Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Gebruiken
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en wil dat ik voor haar een vast extra vriendje zoek. Ze heeft geen behoefte aan hete lange seks, en pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. ze vindt eerder de gedachte leuk dat ze haar voor jou moet zetten of leggen hoe dat jij het wil, en dat je haar gewoon gebruikt, enkel voor jouw bevrediging. Wat ze wel leuk zou vinden, eerder als vernedering naar mij toe, is dat het ruikt vanonder bij jou, mag plasgeur zijn, dus ongewassen, of iemand die luiers draagt, mag zeker. Ik mag van haar niet in dezelfde ruimte zijn, maar ik mag wel toekijken vanuit een spiekgaatje in de deur  
21 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft) bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen, interesse ? Stuur me een berichtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
21 dagen
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant op zoek naar een onderdanig persoon
Dominant zoekt man, vrouw welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philipp  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
gewone man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
plas en oraal
wie heeft er zijn in plas sex, hoe ouder hoe liever, kan zelf niet ontvangen spijtig genoeg 57j 170 85 12  

plas en oraal
21 dagen
Messy 54 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Ploeteren in de modder
Ik wil graag eens spelen en ploeteren in een soort modderbad. Dat moet best wel lekker zijn. Ik weet helaas geen discrete plek hiervoor. Misschien is hier wel iemand die tips heeft of een plek weet. Ik hoor het wel.  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0494806004
Dominant gezocht
Ik zoek een M die kennis heeft van bondage/shibari, cbt, sounding, roleplay, anal, electro.... voor regelmatige dates. Zelf ben ik vlotte bi man,intiem geschoren, niet roker, discreet. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een bdsm-ruitme,onderzoekstafel/stoel heeft alvast mijn voorkeur. Contact via whatsapp  

Dominant gezocht
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
cuckoldress met stijl gezocht
Hoi daar. Ik ben een 44 jarige man uit Oost Vlaanderen en heb een heel erg fijn leven. Naast een fijne job heb ik ook een toffe vriendenkring en leuke hobby's. Ik heb echter sinds enkele maanden geen partner meer en daar wil ik graag verandering in brengen. Wat ik zoek is eigenlijk heel eenvoudig. Een stijlvolle intelligente vrouw die naast aantrekkelijk ook gelukkig in het leven staat. Ik wil zeker ook graag met je kunnen praten en liefst over meer dan enkel het weer. Ik ben een cuckold. Dit wil zeggen dat ik opgewonden word van mijn partner die met andere mannen sex heeft of door andere mannen gedomineerd wordt. IK ben dus op zoek naar een vrouw die het fijn vind om sexuele vrijheid te hebben en de scheiding tussen sex en liefde kan maken in haar hoofd want ik wil natuurlijk wel graag een emotionele gevoelensband met je hebben. Heb je al een relatie met een (gebonden) man kan dat ook natuurlijk. Ik vertel je graag meer hierover en mezelf bij een kop koffie of een wijntje.  

cuckoldress met stijl gezocht
22 dagen
Speeltje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadkutje likken
Kom ik in contact met een dominante persoon die me een zaadkutje laat uitlikken die ik of een ander heeft volgespoten? Al dan niet vastgebonden.  
22 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Laat van je horen; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10