Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bootmassage 43 jaar Limburg - Echt-Susteren
Boot / massage
Hoi Koppel v44 m49 houden erg van het water en massages. Wie heeft er een boot en deelt deze hobby? Xxx  
Wij twee 59 jaar Limburg - Tongeren
De dag gezellig afsluiten
Heeje, Wij stelletje can om en bij de 55, gewone mensen, wat wil zeggen niet dik en niet dun,Zijn vrijdagavond 26 July in de streek van Tongeren. Is er een koppeltje welke zin heeft in een.kennismaking? Greetz en hopelijk zien wij mekaar.  
10 dagen
Tom 42 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
DateNight
Donderdagavond onverwacht kinderloos. Wie heeft zin in een leuke date? Wie doet ons een leuk voorstel? Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Wij zijn een koppel van 38 en 42 jaar. Bij interesse, stuur een mailtje met foto van jullie gezichtjes. Je krijgt zeker een reactie. Liefs xx  
11 dagen
V en J 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vriendschap en erotiek
Wij zijn een gehuwd koppel van zij 58 en hij 61 omgeving Brugge en op zoek naar een leuk en ruimdenkend koppel om met elkaar leuke gezamenlijke activiteiten te ondernemen / FWB ( wandelen / fietsen / terrasje / sauna /eventueel samen weekendje weg / dames samen shoppen enz ) en – bij wederzijdse klik – met en van elkaar te genieten van zachte erotiek zonder tijds- of prestatiedruk. Zolang iedereen zich er maar goed bij voelt en ten volle geniet. Kunnen verplaatsen en ontvangen. Zij klein maatje meer met heerlijke D-cup. Hij slank gebouwd en heel vrouwvriendelijk. Wij beiden hetero maar schrikken niet van een ' verdwaalde ' hand / tong. Wij bieden discretie / heel goede hygiene en vrouwvriendelijke maar daarom niet minder geile benadering. Wij zijn zeker geen allesneukers of veeldaters en zoeken daarom duurzaam contact met 1 enkel vast koppel. Hopen jullie interesse te hebben gewekt . Reactie met foto heeft een streepje voor maar zeker geen must.  
Gentse fieste… 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke avond gentse fieste
Hallo. Wij plannen op dinsdag 24 juli een leuke spannende avond in Gent … vrouwtje met kort rokje en zonder stringske…. Wij zijn mid-vijftigers, goed-ogend, normaal gebouwd en in voor leuke gezellige avond … Alles kan, niks moet is het motto… eindigen kan op hotel in Gent … Wie heeft er nog zin ? Liefs , N en K  

Leuke avond gentse fieste
13 dagen
Koppel 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar doeners-koppel voor vanavond
Het mooie weer zorgt hier voor hoogoplopende hormonen. Welk koppel heeft zin in een doeners-date vanavond? Wij zijn 34 en 39, hebben een normale lichaamsbouw en dragen discretie, hygiëne en respect hoog in het vaandel. Alles kan, maar niets moet in een ontspannen sfeer. Graag reactie met foto van jullie gezichtjes (de rest ontdekken we liever zelf). We kunnen ontvangen en verplaatsen. Hopelijk tot vanavond.  
FWB 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
Wij zijn een FWB-stel. Zij is 42, slank, sexy en erg bi-schierig. Hij is 50, normaal gebouwd, normaal geschapen en haar kinky gids op haar erotische ontdekkingstocht. Op zaterdag 3 augustus gaan wij weer samen naar een club. Welk stel met bi-dame heeft zin om ons te vergezellen. Zij valt op heren met een ruigere, maar stijlvolle look en slanke dames met, net als haar, een pittige uitstraling. Bij interesse graag een uitgebreide voorstelling van beiden en een (gewone) foto.  

FWB-stel zoekt stel (met bi-dame) voor clubbezoek
14 dagen
M en V 43 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Wapdate vanavond
Helaas onze date heeft afgezegd en zo zijn we aan het rondkijken om deze avond een wapdate te hebben. Wij zijn beiden 43 vr bi en m hetero. Wie heeft heeft er zin om tot bij ons te komen. Gelegenheidskoppels mag ook. Voor die die interesse hebben stuur een gewone foto mee bij je reactie. Mannen alleen doe geen moeite.  
16 dagen
Hans 42 jaar Antwerpen - Duffel
Sex in dezelfde kamer
Hallo koppel, wij zijn een stel 40'ers die bezig zijn met het uitbreiden van hun seksuele belevenissen. Als eerste stap zouden we eens willen afspreken met een ander koppel om in dezelfde kamer sex te hebben. Het is niet de bedoeling om van partner te wisselen, maar gelijktijdig bezig te zijn en af en toe eens te kijken wat de anderen aan het doen zijn. Wij hebben hier totaal geen ervaring mee, dus we weten ook niet wat we er van kunnen verwachten. Wie dit ziet zitten of enige tips heeft, mag altijd iets laten weten. Groetjes, H&G  
16 dagen
Hannes en laura 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date in sexcinema....
Hallo, Welk koppel heeft ook zin eens de grenzen te verleggen .... wij 40- ers zouden dit weekend eens een koppelcinema doen .. wie komt kijken en wil bekeken worden! Alleen mail met foto wordt beantwoord!  
  1   2   3   4