Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester Bob 69 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke vrouw wil dit beleven (foto)?
Ik ben een oudere, ervaren Meester met eigen BDSM studio met diverse mogelijkheden. De foto is in mijn studio gemaakt. Ik zoek de spreekwoordelijke speld in de hooiberg, met name een vrouw die echt interesse heeft in BDSM sessies als sub of zelfs slavin en de stap durft te zetten om het ook te beleven. Ervaring is niet noodzakelijk, als het allemaal nieuw is voor jou zal ik je stapsgewijs in de fascinerende wereld van BDSM introduceren. Heb ik je interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact op met mij en ik bezorg je meer informatie.  

Welke vrouw wil dit beleven (foto)?
Cuckoldkoppel 64 jaar Antwerpen - Stabroek
Cuckold lifestyle
Graag hadden wij onze cuckold lifestyle terug nieuw leven in geblazen . Sex met passie voor haar ,zodat zij zich volledig kan overgeven aan haar lover en kan groeien tot een Kinky slet voor hem . En dominant naar haar cuck toe . Hij moet ondergaan . Je bent ouder dan 50 groter dan 180cm en je bent een ruig moter type dan heb je de voorkeur . Graag reageren met duidelijke foto . Single heeft de voorkeur , zodat we samen kunnen gaan en staan . Op reis weekend weg hoort bij de mogelijkheden. Gr cuckold koppel.  

Cuckold lifestyle
gisteren
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren domonante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of totaal onderdanige koppels mogen zeker ook reageren. Geen mannen alleen !  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Man 54 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoek femdom vrouw
Ik singel man 58j reg heist op den berg zoek vaste femdom vrouw die mij geregeld wil komen neuken met strapon ik heb er wel meer kan ook wie heeft er intrese stuur mij dan maar  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
vaste dominante oudere man gezocht
Ik zoek een vaste oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. Zelf ben ik (56 182 80) onderdanig en ik wens je seksueel te dienen om uw lusten te bevredigen. U bent potent en geil, van het militaire type (dus geen man in vrouwenlingerie) met een duidelijke voorkeur om gediend te worden. D at betekent me uitkleden voor keuring, spanking van mijn billen om te tonen dat u de baas bent en pijpen op bevel. U bent autoritair en duldt binnen de grenzen van geen tegenspraak. Als het klikt mag u mij ook neuken. Dat is wel een tijde maar ik besef dat mijn meester ook, het recht heeft om mijn kontje vol te spuiten. Ik ben geen veeldater en zoek een vast iemand om regelmatig mij af te spreken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit voor een auditie?  
slaafovername 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester verhuist en zoekt nieuwe Meester voor Zijn slet/slaaf
Dag collega's, ik verhuis binnen een kleine maand definitief naar Tenerife en zoek om die reden een nieuwe Meester voor Mijn slet/slaaf. Het is 54, 187 80 en heeft een besneden slavenlul van 18X4, de slet is haarloos ook intiem, behalve op de kop. Het heeft gedurende 15 jaar Mij gediend en is vooral opgeleid in vernedering, misbruik en pijn. Het heeft volgende dingen ondergaan: puppytraining, plas en spuw, seksuele diensten verlenen (kussen, likken, pijpen, rimmen, keel- en kutneuken,...), kaars, zwepen,... toen Ik nog rookte deed het ook dienst als asbak... en veel meer! Ik maak een selectie van de reacties en stuur degene die Ik ok vind door naar Mijn slaaf. Zoek uiteraard geen fakers of fotojagers - wil U Mijn slet overnemen, wees dan aub ernstig! Het ontvangt niet dus bij U of op motel - U kan een eerste afspraak maken om het te testen - doel is het binnen een kleine maand ten laatste kunnen overdragen. Het verplaatst zich gemakkelijk.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren. Geen mannen alleen !  
Pat 54 jaar Antwerpen - Turnhout
2 geile bikerels voor vrouw of mvkoppel
We zoeken een openminded dame of mv koppel voor geile safe date , haar safe neuken(anaal en/of vaginaal), man van koppel kan actief meedoen of toekijken, het mag best kinky waarbij de dame ook een van de 2 bikerels mag neuken met een voorbinddildo die wij hebben. We ontvangen liefst op een maandag of dinsdagnamiddag bij ons in Turnhout of verplaatsen regio Turnhout/Geel/Herentals/Westerlo Wij 49 /192/75 gbbs slank sporty kort haar 17cm en 36 /194 /74 gbbs slank kort haar, beiden vezorgd en real, wie heeft zin?  
bttm slet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Bttm slet zk kinky minded
bi bttm 178/80 kleine klit op zoek om me een echte slet te voelen, wie heeft de fantasie en spullen ? op zoek voor real en indien mogelijk snel... strenge, duidelijke voorstellen worden met nummer beantwoord. onderdanige groeten  

Bttm slet zk kinky minded
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10