Zoeken naar iemand zin

Uw zoekactie voor iemand zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ventje 43 jaar Limburg - Tessenderlo
Summer of 69
Ik ben een gebonden man van 43 uit Tessenderlo, heb een verzorgd uiterlijk en denk wel dat ik er mag zijn ;) Ik weet niet of dit de juiste site is maar het is het proberen waard. Ik ben opzoek naar een leuke gebonden vrouw die ook de passie en spanning mist in haar relatie,iemand met wie ik samen kan ontsnappen uit de realiteit.Gewoon even de tijd voor onszelf nemen en weg van alles en iedereen. Het kan dan ook een lange of is een korte date worden, alles moet kunnen. Zoek wel iemand die ik volledig kan vertrouwen met wederzijds respect voor elkaar en elkaars relatie dit is echt wel belangrijk. Spreekt dit jou aan en heb je zin om een heerlijke tijd samen te beleven dan mag je me altijd een berichtje achterlaten en wie weet beleven we wel onze eigen 'Summer of 69' :)  
gisteren
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Neuken
Beetje opgewonden opgestaan vandaag en op zoek naar een gelijkgestemde ziel om elkaar te verwennen met respect maar zonder verdere verplichtingen. Iemand zin?  
gisteren
Piet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt een geile oma
Ik wil daten met een geile oma. Iemand die weet wat ze wil en zin heeft in een sexy avontuur. Ik kan ontvangen en verplaatsten.  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht niet rokers , eventueel single of weduwe vrouw , koppeltje of twee vriendinnen om elkaar op een avond wekelijks te verwennen a goede klik , getrouwde vrouwen niet reageren..Ikzelf sta voor veel open ben ook panty liefhebber als je dit geregeld draagt is pluspunt. Vanavond kunnen we al afspreken bij mij of bij u . In de buurt van retie en weliswaar gratis voor beide partijen. Als je reageert best apart mail adres intikken anders komt meestal in spam terecht en kan ik niks lezen.Wie nog zin ? Stuur je wensen en beetje info over je lichaam. Ikzelf 195m /100kg gespierd met klein buikje , Xl penis en besneden met zeer goede uithouding. Knuffelen ,zoenen, beffen,vingeren wederzijds , enz lekker zacht en soms iets harder neuken enz...Meer info stuur me.  
gisteren
Wouter 46 jaar Limburg - HASSELT
Ik ben er voor jou!
Mijn naam is Wouter. Ik woon in de omgeving van Hasselt en ik ben op zoek naar een spannende (dag)date waar ik al je wensen wil vervullen. We huren een kamer (ik betaal) en ik ga je de hele dag behagen. Als je wilt dat ik je 4 uur lik dan doe ik dat. Als je afwisselend oraal en penetratie wilt, dan doe ik dat. Ik heb niet echt taboes dus veel is mogelijk. Ik heb in aanbieding: een slank, verzorgd lichaam, goed geschapen, respect, heel veel zin en een onderdanig karakter. Ik besta die dag enkel om je te behagen en je wensen te vervullen. Iedere leeftijd is welkom.  
Wouter 45 jaar Limburg - HASSELT
Zoekt date morgen (vr 26/7)
Ik heb morgen verlof en eens zin in een leuke intieme date. Ik ben een onderdanige, lieve man die vooral op zoek is naar intimiteit. Ik heb graag iemand vast, hou van strelen, eindeloos voorspel en ben zot van orale seks. Ik geniet ervan als ik je wensen mag vervullen. Ik ben een slanke, grote en rustige spontane man. Ik zie er misschien jonger uit dan ik ben. Ook al ben ik goed voorzien, ben ik niet een grote fan van penetratie. Maar als het je wens is, dan doe ik het. Ik ben op zoek naar een lieve spontane dame die kan genieten van vele aanrakingen, van lange orale seks. Die graag zoent en meer houdt van het gevoel om aanbeden te worden. Iemand die het niet erg vindt om te zeggen wat ze wilt, want dat is waar ik van hou. Ik wil je laten genieten en dat ervaren is mijn ultieme genot. Ik hou van jongere of oudere dames. Een maatje meer is een bonus, maar iedereen is welkom!  
Jens 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
let's have some fun
hey, wie heeft er zin in een leuke en lekkere date? Ik ben een 34 jarige sportieve man uit het Antwerpse die met een hoog libido zit (en een hoog uithoudingsvermogen) en op zoek is naar een leuke date ;). Ik sta voor veel open... Indien het klikt, is het zeker mogelijk om meermaals mee af te spreken. Bij mij staat samen genieten centraal. Een leuk en lekker voorspel sla ik dus zeker niet over. Ik ben 1m80 groot 84kg, 18cm, intiem geschoren, blauwe ogen.... ik hoop dat ik je hiermee je aandacht gekregen heb. xxx  

let's have some fun
Guilty Pleasure 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
GuiltyPleasure
Als een fluit zou ik openbarsten in melodieën, waarvan de geluiden van de warmste genotskreten overtreffen als een gewelfde koepel van een tempel van passie en lust, wanneer mijn muze mij slechts met de lippen zou aanraken. Heb je zin in een secret guilty pleasure ? We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij, maar ook niet altijd te serieus. Ik kijk uit naar jouw berichtje!  

GuiltyPleasure
geert 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FLEXZORG SEXZORG VOOR VROUWEN IN ROELSTOEL
Aantrekkelijke blanke verzorgde sportieve blanke man, met geen enkele beperking ben je een mooie minder mooie vrouw meid mager blanke andere orgiene zin in een vaste sex Partner sex relatie kan dag & nacht naar u toe komen in gent prijzen niet aan verbonden Intresse stuur bericht op mijn E_mail adres bel sms mogelijk geen prive nummers vraag altijd foto bij eerste contact geert .  

FLEXZORG  SEXZORG VOOR VROUWEN  IN ROELSTOEL
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10