Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr F 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke onderdanige dame wil
Welke onderdanige vrouw heeft zin zich over te leveren? Gekeurd, betast, geblinddoekt, Je zal ondergaan. Alles gaat discreet en respectvol. Niets wat je niet wil. Veel mogelijk. Regio Turnhout. Vandaag onverwacht vrij😁😁. Meld je.  

Welke onderdanige dame wil
21 dagen
Alex 40 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi-Daddy gezocht
Ik bel aan, je doet de deur open. Zoals je van mij verwacht trek ik meteen bij het binnenkomen mijn kleren uit. Ga op je knieen zitten, zeg je. Je haalt je pik uit je broek en vraagt me je stijf te pijpen. Als Daddy mooi stijf is moet ik over de keukentafel leunen. Langzaam penetreert hij mij, ik kreun zachtjes. Het gaat steeds harder en ik begin ook harder te roepen. Als hij vindt dat het genoeg geweest is, komt hij diep in mij klaar en spuit mijn kontje vol. Ik moet blijven liggen, en hij komt bij mijn hoofd staan. Doe je mond open en lik mijn pik maar lekker schoon, zegt hij. Dan klinkt de deurbel. Daddy doet zijn kleren aan en doet de deur open. Hij laat een vriend binnen, stelt mij aan hem voor, en legt uit dat hij mij net geneukt heeft en dat mijn kontje vol zit met zijn zaad. De vriend vraagt of hij eens mag voelen of mijn kontje nog mooi open staat. Zeker, zegt Daddy. Als je hem zelf ook wil gebruiken, ga je gang. Hier liggen condooms. Graag, zegt de vriend... Wie?  
Mr F 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke onderdanige dame wil
Welke onderdanige vrouw heeft zin zich over te leveren? Gekeurd, betast, geblinddoekt, Je zal ondergaan. Alles gaat discreet en respectvol. Niets wat je niet wil. Veel mogelijk. Meld je.  

Welke onderdanige dame wil
23 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Vind het zowel leuk om de dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met af en toe een speelse pets op de poep. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen, opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Maar ook gewoon kinky seks als gelijke heeft zijn charmes. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Ben een grote slanke man met leuk speelgoed in de broek. Wanneer jij een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar bent, hoor ik graag van jou! 0485920640  
slaaf steven 49 jaar Zuid-Holland - Rotterdam
slaaf zoekt echt vaste Meester, mogelijk TPE en 24/7
Deze slaaf is 49, masochistisch, zeer pervers en woont in Rotterdam. De slaaf zoekt een vaste betrekking bij een Meester voor een echt vaste D/s relatie die TPE zou kunnen worden. De slaaf heeft weinig harde grenzen , alleen findom en blijvende schade zijn harde grenzen. De slaaf zou gebruikt kunnen worden als pijnslaaf, lustslaaf, toiletslaaf, om U te bedienen(eventueel als sissy maid) en de slaaf heeft ook ervaring met petplay en ageplay. Dus zoekt U een veelzijdige slaaf als Uw eigendom en snapt U het vertrouwen dat nodig is voor zo'n overgave ontvangt de slaaf graag Uw email of whatsapp bericht  

slaaf zoekt echt vaste Meester, mogelijk TPE en 24/7
0nderdanig 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gezocht dominant welke houdt van vernederingen.
Ik ben een singel man met mannelijke looks maar ik kick heel erg op vernederingen van allerlei aard. Met of zonder sexueel getinte inslag discreet of expliciet het kan allemaal. Ik zoek een dominant gender is onbelangrijk je persoonlijkheid is veel belangrijker en je zin om te domineren en vernederen. Lange termijn heeft de voorkeur maar is ook weer niet noodzakelijk. Onnodig te zeggen dat ik onderdanig ingesteld ben. Wie durft het aan om mij te domineren en te vernederen? Doe je voorstel !  

Gezocht dominant welke houdt van vernederingen.
26 dagen
Nick 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op ontdekking!
Hoi! Ik ben een 26jarige heer die onlangs wat in de kinkwereld heeft kunnen ontdekken. Ik ben opzoek naar een meester die me verder wilt opleiden. Interesses zijn (maar zeker niet beperkt tot!): - Puppy - onderdanigheid - Sissy - anaal -... Grts!  
27 dagen
Nick 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwe sub (V) gezocht, met of zonder ervaring
Hey! Ik heb momenteel terug ruimte voor 2 nieuwe subs (V). Eerst wil ik je wat beter leren kennen en te weten komen wat je grootste fetisches en limieten zijn. Dit gebeurt altijd zeer respectvol, speels en op een gewone vanilla manier. Iedereen heeft limieten en harde grenzen en ik zal nooit iemand daar voorbij pushen. Daarna zal ik je een aantal mogelijkheden voorstellen gebaseerd op jouw interesses en mijn kinks. Sommige van mijn sub's willen enkel hun meester dienen en helpen in de dag dagelijkse dingen, sommige zoeken het liefst pijn op, sommige houden van gebruikt te worden als een lustobject en gedeeld te worden met andere meesters. Dit kan zowel iets eenmalig zijn, als contact op lange termijn.  
27 dagen
Slaafje 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toiletslaafje biedt zich aan
Heeft u al langer de fantasie om een man als toiletslaafje te gebruiken? Hier is uw kans. Ik ben 37 jaar, onderdanig en heb hier ervaring mee. U bepaalt wat en hoe. Ik ben eerlijk, respectvol en discreet. Elke vrouw (of koppel) mag reageren, jong of oud, dik of dun. Het maakt me niet uit of u hier ervaring mee heeft of niet. Ik dien graag en hou me aan gemaakte afspraken.  
27 dagen
Dominant 52 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Kruis-Winkel
Het zit even allemaal niet mee (V) waar is er een uitweg uit deze elende
Herkenbaar: Gescheiden, bedrogen, financieel uitzichtloos, voelt zich mottig, nutteloos, onaantrekkelijk en heeft nood aan een dominant die je onder je hoede neemt en je leven terug op de rail zet. Een dominant die zorgen wegneemt en een gelukkige sub. van je maakt. Die je toekomst weer zin geeft en waar je tegen op kijkt, die je vertrouwd en een stabiele factor in je leven wordt.  
  1   2   3   4   5   6   7