Zoeken naar iemand zin

Uw zoekactie voor iemand zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 57 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Etentje met een mooie afsluiting nu zaterdag
Hello, Welk vrouwtje heeft zin om zaterdag even iets te gaan eten waar we dan de tijd nemen om mekaar wat te leren kennen. Achteraf sluiten we de avond af met een mooi en zacht moment  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull op Gentse feesten
Wie heeft zin in ongeremde plezier, prive tijdens de Gentse feesten? Eerst publiek feesten, dan geil prive feesten. Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull op Gentse feesten
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Jan 59 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Zoek een heet vrouwtje!
Welk heet vrouwtje mag ik haar kusje uitgebreid en misschien meermaals beffen. In dien jij meer wenst is dat geen probleem. Ik heb geen voorkeur voor uiterlijk of leeftijd. Er zin in hebben is het voornaamste. Zelf ben ik bijna 60j,m73,69kg maar sportief en gezond. Ben hygiënisch en zeer discreet. Warme groetjes J.  
luc 62 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Heist-op-den-berg
wie heeft er ook zoveel zin in Heist-op-den-Berg. kom gerust langs...xxx  
Filip 39 jaar Limburg - Bilzen
Discreet fun en plezier
Hallo, Fijn dat je leest, ikzelf ben 39, 1m75 en 70kg, slank sportief en hoger opgeleid maar vooral discreet! Ik ga hier op zoek naar een dame/meid die ook zin heeft om eens buiten de lijntjes te kleuren en samen plezier te hebben, misschien wel regelmatig bij een leuke klik. Door de dag ben ik meestal onderweg in heel limburg en ik zoek dus iemand die dan ook af en toe een uurtje kan vrijmaken om samen plezier te hebben. Fotootje krijgen jullie na een berichtje hier. Gr, Filip  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-90kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die (voor de 1e maal) sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker voor- en hoofdspel en lever je (uiteindelijk) diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik eventjes doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

Groot geschapen man zoekt
Milo 33 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Wie heeft er zin om te neuken?
Iemand die zin heeft om vandaag te neuken? Heb een deftig voorkomen, beleefd, respectvol, mooie job en niveau. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen.  
Ventje 43 jaar Limburg - Tessenderlo
Summer of 69
Ik ben een gebonden man van 43 uit Tessenderlo, heb een verzorgd uiterlijk en denk wel dat ik er mag zijn ;) Ik weet niet of dit de juiste site is maar het is het proberen waard. Ik ben opzoek naar een leuke gebonden vrouw die ook de passie en spanning mist in haar relatie,iemand met wie ik samen kan ontsnappen uit de realiteit.Gewoon even de tijd voor onszelf nemen en weg van alles en iedereen. Het kan dan ook een lange of is een korte date worden, alles moet kunnen. Zoek wel iemand die ik volledig kan vertrouwen met wederzijds respect voor elkaar en elkaars relatie dit is echt wel belangrijk. Spreekt dit jou aan en heb je zin om een heerlijke tijd samen te beleven dan mag je me altijd een berichtje achterlaten en wie weet beleven we wel onze eigen 'Summer of 69' :)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10