Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
speeltje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadkutje likken
Kom ik in contact met een dominante persoon die me een zaadkutje laat uitlikken die ik of een ander heeft volgespoten? Al dan niet vastgebonden.  
27 dagen
Ghh 41 jaar Antwerpen - Borsbeek
40er zoekt onbesneden en groot geschapen en behaard
Wie is ouder dan 70, groot geschapen, onbesneden, behaard en heeft hangballen, hetero en zou graag bekeken worden, geadoreerd worden op vele manieren, zelf ga ik niet naakt... discretie gevraagd en geboden en enkel uit omgeving  
27 dagen
bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillige dame/koppel/studente
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Jef 44 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft zin om lul te pijpen
Voor nu cardate kan  

Wie heeft zin om lul te pijpen
28 dagen
speeltje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zaadkutje likken
Kom ik in contact met een dominante persoon die me een zaadkutje laat uitlikken die ik of een ander heeft volgespoten? Al dan niet vastgebonden.  
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie houd mij pussyfree?
Deze 37 jarige Bi-bottom uit Gent, heeft nog maar 6 keer het privilege ervaren om een dame te mogen neuken. Gezien ik hierbij steeds binnen de minuut klaarkom, had de dame in kwestie hier dus niet veel aan. Daarom heb ik beslist om mijzelf nooit meer op deze manier naar andere mensen op te dringen en dus een dergelijke teleurstelling te bezorgen. Daarom ga ik vanaf nu pussy free. Ik beschik over een Prince-Albert piercing met een eikelring en een slotje, waarmee ik op zich nog zelf kan masturberen (weliswaar minder aangenaam), maar het penetreren onmogelijk maakt. Welke Man/vrouw/koppen wil de sleutel hiervan bijhouden?  

wie houd mij pussyfree?
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Ik zoek een M die kennis heeft van bondage/shibari, cbt, sounding, roleplay, electro.... voor regelmatige dates. Zelf ben ik vlotte bi man,intiem geschoren, niet roker, discreet. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een bdsm-ruitme,onderzoekstafel/stoel heeft alvast mijn voorkeur.  

Dominant gezocht
Philippe 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  

Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
29 dagen
Kurt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorg1.80m 72kg xl geen roker.  
Stefanie 36 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Neuken en geneukt worden
Wie heeft nog zin  

Neuken en geneukt worden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10