Zoeken naar haar man

Uw zoekactie voor haar man leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
B en S 43 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Scenario
Voor zaterdagavond zoeken we het volgende. Wij zijn die avond uit eten in Lichtervelde en zoek daarna een tof koppel om te leren kennen. Wij hebben geen ervaring en zoeken gewoon een gezellig koppel om te leren kennen. Na een leuke babbel nodig je ons bij jullie thuis uit om nog iets te drinken. Daarna is het de bedoeling dat jullie elkaar beginnen te betasten en dat wij zo ook in de stemming komen om daarna elk met eigen partner, maar wel in dezelfde ruimte gaan genieten. Mensen met sauna en jacuzzi zou leuk zijn. Wie kan en heeft zin en doet een leuk voorstel. Ik als man regel dit, mijn vriendin weet er niet van en het is voor haar een verrassing..  
23 dagen
Lovely 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
ouder (bi) koppel voor (ouder)(bi) koppel
Forse V63 165 95 95FF en M58 171 71 19X5 beiden bi, zoeken (ouder) koppel voor volledige PR. Afspraak tijdens de dag.Graag reactie met foto. PS Bi man of bi vrouw alleen mag ook.  
23 dagen
Heidi en Peter 58 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoeken koppel voor vrijdag 5 juli voormiddag of namiddag voor partnerruil en meer
Wij zijn man 53 en vrouw 58 uit regio Halen. Wij zoeken koppel voor plezier met 4. Doe een leuk voorstel en wie weet 😉  
Funkoppel 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Funkoppel zoekt koppel
Maandag 8/7 hebben wij een studio geboekt voor 2 uurtjes plezier. Wie vergezelt ons? Met voorkeur een koppel waar de man ook Bi is. Zij is 44 , hij is 37. We zien er niet mis uit en zijn heel passioneel. Enkel leuke reacties met fotos..  

Funkoppel zoekt koppel
23 dagen
Lollipop 38 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Lollipop
We zijn een koppel in de eind dertig, op zoek naar extra spanning. Zij is halfbloed, sportief en avontuurlijk. Hij is gespierd, dominant en een echte man. We zoeken een ander koppel onder de 55 jaar om samen nieuwe ervaringen te ontdekken. Graag ontvangen we reacties met foto en eventueel telefoonnummer voor verificatie. We zijn oprecht en zoeken geen individuele mannen.  
24 dagen
Lief jong stel 34 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Jong stel met hetero vrouw gezocht voor leuke spannende date
Hoi allemaal. Wij zijn man 37j, 1m83, 66kg, donker haar, bruine ogen, zeer sportief en v34, 1m66, 83kg, blond lang haar, groene ogen. Wij zoeken een leuke partnerruil of een date waar we het met eigen vrouw doen naast elkaar in dezelfde ruimte. Geen aanraking tussen de dames! 200% hetero vrouw hier!! Liefst maximaal 45j oud! Respect, privacy en hygiëne gegarandeerd. Sportieve groet x  
24 dagen
Jan en An 56 jaar Limburg - Genk
Gelegenheidskoppel wil ander koppel bekijken en zelf bekeken worden
Hij : sportieve atletische man, 56j, 1,83m, geschoren Zij : 44j , 1,65m , geschoren. Wij zijn ( voorlopig ) niet op zoek naar partnerruil maar staan er wel voor open om in 1 kamer te sexen, elk koppel met zijn eigen partner, en elkaar te bekijken. We kunnen niet ontvangen en verplaatsen niet verder dan 30 km van Hasselt. Liefst niet in een appartement omdat zij erg kan genieten en je dat overduidelijk hoort.We kunnen enkel tussen 12u en 15u tijdens de meeste weekdagen.  
24 dagen
Lovely 58 jaar Limburg - Wellen
ouder (bi) koppel voor idem
Forse V63 165 95 95FF en M58 171 71 19X5 beiden bi, zoeken (ouder) koppel voor volledige PR. Afspraak tijdens de dag.Graag reactie met foto. PS Bi man of bi vrouw alleen mag ook.  
24 dagen
Classy 45 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Groede
Slank, niet onknap stel, zij biminded bij goed gevoel, houden van kijken en bekeken worden samen met leuk slank bi stel. Geen man alleen en geen pr. WhatsApp zeker om fake uit te sluiten.Maandag 15/07 naar Groede op naaktstrand. S&J  
24 dagen
C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Weekje in Blankenberge
Koppel beide 54j, zoeken ander koppel om een spannend avontuurtje te maken bij ons,wij ontvangen graag ,biede een lekker drankje en de plek om samen in een ruimte ongeremd sex met vier te hebben. Wij zijn geen fotomodellen (beide volslank)vr is 169,84kg,lang blond haar ,grote borsten,soft bi,zeer verzorgd,man 171,85kg,boldie kopje,normaal geschapen,soft bi,zeer verzorgd,beide goede portie humor,niet rokers. Bi gevoelens zijn geen must voor ons. Beide ruimdenkend. Wij sturen een foto van ons(geen naakt)terug naar de reacties die tevens een recente foto meesturen,wij zoeken geen chat avontuur maar een sex avontuur voor alle duidelijkheid .  
  1   2   3   4   5   6   7