Zoeken naar iemand zin

Uw zoekactie voor iemand zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Davy 57 jaar Antwerpen - Herselt
Morgen of dinsdag
Goeiemorgen, Ik ben op zoek naar een leuk afspraakje morgen tijdens de dag of dinsdag voormiddag. Gewoon rustig genieten, jou verwennen en natuurlijk er zelf ook van genieten. Uw genot is mijn genot.... Ik ben 57j, 1m86. Heb jij daar ook zin in dan lees ik dit wel in een mailtje van jou. Grtjs en tot... D.  
johan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw ziet dit zitten
Je bent een keurige huisvrouw. Best gelukkig maar ergens diep van Binnen mis je iets. Thuis is de sex niet wat je ervan verlangt. Wat de reden ook is. Je wilt in de goede zin van het woord een slet zijn. In bed wil je je helemaal laten gaan. Meerdere orgasmes beleven. Laten we zeggen geile pure sex. Tot je uiteindelijk nat bezweet helemaal voldaan bent. En dat liefst regelmatig zonder dat iemand die te weten kom. Ben je die vrouw. En ben je tussen de 20 en 40j reageer dan. Ik 45 j man. Zoek zo een vrouw om regelmatig mee af te spreken. Discreet. Want ook ik ben gehuwd. Afstand speelt geen rol. Wie is serieus. Wie durft te reageren. zonder lichaams foto’s geen antwoord vanwege teveel fakers de laatste maanden die gereageerd hebben. En zelfs op afspraken niet zijn komen opdagen  
Berre 42 jaar Limburg - Lummen
Spannende wandeling vanavond
Is er een geile dame die vanavond of morgen gaat wandelen en zin hebben in iets spannends? Ik wil mezelf graag aftrekken voor jou. Jij kijken tot ik klaarkom. Wandelen mss schulensmeer, herckenrode of ergens anders. Sta open om overal af te spreken.  
sportief 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
lieve fwb
beslist niet onknappe verzorgde single zoekt een lieve friend with benefits, leeftijd is totaal onbelangrijk, ik ben vlot in omgang en respect is een must. zin om eens kennis te maken met een hapje of drankje?  

lieve fwb
Let's play 28 jaar Antwerpen - Wilrijk
Spontane verzorgde en normale man hier
Hey! Ik zoek eens een leuke geile tijd te hebben deze zondag 21/06 en hopelijk vind ik de juiste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido met een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een mega geil moment... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt. Groetjes thomas X Ps een daghotelletje boeken is geen probleem voor mij hoor of ik kan me verplaatsen  

Spontane verzorgde en normale man hier
Mister 40 jaar Limburg - HASSELT
Club vanavond?
Welke dame heeft er zin om vanavond mee naar Parenclub te gaan? Just for fun en zonder verwachtingen. Ben een leuke aangename sociale hetero m, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Interesse, laat zeker iets van je horen. ;) Discretie gevraagd en geboden uiteraard.  

Club vanavond?
Berre 42 jaar Limburg - Lummen
Wandelen
Is er een geile dame die vanavond of morgen gaat wandelen en zin hebben in iets spannends? Ik wil mezelf graag aftrekken voor jou. Jij kijken tot ik klaarkom. Wandelen mss schulensmeer, herckenrode of ergens anders. Sta open om overal af te spreken.  
Marco 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rollenspel café
Beste dames, Wie van jullie heeft zin om elkaar vanavond toevallig tegen te komen ergens op een terras of café. De bedoeling is dat we iets gezellig drinken en flirten en hopelijk eindigt de avond met meerdere orgasmes. Ik ben een Italiaanse man van 25 jaar, sportief gebouwd, 1,81 groot 17 cm en weet wat ik doe in bed :) Jij staat deze avond centraal en we zien wel waar het eindigt, plezier voor ons twee is het belangrijkste. ` Grt, Marco  
Zomerlief 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Het startte met een zomerliefje
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date. We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Het startte met een zomerliefje
Berre 42 jaar Limburg - Lummen
Wandelen
Is er een geile dame of koppel die vandaag of vanavond gaan wandelen en zin hebben in iets spannends? Ik wil mezelf graag aftrekken voor jou/jullie kijken tot ik klaarkom. Wandelen mss schulensmeer, herckenrode of ergens anders. Sta open om overal af te spreken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10