dcup), man is slank en sportief. Indien interesse, graag bij voorkeur reactie met herkenbare foto, wij antwoorden dan met onze foto. Hopelijk tot straks!  
Lekker koppeltje 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekker koppeltje wil fijne avond
Nieuwsgierig goedlachs sportief koppel zoekt verzorgd, hygiënisch en eveneens sportief koppel voor een leuke avond met.een glaasje erbij waar niets moet. Indien de klik er is, zoeken wij een kinky avond met 4 samen...maar niets apart, enkel samenspel met 4...geen partnerruil...man hetero, vrouw bi-schierig! Geen reactie zonder foto!  

Lekker koppeltje wil fijne avond
Kevin en layla 37 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Koppel zoekt koppel
Hallo lieve mensen, wij zijn een gezond koppel die elkaar graag deelt. Het windt ons op om elkaar met een ander bezig te zien. We zijn dus op zoek naar partnerruil in dezelfde kamer. We hebben ondertussen al enige ervaring met trio (MVV) en met partnerruil. Wij zijn afkomstig van regio kust en 41 (m) en 29 (v) jaar oud. We zoeken dus koppels of een vrouw van ongeveer onze leeftijd. We denken erover na om eventueel een extra man bij te nemen, om haar te verwennen wel te verstaan. Zij is bischierig, hij is hetero. Laar gerust iets weten indien interesse. We zijn in blijde verwachting van de vele berichten.  

Koppel zoekt koppel
10 dagen
Koppelke 61 jaar Antwerpen - Balen
Foto's
We hebben foto s van het vrouwtje evt ook van de man die we willen delen met andere koppels Reageer met een foto en we sturen er eentje terug  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9