Zoeken naar iemand zin

Uw zoekactie voor iemand zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Gast 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gezocht
Welke vrouw heeft zondag zin in een verzetje? Ben 61 jaar en slank gebouwd.koppel mag ook reageren. Grtjs  
ward 43 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vandaag
Hallo. Ik ben een zachte man die verzot is op orale seks en dan vooral het likken. Ik ben op zoek naar een lieve vrouw die graag lang gelikt wordt. Op mijn vorige dame heb ik 3uur lang mogen likken met een kleine pauze waar we heerlijk hebben liggen zoenen. Ik zoek niks meer, gewoon jou laten genieten. Ik wil ook wel een kamer huren waar we kunnen afspreken. Ik kan vandaag en morgen de hele dag. Ik ben slank, verzorgd, zacht en hoger opgeleid. Respect heb ik in overvloed en ik zal nooit iets doen tegen je zin. Ik zoek een lieve vrouw, leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Een leuke persoonlijkheid, respect, hygiëne des te meer. Nog vragen, stel ze gerust!  
Mr.L 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
Heb jij soms kinky en/of zelfs onderdanige fantasietjes ?
Hallo lieve dame, heb jij soms een kinky kantje of heb je fantasietjes waarin je jouw onderdanigheid wil ontdekken en waarbij je de controle even wil over laten aan een betrouwbare respectvolle discrete Dominant waarbij jij je onderdanigheid geleidelijk aan bij kan ontdekken, we bespreken jouw fantasieën en maken er een fijne ervaring van, jij maakt je hoofdje leeg en geeft je over aan wat komen gaat, of wil je liever iets zachter starten om zo stap voor stap op ontdekkingstocht te gaan, kortom alles is bespreekbaar, het voornaamste is dat jij je er goed bij voelt en je er ten volle kan van genieten. Ik ben een positief ingestelde ervaren Dominant, en jij bent een al dan niet vrije dame want discretie is verzekerd, een date overdag tijdens de week is zeker geen probleem. Heb je zin om kennis te maken stuur me dan gerust een mailtje. Groetjes Mr.L  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek passie!
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik ben getrouwd, maar de passie is verdwenen. Mijn vrouw heeft helemaal geen zin meer in sex. Ik zoek een passionele vrouw voor leuke momenten zonder verplichtingen. Ik weet het, een naald in een hooiberg, maar wie weet? Hopelijk tot gauw.  
Wouter 45 jaar Limburg - HASSELT
Zin vandaag
Ik heb verlof vandaag en nog eens zin in een leuke intieme date. Ik ben een onderdanige, lieve man die vooral op zoek is naar intimiteit. Ik heb graag iemand vast, hou van strelen, eindeloos voorspel en ben zot van orale seks. Ik geniet ervan als ik je wensen mag vervullen. Ik ben een slanke, grote en rustige spontane man. Ik zie er misschien jonger uit dan ik ben. Ook al ben ik goed voorzien, ben ik niet een grote fan van penetratie. Maar als het je wens is, dan doe ik het. Ik ben op zoek naar een lieve spontane dame die kan genieten van vele aanrakingen, van lange orale seks. Die graag zoent en meer houdt van het gevoel om aanbeden te worden. Iemand die het niet erg vindt om te zeggen wat ze wilt, want dat is waar ik van hou. Ik wil je laten genieten en dat ervaren is mijn ultieme genot. Ik hou van jongere of oudere dames. Een maatje meer is een bonus, maar iedereen is welkom!  
Guilty Pleasure 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
GuiltyPleasure
Indien mijn muze mij slechts met de lippen wilde aanraken, zou ook ik, als een fluit, openbarsten in melodieën, waarvan de geluiden van de warmste genotskreten overtreffen als een gewelfde koepel van een tempel van passie en lust. Heb je zin in een secret guilty pleasure ? We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij, maar ook niet altijd te serieus. Ik kijk uit naar jouw berichtje!  

GuiltyPleasure
Ken 40 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Friend with benefits uitgenodigd voor gratis week vakantie
Hi leuke dames, ik vertrek nu zondag voor een week Catalonië, en zoek iemand die mee wil gaan. Ik betaal het leuke verblijf, transport in een ruime comfortabele wagen enz.., péage, ter plaats edelen we het eten? Zelf ben ik een gezonde 40er, niet roker, en sta open voor veel. De dame die me wil vergezellen is tussen 35 en 55, zeer verzorgd, niet roker, zin om zich te amuseren, naaktstrandje (met zeer weinig volk), kunnen genieten vd Catalaanse keuken, lekker wijntje en af en toe de benen strekken in het mooie catalaanse landschap. Shoot, ik ben benieuwd wie wil genieten. No strings attached. Je krijgt steeds antwoord, indien serieus en met foto aub. Zelf van Vlaams Brabant, Tervuren.  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Masseurke 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Hallo ook is zin in leuke massage ,wel ik kom jou deze graag geven
Hallo ik zeer verzorgde man geef heel graag massage aan dame , dit volledig gratis ,en kun hé bv door omstandigheden niet zelf ontvangen ,heb ik wel alternatief ter beschikking , ik zelf zeer hygiënisch en discreet verzorgd en niet roker, naar mij toe hoeft niks te gebeuren hoor het gaat om jou verwen moment dan alles met respect voor jou wensen intresse stuur gerust een berichtje terug dan groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10