Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pinoi 25 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel gezocht voor blowjob outdoor
Hallo, Ik ben een slank verlegen jongeman niet onknap 178cm 67kg. Ik zoek leuk koppel licht bi of met corrsdress om samen of apart met deze jong super geil lul te spelen ergens buiten. Mature of jong koppel maak niks uit samen blowjob geven of vrouw of man terwijl andere kijkt welke koppel heeft zin en tijd ? X  

Koppel gezocht voor blowjob outdoor
Frederik 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Behaard
Welke dame heeft nog een mooi behaard poesje? Uiterlijk en leeftijd verder onbelangrijk, maar je mooie harige poesje lekker laten verwennen wel (toekijken, strelen, oraal, vrijen,...)jullie bepalen wat wel en niet volgens jullie fantasie. Ik ben een verzorgde en opgevoede jonge man van 37, sportief gebouwd en mannelijk. Ik weet hoe ik een dame dien te behandelen en respecteer wensen en "nee". Verder ook bi, dus veel mogelijk, ook man-man en creampie etc. Ook hier zoals jullie het willen... Misschien tot snel? ;-)  
Jens 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
let's have some fun
hey, wie heeft er zin in een leuke en lekkere date? Ik ben een 34 jarige sportieve man uit het Antwerpse die met een hoog libido zit (en een hoog uithoudingsvermogen) en op zoek is naar een leuke date ;). Ik sta voor veel open... Indien het klikt, is het zeker mogelijk om meermaals mee af te spreken. Bij mij staat samen genieten centraal. Een leuk en lekker voorspel sla ik dus zeker niet over. Ik ben 1m80 groot 84kg, 18cm, intiem geschoren, blauwe ogen.... ik hoop dat ik je hiermee je aandacht gekregen heb. xxx  

let's have some fun
adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Leuk Koppel
Ik, 59, zoek een leuk koppel, ben een “BI” en “Versa”, als hij zin heeft. Zoek op lange termijn, leuke vrienden als het lukt Jullie houden van seks in al zijn facetten, zolang het hygiënisch is en vooral geen extreem gedoe Hou in het begin van discretie, dat we zonder sloom kunnen opbouwen. Verplaatsen geen probleem en Fake ben ik ook niet Hebben jullie zin, bij interesse meer info  
ForFun 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Koppel gezocht, liefst rijpere dame, bedoeling : droog neuken
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
De dokter 58 jaar West-Vlaanderen - Menen
Doktersonderzoek voor dames
Pseudo-dokter met jarenlange ervaring in 'medical role pkay' ontvangt dames alleen of in koppel voor grondige medische check up van mevrouw, waarin alle facetten van haar seksueel leven ondervraagd, besproken, bekeken, onderzocht en uiteraard ook getest worden. Partner mag passief of actief aanwezig zijn. Alles volgens vooraf gemaakte afspraken waar ik mij rigoureus aan hou. Uw leeftijd en uw uiterlijk spelen geen rol, uw libertijnse ingesteldheid en verlangen naar genot des te meer. Interesse ? Mail me en ik stuur u vrijblijvend voorstel van scenario als basis voor verder overleg. Wie heeft nood aan grondig 'onderzoek'?  
Bigast 39 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Stomende trio
hi koppels, ik ben een 39 jarige niet onknappe kerel. Zelf hou ik enorm van het samenspel tussen 3 in een stomend trio. Wie heeft zin deze namiddag, avond of andere dag in de week om eens lekker te genieten ? Ik ben bi, dus veel kan. Vrouwgericht; cuckold, bi, ... noem maar op. Mijn gezichtsfoto stuur ik graag op als je interesse hebt. Ik verplaats en o ja ... 18 cm in de broek ;)  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull op Gentse Feesten
Wie heeft zin in ongeremde plezier, prive tijdens de Gentse feesten? Eerst publiek feesten, dan geil prive feesten. Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull op Gentse Feesten
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
38j 1m90 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
38j 1m90 zkt
Grote sportieve hetero kerel hier Zoek geile / pikante date met vr / stel waar zij graag xxl Heeft ;) Wie zin in een geil heet afspraakje? Vakantie dus tijd genoeg Voor spannends… Kom maar op !  

38j 1m90 zkt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10