Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 65 jaar Limburg - Beringen
Geil cammen op Skype
Welke vrouw is exhibionistisch en voyeuristisch ingesteld en heeft zin in hete camsessies via Skype? Ik kijk graag en word graag bekeken. Daarbij ken ik geen taboes, ik toon en doe alles wat je maar wil zien, ook extremere dingen (rukken, spuiten, lingerie, luiers, plas, scat). Wie doet mee, of welke meesteres geeft vernederende opdrachten (dirty talk en dirty handelingen)?  
Jan 67 jaar Noord-Holland - Amstelveen
Zoek ouder echtpaar of vrouw allen.
Ben ongebonden man met normaal goed figuur. Zie er voor mijn leeftijd jonger en goed verzorgt uit. Kan ontvangen en verplaatsen. Hou van seks met ouder dames, slank tot mollig. Krijg hem daar nog lekker hardt bij. Lief hebber van perverse seks. Zie graag dame plassen. Lekker om haar daar na te liken. Dame lekker bij de kut pakken voelen hoe nat ze is. En dan likken. Anus likken en met vinger er ingaan, later met kop van eikel tegen anus drukken of wat verder gaan. Dame stevig neuken en in gezicht klaar komen. Er over heen pissen. Heeft u nog perverse wensen. Kom er maar mee. Discretie gevraagd gebonden. Zoek nette dames voor pervers contact.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek onderdanig vrouw
Zoek een zeer onderdanig vrouw tussen de 50 en 65 jaar die graag onderdanig sexuelle spelletjes graag heeft kan savonds ontvangen bij mij thuis in halle.  

Zoek onderdanig vrouw
Dirk 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Onderdanige midget of vrouwtje van heel kleine gestalte gezocht
Hallo, ik ben een ervaren Dominant en ben hier op zoek naar een onderdanige midget of vrouwtje van heel kleine gestalte die interesse heeft in bdsm en op zoek is naar een eerste ervaring en inwijding. Indien dit haar bevalt kunnen er meerdere ontmoetingen volgen. Interesse ? Mail me snel terug. Grtz.  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgend jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren. Geen mannen alleen !  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
bttm slet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
wie heeft sling of gynaecoloog stoel
en wil deze bi-bottom daar eens in gebruiken, kick op blinddoek/ anoniem/ ... veel mogelijk, mijn stats 46/178/80  
Maxim 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Nudiste / naturiste / exhibitioniste gezocht
Hallo, ik ben hier op zoek naar een leuke vrouw die interesse heeft in nudisme,naturisme, exhibitionisme om samen allerlei naaktactiviteiten te doen, zoals sauna, naaktstrand, naaktvakantie... Wie is hierin geïnteresseerd ? Grtjs.  
Kinky date sub 49 jaar Limburg - Beringen
opleiding tot gewillige onderdaan
hoi kinky's, ik beginner in bdsm zoek meesteres al dan niet met meester of slaaf voor opleiding tot gewillige knaap . Wie heeft tijd en zin ? Alle voorstellen welkom , we zien wel wat er kan. BDMS feestje met meerderen kan ook. alvast bedankt  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10