Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Speeltje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadkutje likken
Kom ik in contact met een dominante persoon die me een zaadkutje laat uitlikken die ik of een ander heeft volgespoten? Al dan niet vastgebonden.  
24 dagen
Alex 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken (safe!) Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Ik zoek een M die kennis heeft van bondage/shibari, cbt, sounding, roleplay, anal, electro.... voor regelmatige dates. Zelf ben ik vlotte bi man,intiem geschoren, niet roker, discreet. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een bdsm-ruitme,onderzoekstafel/stoel heeft alvast mijn voorkeur.  

Dominant gezocht
24 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Mama's poesje likken
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
25 dagen
Katrien 20 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Student/sissy opzoek naar lingerie winkel
Hey, Ikzelf ben een jonge slanke beginnen sissy die opzoek is naar iemand die mijn droom kan laten uitkomen. Ben opzoek naar iemand die werkt of eigenaar is van een lingerie winkel. Graag zou ik is willen langkomen voor verschillende setjes te passen dit na opening uren of eventueel tijdens met de correct begeleiding zodat niemand dit door heeft :). Kan me verplaatsen over heel België. Dus ben je zo iemand of ken je zo iemand stuur me een berichtje.  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet/versa zoekt Meester(es) of koppel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Een Meester(es) of koppel en volgende kinks schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet/versa zoekt Meester(es) of koppel
26 dagen
speeltje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadkutje likken
Kom ik in contact met een dominante persoon die me een zaadkutje laat uitlikken die ik of een ander heeft volgespoten? Al dan niet vastgebonden.  
Philippe 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie houd mij pussyfree?
Deze 37 jarige Bi-bottom uit Gent, heeft nog maar 6 keer het privilege ervaren om een dame te mogen neuken. Gezien ik hierbij steeds binnen de minuut klaarkom, had de dame in kwestie hier dus niet veel aan. Daarom heb ik beslist om mijzelf nooit meer op deze manier naar andere mensen op te dringen en dus een dergelijke teleurstelling te bezorgen. Daarom ga ik vanaf nu pussy free. Ik beschik over een Prince-Albert piercing met een eikelring en een slotje, waarmee ik op zich nog zelf kan masturberen (weliswaar minder aangenaam), maar het penetreren onmogelijk maakt. Welke Man/vrouw/koppen wil de sleutel hiervan bijhouden?  

wie houd mij pussyfree?
Ondeugend 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spanking...ook jouw fantasie?
Welke jongedame heeft nood aan begeleiding en spanking? Ik ben een discrete man, niet onknap en zoek leuke dames die over de knie moeten voor een goed pak slaag op de billen. Meestal sla ik gewoon met de hand maar als je heel stout bent kan ik wel iets anders gebruiken om jou te spanken. Ik zoek geen sex.  

Spanking...ook jouw fantasie?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10