Zoeken naar hoi lekkere

Uw zoekactie voor hoi lekkere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
pijpdate woensdag
Hoi, ik heb zin om een lekkere paal te pijpen, deepthroat,..... wel safe met condoom. Graag grote paal die diep in mijn keel glijdt. Ik kan verplaatsen regio Deerlijk.  

pijpdate woensdag
gisteren
Alex 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zin om te pijpen
Geile avond en zin in lekkere pik. Iemand die nog warme mond zoekt en eens goed wil gezogen worden?  
gisteren
Kevin 28 jaar Antwerpen - Deurne
Opzoek naar oudere man met lekkere lul!
Ben jongen gast die opzoek is naar oudere kerel die eens langdurig wilt gezogen worden meerdere keren klaarkomen is wel een pluspunt! Jij blijft passief ik doen de rest jij geniet! Kan niet ontvangen wel verplaatsen, heb een goud mondje! Fotoke van je spel toevoegen in mail! En graag wat je hebt en een woordje uitleg! Ben 1m75 67 kilo! En lippen van goud! Geen fake ajb!  
moi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek voor vanavond massage
halo , ik zoek voor straks een lekkere massage . ik zoek iemand die ouder is als mij , die houd van masseren , ik blijf passief . ik ontvang bij mij thuis . iemand die edging kan heeft plus. alleen als je vanavond kan .  

zoek voor vanavond massage
gisteren
Ronneke69 69 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpgraag
Ik ben 69,178,92 zoek voor morgen,vanaf 12 u, lekkere pikken om leeg te pijpen.Lust alle sappen.Tongen,rimmen,tepels en poppers ….. In sexcine coconuts.  
gisteren
Pijpslet zoekt 40 jaar Antwerpen - Niel
Pijpslet zoekt pikken
Hey allen, lekkere pijpslet (39) zoekt voor straks rond 17h30 een vijftal lekkere pikken die hij tegelijkertijd kan pijpen en vervolgens hem kunnen onderspuiten. Laat maar iets weten. Geen fakers!!!  
gisteren
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Waar stop ik ?
Heeft er iemand een lekkere frisse paal voor mij die leeg moet ? Ben in de buurt van Antwerpen, wie ontvangt mij ? 49/177/82  
gisteren
Dirk 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
gisteren
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10