Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gert 45 jaar Antwerpen - Boom
Zoek siliconen chastity
Hou allemaal, Ik zoek een siliconen chastity, slechtste geval een soort resin. Liefst waar de ring aanpasbaar is. M'n favoriete kleuren zijn roos en paars. Kan hem niet zelf bestellen spijtig genoeg. Als er iemand wilt helpen om te bestellen of zo een heeft, gelieve me even te contacteren. Groetjes Gert  
Bart 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Zware hangers
Zoek een koppel waarvan de vrouw zware hangers heeft. Je mag dus ook lekker mollig zijn. Ik zie niet naar uw uiterlijk en 60+ mag ook reageren.  
Meester B. 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie komt er langs
Is er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. 65+ geniet mijn voorkeur. Omgeving Stoepe. Kan tot 21.00  
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
man 52 zoekt jonger vrouw meisje
jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  

man 52 zoekt jonger vrouw meisje
Zoekend slaafje 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Godin, Meesteres, gezocht voor Femdom en al Uw wensen
Deze man smacht naar Meesteres die kan geven waar dit ventje behoefte aan heeft. vernedering, africhting, overname van zelfstandigheid, slaag, seksueel gebruik en misbruik en laten aanbidden van z'n Godin met beloningen voor haar wensen. Eenmaal binnen ben ik je speeltje wat je naar eigen inzicht kan africhten, kneden, zetten naar je hand. Welke Meesteres, Godin, of vrouw welke haar dominante gevoelens eens in de praktijk wil toepassen, voelt zich aangesproken en kan dit slaafje gebruiken of misbruiken?  
Onderdaan 55 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Dominate vrouw gezocht die onderdanige handyman kan gebruiken
Bent u een dominante vrouw en kunt u op allerhande gebied een onderdaan gebruiken die uitvoert wat u wilt, bij u thuis en misschien naakt of niet, u bepaald. Taken in de huishouding, bdsm gerichte opdrachten. Af te richten naar uw wensen waarbij vernedering, bondage, slaag, seksueel gebruik of misbruik door u, golden shower enz allemaal toegestaan is door u en alleen voor uw genot of rechtvaardigheid gevoel ten aanzien van de positie van een man. Dus u bent dominant ingesteld, zoekt een knecht voor allerhande klusjes en deze man heeft daarnaast ook andere middelen beschikbaar om voor u bij te springen.  
Timo 32 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Geblinddoekt vrouwtje verwennen
Bij welke koppel kom ik langs om de dame te verwennen terwijl die geblinddoekt klaar ligt. Ik ben een rustige kerel die de dame dan heerlijk zou beffen,likken en vingeren tot die klaar komt. Pas dan doe ik een condoom aan en neuk of laat me pijpen tot ik klaar kom. kom rap klaar dus beffen wordt het hoofd doel. Na ik ben gekomen vertrek ik weer zonder dat de dame me heeft gezien. indien interesse of andere soort gelijke voorstellen hoor ik het graag  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie komt er langs
Is er iemand die op dinsdag vm de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. 65+ geniet mijn voorkeur. Omgeving Stoepe. Kan vanaf 07u00.  
Q Master 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie heeft interesse
Ervaren bi Master wil graag bijkomende slaaf, slavin of koppel opleiden. De bijkomende persoon moet er wel voor openstaan dat die niet exclusief is want ik heb reeds een mannelijke en vrouwelijke onderdanige in opleiding. Ervaring is niet nodig maar wel de wil om bij te leren. Alles in onderling overleg en met respect voor je grenzen. Ik beschik over een ingerichte kamer en veel ervaring. Heel veel is mogelijk, respect, beleefdheid en vertrouwen staan wel bovenaan. Heb je interesse of vragen, laat zeker iets weten. Stel je wel deftig voor, dat is belangrijk voor mij.  
  1   2   3   4   5   6   7